ממש כמו - קפיץ קפוץ קפיץ!
פ פליצי קפיצי New member 30/8/11 #112 ממש כמו - קפיץ קפוץ קפיץ! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
M MeshiNS New member 31/8/11 #123 חחחחחחחחחחחח XDDD יאווו סטלה XDDDDDDDDDDDDDDD אני רציני בוכה פה XDD
א אורי נה New member 31/8/11 #130 יש לך מושג מאיפה מביאים כזה?>< לא כתוב בסרטון (הייתה תקופה שהייתי חופפת פעם בשבוע בגלל צבע.. התוצאה אחרי 3 ימים כבר הייתה זוועתית)
יש לך מושג מאיפה מביאים כזה?>< לא כתוב בסרטון (הייתה תקופה שהייתי חופפת פעם בשבוע בגלל צבע.. התוצאה אחרי 3 ימים כבר הייתה זוועתית)
M MeshiNS New member 1/9/11 #138 זהו שחיפשתי ואין XD קפצתי לסופר פארם וישר בדקתי אם יש...לצערי לא היה כלום :X
M MeshiNS New member 30/8/11 #109 אני חופפשת יומיים לא יום כן... אבל זה גם בגלל שיש לי צבע שדוהה עם החפיפות XD
B Blue Emptiness New member 30/8/11 #100 אלינה חוזרת ברביעי ומתן, אלוהים יודע! אבל הוא הגיב שתי הודעות מעליך
מ מרמותק New member 30/8/11 #102 כשאף אחד מאיתנו לא יהיה פה שבוע, את תראי את הפורום ותביני. D: WHAT IS NISH?
פ פליצי קפיצי New member 30/8/11 #113 וואי, בטח לנהל פורום כזה מה זה סיוט לפעמים טונות ספאם ודברים לסדר! יום אחד אתם לא פה ו... פוף!
פ פליצי קפיצי New member 30/8/11 #118 חלמתי על מתן ואלינה בלילה ../images/Emo2.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif (ולמתן לא היו רגליים, הוא גזר אותם )
חלמתי על מתן ואלינה בלילה ../images/Emo2.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif (ולמתן לא היו רגליים, הוא גזר אותם )
פ פליצי קפיצי New member 31/8/11 #126 פוי, לא! ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif זה לא היה מגעיל או משהו פשוט הרגל שלו הייתה עשוייה מנייר או משהו, והוא רצה לקצר!
פוי, לא! ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif זה לא היה מגעיל או משהו פשוט הרגל שלו הייתה עשוייה מנייר או משהו, והוא רצה לקצר!
פ פליצי קפיצי New member 1/9/11 #135 זה היה חלום ממש חמוד, בא לי לחלום אותו שוב אני כבר לא זוכרת מה חלמתי, אבל קמתי ממש עם חיוך. (כיף לחלום חלומות טובים על אנשים. חבל שאין איזה הוט-מג'יק בתוך המוח שיכול להקליט חלומות. אני צריכה אחד כזה).
זה היה חלום ממש חמוד, בא לי לחלום אותו שוב אני כבר לא זוכרת מה חלמתי, אבל קמתי ממש עם חיוך. (כיף לחלום חלומות טובים על אנשים. חבל שאין איזה הוט-מג'יק בתוך המוח שיכול להקליט חלומות. אני צריכה אחד כזה).