אוף מוקפץ

Blue Emptiness

New member
הוו! טוב לדעת. ../images/Emo3.gif

עכשיו אני צריכה לדעת מה זה ביוטי קאר ואיפה יש כזה. כאילו, יודעת שזו חנות אבל לא נראה לי שאי פעם הייתי באחת

Blue Emptiness

New member
אה טוב, אין להם שום סניף בת"א או משהו? ../images/Emo12.gif

אין משהו באזור שלי אז לא מפתיע שאני לא מכירה
(ולא גבי, באזור שלי אני לא מתכוונת לחור שאני גרה בו!)

+ עוד שאלה: איך מטפלים בשיער אחרי חמצון?

השיער שלי מאוד דליל, ומאז ומתמיד סבל מנשירות. זה לא חדש. בגלל זה אני לא משתמשת בכלל במרכך, רק בשמפו. סירוק אחד של השיער שלי משאיר אחריו המון עקבות של שיערות מפוזרות בכל עבר! אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול, אבל אני מניחה שיש כאן כמה מנוסות שיער שיכולות לעזור לי עם זה -
אחרי שמחמצנים, השיער הרבה יותר פגיע. מה צריך לעשות כדי לחזק אותו?
במה אתן בדרך כלל משתמשות?
מסיכת שיער - כמה פעמים בשבוע ומה הכי מומלץ?
חפיפה יומיומית מייבשת את הקרקפת? (יש למישהי מושג אם יש פורום כאן בתפוז שעוסק בענייני שיער?) תודה

Blue Emptiness

New member
קשה לי לענות על זה כי השיער שלי שורד מאוד טוב

אני עושה מסכה בערך פעמיים בשבוע ואחרי כל חפיפה שמה כמה טיפות של 'שמן מרוקאי' שהוא מעולהמעולהמעולה. ותכלס זהו, אני חופפת עם שמפו ומרכך תמידדד אחרת השיער שלי לא נעים בכלל, בעיקר בגלל החמצון אז הוא חייב את ההתרככות הזו. ואני לא חופפת כל יום, כי אני לא מרגישה צורך, השיער שלי לא נהיה שומני או לא מריח טוב מהר~

LucyXX

New member
את יכולה לשאול כאן, זה בסדר ../images/Emo6.gif

דבר ראשון, בגלל הקטע של הנשירה - לא שמים מרכך על השורשים, אלא רק על מה שיותר קרוב לקצוות. יש המון דברים שאמורים לעזור, לעבור לשמפו לשיער צבוע ופגום, להשתמש במסיכה (אני אישית אהבתי את שוורצקוף), אני שמה מסיכה כל פעם שאני חופפת את השיער ונראה לי זה 3 פעמים בשבוע. יש גם שמן מרוקאי, אני שומעת עליו כל הזמן דברים טובים. אם את רוצה להיות טבעית את יכולה לשים כמה טיפות של שמן זית (!!!) בשיער. ל-א לחפוף כל יום, פשוט לא, תנסי לחפוף יום כן יום לא.

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אז לרשום ולקנות:
שמפו טוב לשיער צבוע ופגום
מסיכה לשיער
שמן מרוקאי (כמה הוא עולה בערך?)
להתחיל לחפוף יום כן ויום לא.

LucyXX

New member
D:

בעצם התבלבלתי (לגבי המסיכה)! שמפו של שוורצקוף מסיכת אבליפחה של STYLE שמן מרוקאי - לא יודעת כמה הוא עולה להתחיל לחפוף לעיתים כמה שיותר רחוקות

Blue Emptiness

New member
מסכה של אבליפחה ../images/Emo45.gif

רק ששלי של פרוליט או משהו בסגנון~ סבתא אמרה שיש לאבליפחה מבצעים בסופר פארם עכשיו, אז שווה לבדוק. שמן מרוקאי עולה בסביבות ה50-60 שקל אבל מספיק לשים ממש טיפטיפה, השיער לא צריך להרגיש "משומן" אחר כך. גם טוב לשים אחרי שמנגבים את השיער ולתת לו להתייבש עם השמן. זה לא יקר גם כי זה משתלם ומחזיק המון זמן בקבוק אחד. אני ממליצה לך על השמן מרוקאי של מישל מרסייר או משהו כזה, הוא ממש מעולה <:

נשמע מה זה מגעיל להגות את המילה הזאת ../images/Emo6.gif

שוורצקוף, אובליפחה. נשמע גרמני כזה. פוי. השיער שלי נורא שומני. יום אחד שאני לא חופפת, הוא מתמלא בשומן. אני ממש משתדלת לא לחפוף הרבה, אבל לפעמים זה כבר ממש מגעיל
(בגלל זה זה גם משפיע על המצב של הפנים שלי, גם הפנים שלי שומניות בטירוף). אני אעבור בסופר פארם בתחילת החודש ואחפש לי מוצרים לשיער כדי לטפל בו ולחזק אותו

LucyXX

New member
אצלי השיער משתמן במהירות

אבל בשביל יופי צריך לסבול

למעלה