אז מי האליל/ה האמריקאי ל-2005

MaiEgan

New member
איזה רמזים?!?!

דווקא לפי הרמזים שהיו היום הייתי בטוחה שבו לוקח! חוץ מזה שרנדי וסיימון אמרו שהיא לפי דעתם לוקחת...

MaiEgan

New member
התכוונת ל-

זה שהיא שרה את angel braught me here?> אבל אמרו שהיא מוציאה את in u'r heaven אז זה לא היה רמז

Juliann

New member
עכשיו עפה לקרוא 100עמודים בביולוגיה

בגלל המתח נשארתי לראות אבל אני צריכה לקרוא עכשיו 100 עמודים למבחן בבוקר אבל איזה בוקר!!! אחחחחח איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

darklighter

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אבל איזה רעה את איך מיהרת עם הGLOTING במסנג'ר!!!!!!!1 לא נורא נסלח לך....

shavitlavi

New member
מזכיר לכולם ../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif../images/Emo133.gif

לא לשכוח לראות fox news היום (יום חמישי) בשעות 13:00-16:00.יהיה שם ראיון בלעדי עם קארי. לא לשכוח ב-17:30 לראות חדשות ערוץ הבידור ב-E. יהיה את השטיח האדום.

Phoebs

New member
it was soooooooo rigged!

i read the indpendant a few days ago and its so obvious that the show was rigged and carrie won because it was decided from the top 12 bo will make it bigger just like clay did better than Reuben the show was a waste of time and i didn get why bring back those losers from the auditions and the Hasselhoff thing was TAT RAMA and what carrie was wearing was horrible!!!

כן ברור אבל בכל זאת היתה עונה טובה

והתכנית ממכרת, אז אין מה לעשות נמשיך לצפות

darklighter

New member
צפוי../images/Emo10.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ידעתי שהיא תנצח הם רצו אותה מההתחלה...הכל מכור
נקווה שבו ישיג חוזה טוב... הוא היה אדיר!!!!!!!!!1 וקונסייייייייייייייייייייייי אהההההההההההההההההההההההההההההההה

g a v i

New member
לא ארה"ב, קנדה ../images/Emo13.gif

אני מארה"ב במקור אבל גרה בקנדה כרגע.

shavitlavi

New member
מה פתאום

אני עוד ער!!! האדרנלין בשמיים, מי יכול לישון בכלל? וחוץ מזה יש כבר אור בחוץ!

למעלה