סיכומון! ../images/Emo22.gif
כמה נקודות שעלו בי אחרי התוצאות: - כמה פרסומות, אלוהים ישמור! יותר פרסומות מתוכנית! דקה תוכנית, חמש דקות פרסומות. רוצים שאני אלמד לפסיכולוגיה בסדר, אבל אני רוצה לראות גמר! - מיקיילה גדולה מהחיים. אני יודעת שאני במיעוט, אבל היא כל כך חמודה ומטורללת, חייבים למצוא לה ג'וב כמו השידור מהשטיח האדום. היא גם יפהפיה, מתאים לה בלונד. - הפארודיה על Fallen Idol הייתה גדולה גדולה גדולה. קרע אותי, באמת.
גאוני. - איך סקארי מארי לא נכנסה לעשרת הגרועים?
- המחרוזת הייתה כל כך טובה. אנואר ואנתוני הפתיעו אותי ונתנו ביצוע באמת בן זונה; קונסטנטין, נדיה וג'סיקה היו חמדמדים, בהחלט נתנו בראש. נדיה הייתה מהממת כתמיד, התגעגעתי אליה. ג'סיקה החרידה אותי עם החולצה שלה. תתלבשי, מאמי, כל אמריקה רואה אותך; וונזל מקסימה; מיקיילה ולינדזי חמדמדות אבל לא מורגשות; לקארי והרסקו הזה הייתה הרמוניה לא רעה; בו נתן בראש. הופעה כזאת אתמול וחופשי היה לוקח. - קרי הייתה כל כך מתוקה ואמיתית. אם היא הייתה מראה יותר מהאופי שלה בתוכניות, אולי הייתי מתחברת אליה יותר. - אנואר כזה חמוד! עשה גלגול לראסטות כדי להיות יפה, חיחי! - ניצחון ידוע מראש. רציתי שבו יקח, אבל היה ברור שקרי תצא עם התואר, היא מה שאמריקה אוהבת. הילדה הטובה, היפה, מהעיירה הקטנה. אני מקווה שבו יעשה עם עצמו משהו כי אני מאוד רוצה לשמוע אותו בעתיד. לפחות הוא לא צריך לשחרר כסינגל את המסטיק הורוד להחריד הזה שמכנים אותו סינגל הפרס. - אני עייפה. יום טוב!