אז מי האליל/ה האמריקאי ל-2005

אוקיי../images/Emo58.gif

צפוי צפוי צפוי למרות שמאוד קיוותי לנס שבו ינצח אני לא מרירה! מזל טוב לקארי בסך הכל מגיע לה היא הייתה מעולה ברוב ההופעות שלה! וקונס עוד לא ראיתי.. אבל שמעתי וגוד אם הוא נשמע מעולה מעניין איך הוא נראה ודרך אגב לפי מה ששמעתי הוא השתלט על כל השיר וזה מעולה!

MoGanC

New member
אוקי,דבר ראשון תנו לי להגיד:

וואו! עכשיו אני מבין למה העונה הזאת היתה כזאת גרועה,כי הם שמרו את הכל לסוף! אשכרה ישבתי פעור פה כל השעתיים הללו.סוף סוף Medley, סוף סוף ההפקה מראה שכשהם רוצים הם יכולים להעלות מופע טוב באמת, הקטע בסוף עם כולם שרו עם הכוכבים שלהם פשוט היה מדהים, כל הקטעים שהם הראו במשך המופע היו מעולים,במיוחד זה שהם ירו בחזרה ל ABC עם ה"חשיפה" על סיימון,פשוט מעולה מעולה מעולה.היה שווה לחכות רק לזה. עכשיו,בקשר לתוצאות: מצד אחד,אני מאוכזב כי בו לא ניצח.(ידעתי שפתחתי פה לשטן >.< הלך לי הרצף) מצד שני,תודה לאל שהוא לא יצטרך להוציא שירים מלוקקים כאלה.אמרתי לעצמי שאני בסדר עם התוצאה,אבל מצאתי את עצמי מתהפך במיטה לאיזה שעה וחצי,עד שנרדמתי ובסוף קמתי עכשיו לכתוב את זה פה (מת עליכם,חבר'ה,אני אחזור בתחילת עונה הבאה,מבטיח!).סה"כ,כן,מגיע לה,אבל לדעתי? היא לא היתה מגיעה לאן שהיא הגיעה אם סיימון לא היה בעדה כלכך (אני אישית לא שמתי לב אליה בכלל עד אותו שבוע שסיימון אמר שהיא תנצח).אז יאללה,יש לנו עוד מנצחת, קן יו דיג איט?! עם 500 מליון הצבעות (
!!!) אי אפשר להתווכח.

Daniella 21

New member
את צודק לגבי החלק הראשון../images/Emo45.gif

באמת העונה לא הייתה היסטרית וזאת כנראה בגלל שהם שמרו הכל לסוף
החשיפה על סיימון היתה ענקית
אישית בעונה הזאת אין מפסידים שניהם יוציאו תקליטי פלטינה כי שניהם היו מדהימים

14מתן

New member
500 מליון הצבעות סך הכל כל העונה

לכל המתמודדים לא בגמר

michalushina

New member
יש פה איזה אייקון מפהק? ../images/Emo1.gif

בחירה לאללה צפויה. ההופעות של האיידולים היו אחלה, נדיה היא פרפורמרית מעולה, קונסטנטין חמוד כזה שעשה צחוק מעצמו ומקיילה יותר מזמרת היא כזו חדת לשון - יש לה עתיד (לא בשירה, אבל בטלוויזיה בטוח!). הרטרוספקטיבה על כל העונה הניבה תוצאה אחת: לפאולה עבדול יש את שפת הגוף הכי מוזרה ביקום.

darklighter

New member
גם אני חושבת ככה...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

למרות שבכל זאת זה מבאס...צפוי מדי...

shavitlavi

New member
קלייב דייויס כבר הבטיח לו תקליט

וזה תועד בשידור חי (בתוכנית הטופ 3). בתכל'ס, קארי הייתה צריכה את הזכייה הזאת הרבה יותר ממנו. כל התחרות הזו כ"כ קטנה עליו.

whatever4

New member
מסכימה לחלוטין../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

whatever4

New member
חזרתי לעצמי../images/Emo8.gif

והבגרות הייתה סבבה
נו מור פסיכולוגיה!!!!!

Sweet Misery

New member
אמן!

באמת היה קל! המורה שלי התחרפנה "איזה שאלות עשית? 1 ו-4?" "כן, לא ידעתי שום דבר אחר." "יפה מאוד!"

whatever4

New member
חח...גם אני!

1 ו-4 באמת היו שאלות קלות ואת השאר גם אני לא ידעתי
איזה כיף להיות אחרי זה! היה לך כבר בגרות בע"פ על העבודה?

Sweet Misery

New member
באמת כיף!

אני מדברת עם חברה שלי על כל מיני דברים ומנסה למצוא פירושים פסיכולוגיים... ואז אני כזה "מה אני עושה? אני אחרי זה! אני לא צריכה לדבר על זה יותר בחיים!" ועדיין לא, שנה הבאה אני חושבת.

SHTRUDIDI

New member
מסכימה לגביי בו

אני עדיין מאוכזבת מאוד מהתוצאות אבל בו באמת מלך בכל מקרה,התחרות רק עזרה לו לקבל חשיפה והוא יכול להצליח גם בלי התואר עצמו.

אוףףףףףףףףףףף../images/Emo178.gif

נירדמתי חצי שעה לפני שהתחיל והשעון המעורר לא העיר אותי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כניראה אני הסתפק בשידור חוזר אפילו שראיתי כבר תתוצאות בפורום

Sweet Misery

New member
סיכומון! ../images/Emo22.gif

כמה נקודות שעלו בי אחרי התוצאות: - כמה פרסומות, אלוהים ישמור! יותר פרסומות מתוכנית! דקה תוכנית, חמש דקות פרסומות. רוצים שאני אלמד לפסיכולוגיה בסדר, אבל אני רוצה לראות גמר! - מיקיילה גדולה מהחיים. אני יודעת שאני במיעוט, אבל היא כל כך חמודה ומטורללת, חייבים למצוא לה ג'וב כמו השידור מהשטיח האדום. היא גם יפהפיה, מתאים לה בלונד. - הפארודיה על Fallen Idol הייתה גדולה גדולה גדולה. קרע אותי, באמת.
גאוני. - איך סקארי מארי לא נכנסה לעשרת הגרועים?
- המחרוזת הייתה כל כך טובה. אנואר ואנתוני הפתיעו אותי ונתנו ביצוע באמת בן זונה; קונסטנטין, נדיה וג'סיקה היו חמדמדים, בהחלט נתנו בראש. נדיה הייתה מהממת כתמיד, התגעגעתי אליה. ג'סיקה החרידה אותי עם החולצה שלה. תתלבשי, מאמי, כל אמריקה רואה אותך; וונזל מקסימה; מיקיילה ולינדזי חמדמדות אבל לא מורגשות; לקארי והרסקו הזה הייתה הרמוניה לא רעה; בו נתן בראש. הופעה כזאת אתמול וחופשי היה לוקח. - קרי הייתה כל כך מתוקה ואמיתית. אם היא הייתה מראה יותר מהאופי שלה בתוכניות, אולי הייתי מתחברת אליה יותר. - אנואר כזה חמוד! עשה גלגול לראסטות כדי להיות יפה, חיחי! - ניצחון ידוע מראש. רציתי שבו יקח, אבל היה ברור שקרי תצא עם התואר, היא מה שאמריקה אוהבת. הילדה הטובה, היפה, מהעיירה הקטנה. אני מקווה שבו יעשה עם עצמו משהו כי אני מאוד רוצה לשמוע אותו בעתיד. לפחות הוא לא צריך לשחרר כסינגל את המסטיק הורוד להחריד הזה שמכנים אותו סינגל הפרס. - אני עייפה. יום טוב!

למעלה