חשבתם שאולי היא פשוט הייתה בהלם? וגם ניסתה להתאפק כדי לשיר?
W whatever4 New member 27/5/05 #315 מסכימה בהחלט../images/Emo45.gif אומנם אני לא מכירה אותה אישית ולכן אין לי ממש זכות לשפוט אותה אבל על סמך איך שהיא הופיעה בתוכנית יש תחושה שהיא קצת קרה כזאת ולא הכי סימפטית.
מסכימה בהחלט../images/Emo45.gif אומנם אני לא מכירה אותה אישית ולכן אין לי ממש זכות לשפוט אותה אבל על סמך איך שהיא הופיעה בתוכנית יש תחושה שהיא קצת קרה כזאת ולא הכי סימפטית.
G g a v i New member 26/5/05 #171 שאלה לי - לה טויה היא מאלבמה? ו-matt הוא מאוקלהומה? או שסתם בחרו בהם?
1 14מתן New member 26/5/05 #179 יכול להיות שהם משם... לדעתי אבל להטויה הסכימה לעשות את זה כדי להכנס קצת לענינים לפני שהסינגל החדש שלה יוצא
יכול להיות שהם משם... לדעתי אבל להטויה הסכימה לעשות את זה כדי להכנס קצת לענינים לפני שהסינגל החדש שלה יוצא
1 14מתן New member 26/5/05 #182 יכול להיות שהם משם... לדעתי אבל להטויה הסכימה לעשות את זה כדי להכנס קצת לענינים לפני שהסינגל החדש שלה יוצא
יכול להיות שהם משם... לדעתי אבל להטויה הסכימה לעשות את זה כדי להכנס קצת לענינים לפני שהסינגל החדש שלה יוצא
1 14מתן New member 26/5/05 #173 כל הכבוד....../images/Emo106.gif כל הכבוד לה ! למרות שזה היה צפוי הגיע לה
D darklighter New member 26/5/05 #187 יש לי רעיון../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif נהפוך את זה לפורום קונסי
M MaiEgan New member 26/5/05 #177 לילה מקסים לכולם!!! אפשר ללכת לישון לילהטוב לכולןןןןןןןןןן היתה תוכנית מקסימה {קצת משעממת לעיתים} ומי שהגיעה לה לנצח - ניצחה!!!! עכשיו אפשר ללכת לישון בחיוך! לילה טוב לכולן!!! נדבר מחר!
לילה מקסים לכולם!!! אפשר ללכת לישון לילהטוב לכולןןןןןןןןןן היתה תוכנית מקסימה {קצת משעממת לעיתים} ומי שהגיעה לה לנצח - ניצחה!!!! עכשיו אפשר ללכת לישון בחיוך! לילה טוב לכולן!!! נדבר מחר!
S shavitlavi New member 26/5/05 #181 צפוי ביותר! הסימנים לכך פוזרו לאורך השעתיים האחרונות. נו, מי בכלל יכול לישון עכשיו???