אז מי האליל/ה האמריקאי ל-2005

Juliann

New member
קונסי והבנות קרעווווווווו ת'מקום!!

זאת היתה הופעה מדהימההההההההההההההה בטירוףףףףףףףףףףףףףף הדבר הכי שווה שהיה באיידול השנההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נכווווווווווווווווווווווווווווווון

גאד אני מאוהבת ביצור הזה, למה לא נתנו לו את כל השעתיים????? איזה מעולה הוא נראההההההה

Juliann

New member
ווואי וואי וואי וואי וואי וואי וואי

מה הם עשו שםםםםםםםםםםםםםםם שלושתםםם עולים באש!!!!!!!!!!!!!!!! זה הטופ 3 הכי טוב שיכל להיות!!!!! הם פוצצו ת'מקוםםםםםםםםםםםםםםםם לא רציתי שזה יגמרררר וואי מהמםםםםםםםםםםםםםםםם

g a v i

New member
כן, אבל שוב פולה מעצבנת -

ישר נעמדה כשקונסי הופיע והתיישבה מיד כשהבנות הגיעו - שמתם
?? איכס - היא מרגיזה!

MaiEgan

New member
וווווווווונזי המקסימההההההההההה

היא פשוט הכי מדהימההההההההההההההההה אני מטורפת עליה!!!

g a v i

New member
../images/Emo18.gifתזכורת: זהרו עם הכותרות

בהתחלה נזהרנו עכשיו כבר הכל ספויילרים - שלא יחסמו אותנו!
אז בתוצאה הסופית - לא בכותרת, זוכרים?

g a v i

New member
אם הערב היו יכולים לבחור,

בו בטוח היה לוקח אחרי הביצוע המדהים הזה עם לנרד סקינרד!

MaiEgan

New member
איזה חמוד בו איך שהוא מחייך!

מחייך כל השיררררררררררררר

shavitlavi

New member
שרים עם האלילים שלהם:

קארי-
this is her night אנתוני ואנואר- התחיל חלש. רגע!!!!! מה קרה לאנואר??? איך הוא הספיק לעשות שינוי של 180 מעלות??? קונסטנטין נדיה וג'סיקה-ג'סיקה הרסה ת'שיר, נדיה הצילה וקונסטנטין- לא חוכמה: right down his ally ניקו וסקוט- לסקוט יש השפעה מאוד רעה על ניקו. יופרדו לאלתר! וונזי-דיווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heavenly voice הגמר הזה כ"כ צריך אותך! לינדזי ומקיילה- לינדזי שיחקה אותה, אבל מסכנות, ליד בייבי פייס כולם מחווירים. בו- !!!!!!!!!he's back

g a v i

New member
נו?? הגענו לסוף - על מי אתם מהמרים?

לא היה עדיף להיות בצ'אט??

14מתן

New member
איזה יופייי ../images/Emo13.gif

כל ההופעות היו מהנותתת ממש אהבתי את הקטע של וונזל אני ממש אוהב גם את השיר קארי גם היה יפה בעצם כולם היו טובים אולי חוץ מלינדזי/מקיילה
עוד מעט הזוכההה

darklighter

New member
אההההההההההה../images/Emo2.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

יו ההופעה של קונסי ג'סיקה ונדיה הייתה אדירה!!!!!!!!!!!111111111 אהבתי!!!!!!!!!!1111 קונסי
וגם ההופעה של בו עם לינארד סקינארד הייתה יפה במיוחד שראיתי את קונסי וכל השאר מאחוריו
גם אנתוני ואנואר היה יפה... סקוט וניקו-משעמם, כנ"ל לינדזי ומקיילה... את מקיילה אני אוהבת כשהיא לא שרה...ועכשיו עם התסרוקת היא דומה לברברה סטרייסנד חחח
אחרי הפרסומות התוצאות... שזה החלק הכי פחות מעניין... בכל מקרה-
לבו
למרות שזה צפוי שקארי תיקח...

למעלה