אחיות יקרות
מפגש היכרות

../images/Emo41.gif אחיות יקרות../images/Emo82.gif מפגש היכרות../images/Emo9.gif

בתור בנות לאותו בית שגם חולקות את אותה אהבה, אני מציעה שניפגש
כדאי בשלב ראשון לרכז את שמות הבנות ואת עיר מגוריהן אז יללה, להעביר אלי פרטים במסר
אחרי הריכוז אעביר את זה גם למנהלות הפורום הירקות... שבת שלום

טוב יקירתי, את התחלת את כל הבלגאן

(החיובי!!!) הזה ואת לא הצגת את עצמך...אז מיד להתפקד...בפקודה!

זה הכל בגלל נעמה ../images/Emo8.gif

טוב, אז אני אלפי החדשה ואת שמי אגלה רק במסר או כשנפגש
. אבל פרטים אחרים: אני בת 38 כבר
ואני אמא לשלושה. שתי בנות ובן סנדוויץ אבל לא ממש. התחלתי לעסוק פימו כאשר רציתי לחרוז לי מחרוזת ולא היו חרוזים גדולים (יש להם שם. שכחתי.....) אז נזכרתי שפעם גיסתי עשתה לבת שלה שגם חרזה חרוזים
כאלה חרוזים. בקיצור קניתי חבילה של חום ולבן. והקשתי "פימו" בחיפוש באינטרנט וגיליתי עולם שלם. אז התחלתי ב-YNET והתגלגלתי לתפוז ומאז אני פה. בנתיים כבר יש לי גם מכונת פסטה. לא מכרתי כלום כי אין לי אומץ אז יש לי במגירה כבר 20 צמידים ואולי 10 שרשראות.... ועוד היד נטויה....

רוני, שלחתי לך מסר.

וזה בגלל נעמה כיוון שהיא אמרה שאין צורך שנחכה שהמנהלות יארגנו מפגש ושאנחנו יכולות ליזום בעצמנו. אז יזמתי :)

hoch

New member
כל הכבוד אלפי על יוזמתך הברוכה

המסר כבר יוצא לדרך

daillyg

New member
וגם אני מתפקדת... ../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

שמי דיילי, כמו הכינוי שלי. אני בת 35 וגרה בתל אביב. דודה לשתי אחייניות מדהימות - אחת בת שנה ושבעה חודשים, והשניה בת שמונה וחצי חודשים.

ƒan†a

New member
מה אתן אומרות על שרשור היכרות?

רק לפני שבוע הגענו לבית החדש שלנו והגיע הזמן שנכיר יותר טוב אחת את השנייה.... אז קצת פרטים עליכן: שם גיל עיר מגורים עוד דרך תקשורת(איי סי קיו, מסנג'ר, מייל....) ואם תרצו יהיה נחמד אם תוסיפו תמונה
אז יאללה בואו נתחיל!!!

ƒan†a

New member
טוב אז אני אתחיל...

שם: מיכל גיל: 19 מקום מגורים: גבעתיים יאללה שתפו פעולה

mat13

New member
גם אני גם אני!!

שם: מתן (אני בת לא בן) גיל: 14 מקום מגורים : ישוב נידח ליד כרמיאל:)

limor761

New member
../images/Emo13.gifטוב בא לי גם להצטרף

שמי לימור, בת 29 נשואה באושר ואמא לשתי בנות מדהימות. גרה באילת

ayeletba

New member
מממ...

אני איילת, אמא לשניים וזה מה שאני מוכנה כרגע לחשוף במדיום של אינטרנט. תמונה - עדכנית - לא.. אבל אם תיכנסו ל"עולם שלי" הילדה בתמונה הקטנה זו אני בגיל שלוש. ומיכל - גרתי שנים ברמת גן (עד שהתחתנתי) אז האח שהיצעתי לך לשידוך ממש קרוב אלייך גיאוגרפית (הוא בטח יהרוג אותי, כי בכלל עוד לא שאלתי אותו..).

ƒan†a

New member
חחחח מסכן...עושה לו שידוכים..

איך קוראים לו? אולי אני מכירה אותו...תשלחי לי תשובה במסר

למעלה