אחיות יקרות
מפגש היכרות

יוווו אורלי את גרה במקום מדהים . . היינו בעלי ואני שם בצימר מקסים לפני 6 שנים . . .איזה מקום ואיזה נוף ואוויר . . .

hanit3

New member
ואני חנית מעומר עי" ב"ש

מורה בפנסיה בת 56 אמא ל3 בנות ושתי נכדות משגעות .לצערי באזורי אין הרבה משוגעים לפימו, אך אני מכורה.... לכל תחומי האומנות והיצירה ומרבה לנסוע ברחבי הארץ כדי ללמוד עוד ועוד נושאים.מתה על מפגשים וסדנאות ומצפה למפגש

פ ר ו מ ה

New member
אני די באיזור...

אני מערד :) אבל שייכת דווקא לחבר'ה היותר צעירים כאן בפורום.. למרות שאני מאמינה שאין גיל לדברים האלה :)

הינדה 54

New member
ואני שייכת לבוגרים שבחבורה

בת 51 אמא לשלושה הגדול בן 30 ממנו יש לי נכדה בת 12 בן נוסף בן 28 וממנו יש לי נכד בן 3 וכמו כן ישנו הילד הקטן בו 14 אני את הפימו הכרתי בגלגולו הקודם ויצרתי ממנו פרחים ודמויות לפני כשנה הייתי אצל נעמה זמיר בסדנא ואחרי זה עשיתי דרך פורום אומנות שימושית עוד שני סדנאות אחת אצל רביד והשניה עם אנאווי עכשיו נרשמתי לסדנא נוספת ומקווה להמשיך הלאה גם אני כמוכן אשמח להשתתף במפגש ודרך אגב אני מהרצליה

katavor

New member
וגם אני- שלום לכולכן - כיף של שרשור

שמי אורלי כתב התחלתי בסדנא של נעמה בעיקר כותבת בפורום החלפת מפיות שם יש אחלה של בנות, חמות ונעימות שכיף ליצור עימן הייתי בעוד 2 סדנאות של בנות הפורום - רביד ואנבי ובסדנא של דונה קאטו אצל איריס בת כמעט 40, אמא לשלושה (2 בנים: 18+14) ובת (10) גרה בתל-אביב

katavor

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo124.gif מוכנה לרכז ימי הולדת

ולברך כל אחת ביום הולדתה אם המנהלות תסכמנה - אני מוכנה להיות רכזת ימי ההולדת

קלימנט

New member
עוד אחת לחבורה

אני ענת מקרית ביאליק וגם אני הגעתי אל הפימו בעקבות קושי מחלתי , בגלל קוצר נשימה חריף לא יכולתי לעשות הרבה , ודרך חברה הכרתי את הפימו וראיתי שלא צריך הרבה תזוזה איתו , להפך גיליתי לשאחר שעות עבודה איתו שאין לי קוצר נשימה במהלך העבודה , היצירתיות חוגגת והצבעים המדהימים ונכבשתי. עכשיו אני ברגיעה , אולי כי אני יותר בתזוזה אבל זה בגלים וזה בסדר וגם הבריאות לאט לאט מסתדרת.

ואני רחל, בת 61, אמא לשלושה

סבתא לארבעה,מתוקתוקים כולם! וגם בת. שולחת יד כל פעם בתחום אחר ובכולם ביחד. הכל מגרה, מעניין ומושך. נהנית עד אין סוף מהיצירות המועלות בפורומים השונים! אה, שכחתי: גרה במושבה בגליל העליון.

גלית35

New member
אז גם אני כאן../images/Emo20.gif

מכורה כבר שנה לפימו-אחרי סדנא אחת דרך 505."התמונות". אני בת 38 רווקה וגרה בהוד השרון. בקרוב יהיו לי עבודות חדשות להעלות לכאן

איזה שרשור מרתק../images/Emo45.gif עליי קצת

אז ככה, שמי רונית, חיפאית בת 37, רווקה. איך הגעתי לזה? האמת שבעת הקניה הראשונה שלי עמדה לידי שרון אמיר, זוכרת? זה היה בפתיחה של אמנותיכאן והזמנתי כמה חבילות מבחורה שאירגנה קניה. רק חצי שנה אחר כך פתחתי אותם.... והנה הפעם הראשונה שלי בפימו... כמה חודשים אחורי זה התארחה שאצלי בת-דודתי מהדרום ואמרתי לה ש"אני רוצה להראות" לך משהו.... וזו היתה התוצאה... כמה ימים אחר כך העלתה אילת39 הודעה שהיא מחפשת ללמוד את טכניקת המילפיורי. כתבתי לה מסר שאשמח להראות לך איך.... להפתעתי הרבה מאוד, המפגש הזה הוליד חוג שנמשך חודשים רבים ולמעשה מכאן התחלתי. תיכף התחלתי ללמד בעוד מקומות ובבית וכל הזמן להתנסות באיכויות והאפשרויות הרבות של החומר המיוחד הזה, שהכרתי עוד בנעוריי. ההתנסויות בו לא פסקו, הן רק מפתיעות אותי שוב ושוב.... בתקופה שהתחלתי העסק שלי (שהיה קיים כ3 שנים) עבר "משבר" כמו כל עסק מתחיל ותקופה ארוכה לא ידעתי מה לעשות, ולאיזה כוון ללכת, אפשר לאמר שבזכות הפימו, אילת39, פורום אמנות שימושית על כל משתתפיו עזר לי לעמוד שוב על הרגליים, לא לוותר ולהתפרנס מהתחום האהוב עליי ביותר - היצירה.

קראתי ונהניתי לראות איך ../images/Emo160.gif

במהירות על קולית מאז ועד היום. הכישורים שלך התגלו מהיום הראשון ואני שמחה שהעלית את השרשור הזה. עלי והצליחי בכל אשר תפני!!!

חושן59

New member
../images/Emo140.gifגם אני מהמכורות

בת 46, מתקדמת בטיסה ל-47 אמא ל-4 הראשון סטודנט בטכניון, השני חייל שמשתחרר בקרוב, בת שמתגייסת בקרוב ולקינוח בן זקונים בן 10. שיחקתי עם פימו עוד כילדה, ובשנתיים האחרונות מכורה טוטאל. מלבד פימו אני מציירת מאז שאי זוכרת את עצמי ובשנים האחרונות עוסקת בפיוזינג (כלים לא חרוזים). אצלי האומנות היא דרך חיים 24 אני עוסקת בה שעות ביממה.

חושחושה

New member
ואני, חושחושה (שם במסר) בת 45

אמא לילד בן 9, וילד בן 3, גרה בכרכור, ומכורה לפימו.

למעלה