אחיות יקרות
מפגש היכרות

ayeletba

New member
הוא לא מסכן בכלל, להיפך!

אני חושבת שהוא מציאה גדולה אחרת לא הייתי כותבת
.

ayeletba

New member
טוב נו.. ../images/Emo68.gif

גם את הגיל אחשוף - אני בת 37 ושלושה שבועות בדיוק.

גם אני....

את השם רואים ואני בת 38, נשואה + 3 בנים (רועי - 10, גל - 7 מאוד אוהב פימו ועבודותיו מתנוססות בגאוה בפורום אומנות שימושית לילדים של אילאיל וגלי ויותם הקטן - שנה ו-4 חודשים). גרה ברעננה.

ksnir

New member
אני

קים בת 40 מהרצליה אמא לשלושה עתודאי חימר פולימרי

ארנה גל

New member
../images/Emo45.gif

ארנה בת 40 נשואה + שתי בנות (אור בת 9 ורוני בת 6) כבר כמעט חודשיים בענייני הפימו - רוני גור הכניסה אותי בסערה. גרה ברעננה.

נירש

New member
גם אני ../images/Emo66.gif

ניר, בן 26. גר בת"א, מפסל בכל מקום
מפסל כבר ארבע שנים בפימו ומעביר סדנאות פיסול. זו הגלריה שלי, ובקרוב יהיה לי גם אתר

תומסקה

New member
ואני.... ../images/Emo9.gif

תום, בת 15 וחצי
אין לי ילדים, גרה בבית שלי באזור נס ציונה ראשון (לא מגלה איפה...
) איך נדבקתי בחיידק? עשיתי בייביסיטר אצל מישהי שעושה עבודות בפימו, הלכתי לקנות כמה... חבילות, וכבר איזה שנה וחצי אני עושה בפימו

וואלה. ואני הייתי מוכנה לחתום שאת

X5 אבל לא 15. אויש אני
איך שהשמות האלה מטעים.

הכינוים שאנחנו בוחרות לעצמנו../images/Emo13.gif

נניח השם תומסקה, הייתי בטוחה שזו אישה בעל נסיון
. כלומר השם שלנו בדרך כלל מעיד על הגיל שלנו וכאן בגלל הכינויים שאנחנו בוחרות אנחנו בעצם מעידות על הגיל "ההרגשתי" שלנו ולא על הגיל האמיתי (אויש איזה ניסוח מזעזע). קפיש ?

תומסקה

New member
מה את כאילו רומזת שאני לא מנוסה??

סתם, צוחקת... תומסקה זה כינוי חיבה שלי מאז... וחוצמזה- תום זה לא שם של זקנים...

לא. אני מחודשת, יעני אחרי שיפוץ../images/Emo6.gif

אך כואבת לי הבטן כבר. סתם, יש לזה משמעות מסויימת לשם שברחתי. אבל כן. בעקרון, כלומר עד גיל מסויים אנחנו מאמינים בכל מיני דברים למשל, שאם נקפוץ מקומה חמישית (גיל 5-7) לא יקרה לנו כלום, כי הרי לא יתכן מצב שהעולם ימשיך בלעדינו..... למרות זאת אנחנו לא קופצים (אוף, איזה מזל), אח"כ אנחנו מאמינים שלנסוע בכביש מהר זה לא מסוכן כי לנו זה לא יקרה. ואנחנו גם מאמינים, עד גיל מסויים, שאנחנו לעולם לא נתבגר. (כמו שאנחנו מאמינים שהמשכנתא לעולם לא תיגמר אבל גם היום הזה מגיע - ברוך השם) אבל כשהיום הזה מגיע בו אנו מתחילים לחוש את מושג הזמן .... טוב איך אמרה פה מישהי. יותר טוב לא לחשוב. זה פילוסופי מידי בשביל פורום פימו ?

תומסקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני עברתי את גיל 7 ואני

בטוחה שהעולם לא יכול להסתדר בלעדי... נו, מה תגידי על זה?!?!
אולי תגלי לנו את שמך? עכשיו אני כבר מסוקרנת...

למעלה