הו, אלפי המיסתורית
ש שרון אמיר New member 4/2/06 #17 ואני...../images/Emo13.gif שרון... בת 31.5, נשואה...ללא ילדים(עדיין...). במקור מבית שאן, בשנים האחרונות חיפאית.
ואני...../images/Emo13.gif שרון... בת 31.5, נשואה...ללא ילדים(עדיין...). במקור מבית שאן, בשנים האחרונות חיפאית.
ד דומדמנית המקורית New member 5/2/06 #50 שרוני../images/Emo24.gif גם אני במקור מבית שאן וכיום גרה בנתניה. איזו גאווה עכשיו עשית לי נ.ב כשתגיעי לבית שאן-מיד לספר לי,ככה אוכל סוף סוף לפגוש את האישה והאגדה.
שרוני../images/Emo24.gif גם אני במקור מבית שאן וכיום גרה בנתניה. איזו גאווה עכשיו עשית לי נ.ב כשתגיעי לבית שאן-מיד לספר לי,ככה אוכל סוף סוף לפגוש את האישה והאגדה.
ש שרון אמיר New member 6/2/06 #113 "האישה והאגדה"....?! אגדה סבבה (אומרת בצניעות... ) אישה? עוד קשה לי עם זה...מרגישה ממש ילדה.... ואיזה מגניב עוד ביצ'אנית כאן
"האישה והאגדה"....?! אגדה סבבה (אומרת בצניעות... ) אישה? עוד קשה לי עם זה...מרגישה ממש ילדה.... ואיזה מגניב עוד ביצ'אנית כאן
S silver and cold New member 4/2/06 #24 ../images/Emo3.gif אז אני הכי קטנה פה... עכשיו אני אקבל את כל הפינוקים
S silver and cold New member 5/2/06 #28 בכיף אני באה... ואני גם אראה את היצירות המדהימות שלך מפימו איזה כיף ליי: