אחיות יקרות
מפגש היכרות

מושה כ

New member
אז גם אני מתפקדת...

שמי ברוריה ואני עזבתי את מערכת החינוך לפני שנתיים. מאז אני רק מתעסקת עם כל מיני עבודות יצירה. מאד אוהבת פימו, ומשלבת אותו בכל העבודות האחרות. ולגבי המפגש - רעיון אדיר, ושלחתי מסר.

פ ר ו מ ה

New member
נעים מאוד ../images/Emo24.gif

שם: זהבית אלחייאני גיל:21 וקצת... אני יוצרת בכל מיני תחומים ובזמן האחרון מכורה לפימו (איך לא).. אני גרה בערד ככה שהכל די חדש כאן ואני די מביאת הבשורה לעיר
כמה שזה כיף להיות שותפה בפורום הזה!!!

פנינה - בת 54 עוסקת בפימו שנתיים

לומדת אצל כל מורה טוב שמוכן ללמד אותי.... אם לשלושה סבתא לנכד - פתח - תקוואית ומתה על הפורום הזה... וכל הכבוד לך אלפי על היוזמה

../images/Emo8.gif מה ניינים ?

פיספסתי את הסדנא האחרונה שלך בגלל הופעה של הילדה.... חבל לי. תעשי עוד אחת ?

פ ר ו מ ה

New member
לי יש דרך מקורית

בעיקורן בתור ילדה (אני עדיין ילדה) פיסלתי כל מיני דברים עם אחים שלי מפימו כמו צבי הנינג'ה וטוב-טוב הגמד... אבל עברו שנים.. בנתיים התעסקתי עם דברי עץ, דאס(פיסול חיות למוביילים), שיפוצים של רהיטים, מפיות, ג'סו, וכל טכניקה אפשרית אחרת.. כשהתגייסתי הצלחתי להדביק כמה חברות במחלה שלי.. אבל לא היה הרבה זמן ליצור בצבא.. לכן היצירות היחידות שלי היו אלבומים מעוצבים לחיילים/ות שהשתחררו.. עד ש... יום אחד באה חיילת אחת והודיעה שהיא מלמדת להכין חרוזים מפימו כל מי שרוצה. רק צריך להביא את החומרים ממנו..היא למדה את הטכניקה הראשונית של המילפיורי מאמא שלה שלמדה מחברה שלה שעברה קורס. היא רק לימדה לעשות את השטרודלים וכמה דברים פשוטים. אני זנחתי את העניין.. ואז אחרי כמה חודשים הוציאו ב"לאישה" ב100 עצות איך להכין חרוזי פימו. אחותי הקטנה התלהבה והלכנו לקנות פימו (12.5 ש"ח עולה פה).. בהתחלה יצא לא משהו אבל לאט לאט היא התייאשה ואני התעקשתי ופיתחתי שיטות.. וכל זה קרה לפני שגלתי קומונה מדהימה, מכונת פסטה שהיתה בבית והרבה הרבה סיפוק.. מכורה לגמרי

פ ר ו מ ה

New member
זהו שזה עדיין המחיר פה..

זה נמצא בחנות צעצועים וכלי כתיבה ובחנות אומנות יש ב11 ש"ח.. והייתי פריירית עד שגיליתי שווה לי לנסוע לב"ש לקנות ב7.90... כי אפילו עם הנסיעה באוטובוס זה משתלם כשקונים 15 חבילות לפחות... הקטע המצחיק שכשנפתחה החנות לאומנות כאן (עם הבעלים הקודמים שלה) עבדתי שם שלושה חודשים ולמדתי המון (בתקופה של יב') אבל אחרי זה הוחלפה הבעלות ע"י אישה שהחליטה שהחנות תתרכז בממכר העבודות האישיות שלה ולא בממכר חומרים... ממש מביש... היה לי ויכוח עם האישה הזאת לא מזמן ומאז אנ ילא נכנסת לחנות הזו יותר! חרם!

P e a r l 1

New member
נעים מאוד להכיר את כולכם../images/Emo140.gif

שמי אנה, בת 33, אמא לילדה בת 5, גרה במרכז.

ושאני לא אצטרף??????

אני אילאיל זיו (גם בכינוי וגם בשם) אמא לדרדסון בן 7 חודשים
קטן שלי. גרה בטבעון ומכורה ליצירה....בעיקר לפימו בנוסףףףףף מנהלת את פורום "אמנות שימושית לילדים" כאן בתפוז אתם מוזמנים להציץ בגלריה שלי

קטקטולה

New member
גם אני מצטרפת../images/Emo140.gif

אני קטקטולה, בת 24, אוהבת ליצור, ונדבקתי בחיידק הפימו לא מזמן בכלל...

אני איריס, מכרם מהר"ל...

עושה פימו בחצי משרה בשנה וחצי האחרונות..
ומעצבת גרפית לאינטרנט בחצי משרה נוספת... בת 34 + 2 ילדים (9,6) אשמח להכיר ולהוקיר....

אני אפי ,משתייכת לקבוצה הבוגרת

נשואה+3. גרה בחיפה מאז ומתמיד. אל הפימו התוודעתי לפני כשנה אחרי שהשתתפתי בסדנה לסריגת צמיד בהדרכתה של ג'ינג'ר שהציעה ללמד אותי....פימו... באתי...ראיתי....התלהבתי...הכרתי את אתי וגלשי... ובזכות "הנדנודים" שלהן להיפגש וליצור ביחד -נכבשתי בקסמי הפימו. אוהבת את "חווית הלידה" עם כל תכשיט או כלי חדש ... ויותר מידי פעמים לא מצליחה למצוא זמן לעשייה... אבל תמיד מציצה לראות את נפלאות היצירה של כולן

ƒan†a

New member
עכשיו יש לי הרגשה יותר טובה....

שיש עוד צעירות בגילי
ואני יודעת שאני לא אהיה הצעירה היחידה במפגש...(מקווה לפחות שיגיעו) היה מצחיק אם הייתי הצעירה היחידה..כולן היו מדברות על הילדים שלהם ואני הייתי מדברת על ההורים(?)

תומסקה

New member
../images/Emo6.gifאל תדאגי,תמיד יהיו צעירות ממך...

אם אמא תיקח אותי למפגש, אז בטח שאבוא, מה השאלה?!
בסדנא של דונה הייתי הכי צעירה, ודדוקא לא דיברתי על אמאבא...

../images/Emo45.gif אחלה רעיון . . . אך לפי אורך השרשור המקסים הזה . . . נראה לי שנצטרך אולם אירועים למפגש ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואם כבר מעלים זאת - מה דעתכם / ן שנשלח במסר תאריכי ימי הולדת של חברות/חברי הפורום המקסים . . .ובתאריך הנ"ל נברך כולנו. . . בת 46+ נשואה אימא לשתי גרציות מקסימות(19,15). . .גרה במושב באמצע הדרך בין גדרה לאשקלון . . . הכרתי פימו כסטודנטית לפני 25 שנה ושנאתיו -ועימכם/ן הסליחה . . .קיבלתי טראומה מהפימו שהיה אז. . .ולא רציתי לשמוע יותר מפימו. . .חברה לעבודה ניסתה למשוך ולא הצליחה . . .סחבה אותי להדגמה עם נעמה שלנו ולא נדבקתי לפימו - כן נעמה -את לא אשמה סורי - ואז לפני 3 חודשים וחצי החלטתי לנסות וזהו . . .אני פה מכורה יחד אתכן/ם. . .

ואני נתוש...../images/Emo9.gif

ענת בשם שבחרו לי הוריי... אמא של אוריה בן ה- 10 , אנחנו גרים במעלה אדומים. את הפימו הכרתי דרך אחותי הגדולה והמוכשרת שהכניסה אותי בכלל לכל תחום האמנות השימושית . יום אחד אמרה - ניסית את הפימו ? אמרתי לא, תודה והלכתי לקנות 50 חבילות..... בעיקר מנסה , מקנאה פחד בכל המוכשרות שיש כאן ובשימושית... נהנית בעיקר לקטר על כמה לא מצליח לי ואז שולחת את הפימו הכושל כהחלפות בתמורה למפיות , מקבלת בחזרה דברים יפים ו " עם ישראל חי".

אורליהו

New member
מחוץ למסר- אני אורלי מהר חלוץ

עוד מעט 40, 3 ילדים וכלב (עם שלוש רגליים...) עם הפימו בגלגול הזה התחלתי בפסח שעבר ואחרי תקופת צמידים לא קטנה, שבמסגרתה הצפתי את איזור מגורי, עברתי לציפוי כלים ומאז אני שם..

למעלה