אחיות יקרות
מפגש היכרות

ומי אני ???

הדס, בת 42 נשואה, אמא ל5 גרה ביישוב מקסים בשומרון, אהבתי אומנות מאז ומתמיד... ניכנסתי פעם לפורום ב ווינט לשאול איזה שאלה, שוטטתי קצת וגיליתי את המלפיורי, הוצאתי כמה חבילות פימו ששכבו בבית איזה 15 שנה !! פוררתי, לשתי, הוצאתי את הנשמה ויצאו מתחת ידי כמה גלילים סבירים בהחלט, מאז לא הפסקתי.... כל מה שאני עושה זה מהאינטרנט, משתדלת מאד מאד למצוא זמן ולהוציא את הפימו לפחות פעם בשבוע, אחרת אני בקריז.

hoch

New member
אני רואה שכולן כבר פה, אז גם אני

אני ברוריה, בת 53, אמא לשלוש בנות (גדולות - הקטנה בת 22.5), גרה בבנימינה. את סדנת הפימו הראשונה קיבלתי כמתנת יום הולדת מבנותי. כמו אצל איילת, רק הפוך.

podri

New member
מתפקד כגבר הראשון הבתפקדות הזו

שמי מאיר בן 29 מרחובות, סטודנט למדעי בעלי החיים נדבקתי בחיידק הטורף (כספים בעיקר) הזה -פימו, מידידה קרובה ומאז בכל זמן פנוי - שאין הרבה (תקופת מבחנים
) יוצר בפימו

podri

New member
אופסססס - אז לא הראשון ../images/Emo26.gif נירש

זכות הראשונים לנירש - אהלן נירש

sunnycalifornia

New member
גם אני

סנדרה אמא ל- 3 בנות, גרה בגליל המערבי במקום הכי יפה בארץ!!!!!

zviagil

New member
ואני צביה

בת 52 (כנראה הכי מבוגרת בפורום), גרושה +בן 17 מקסים וגרה בחיפה.עסקתי בעבר בפימו במתכונתו הישנה כשעוד היה קשה לעצבו וחזרתי לפני כחצי שנה לעסוק בו כשגיליתי את הFIMO SOFT.

אתי רז

New member
צביה...אוהוהו כמה שאת טועה.....

יש כאן כמה שיותר "גדולות" מימך. אני ביניהם. אז שמי הוא לא סוד ואני גרה ביקנעם. עוסקת בפימו כבר שנתיים ועושה אל כל שביכולתי להביא אומני-חימר -פולימרי לארץ.

../images/Emo57.gif גם אני

בליגה של הבוגרות. גיליתי את הפימו לפני פחות משנה אחרי שפרשתי מהעבודה וחיפשתי אפיק אמנותי. השתתפתי בשתי סדנאות אצל קשת ורביד ומאז.... מכורה. גרה באזור המרכז.

Ginger10

New member
*|גמני בבוגרות...

אמא ל-3 :בת ושני בנים גרה בטבעון (קרית חרושת... יודעים מה זה??)

ƒan†a

New member
אני גיליתי את הפימו דרך חברים

בתיכון... אחד מהם עשה איזה שרשרת ושאלתי אותו ממה זה עשוי אז הוא אמר שפימו. אצתי רצתי לפנאי לי וקניתי לי כמה חבילות... ואת המילפיורי למדתי בפורום אומנות שימושית

s i t a r

New member
גם אני נדבקתי בחיידק הפימו לפני

שנה. קוראים לי שרית ואני בת 33 + 2 ילדים מדהימים. אני מכירה את הפימו מגיל 12 בערך. הייתי יוצרת כל מיני חרוזים פשוטים (לא ידעתי מה זה מילפיורי אז). לפני שנה גיליתי במקרה את הפורום של אומנות שימושית בYNET. קניתי 2 חבילות (שלא יצא מהם כלום) והצטרפתי לסדנא שעשתה דיילי. מאז אני לא מפסיקה ליצור. האמת שאין לי הרבה זמן (לפחות פעם בשבוע אני משתדלת לשבת עם פימו) אבל כשאני מתחילה לפעמים קשה לי לעצור את עצמי. אשמח להפגש וליצור אתכם ביחד.

Jelly Beans

New member
גם מתפקדת. ../images/Emo60.gif

רק כדי שיראו שיש פה עוד צעירות.
שיר, 18, קיסריה.

מזכרת1

New member
גם אני...

שמי יפעת,בת 41 ואמא ל-3 בנות. הכרתי את הפורום הזה לפני מס' ימים - בעיקר קוראת ומסתכלת על עבודות מקסימות פה. הגעתי דרך הפורום בynet(אמנות שימושית) ושם בעצם לפני כחודשיים-שלושה נחשפתי לפימו. והתאהבתי.... חוץ מזה אני עושה,כתחביב, גם עבודות פסיפס וציור על כל מיני דברים(התחלתי עם ציור כפרי על עץ).

Minerva

New member
היי שיר!

את מוכרת לי מפורום HP... פעם פעם...
אני אביגיל, דרך אגב, בת 21.

אפרז

New member
קצת עלי

שמי אפרת רז, בת שלושים וקצת (לא שואלים אישה מעל גיל 30 בת כמה היא). אני אמא ל-2 בנים מתוקים. תמיד התעסקתי באומנות, אבל לא בצורה מסודרת. לפני כשלושה חודשים וחצי, ילדתי את בני ומאז אני בעסק הזה בצורה רצינית יותר. אמנם, העבודה האטה במעט את היצירתיות, אבל אין יום שאני לא מקדישה בו מספר דקות לאומנות.

ניצנץ1

New member
אז הנה גם אני מתפקדת..

לא הכי מבוגרת, אבל בטח גם לא הכי צעירה. גם לא הכי ברוכת ילדים, אבל מתקרבת..הייתי אמא מאד צעירה, תוך חמש שנים נולדו לי ארבעה (לא חוכמה, האחרונות הם תאומות..) אז כעת יש לי בן בקבע, בן שכעת השתחרר מהצבא ושתי חיילות מקסימות.. עסוקה בעיקר בעבודתי העיקרית (רפואת שיניים), אבל תוך כדי עוסקת בהמון תחומי אומנות שימושית, שפימו הוא רק אחד מהם. אבל התחביב העיקרי שלי הוא דווקא מתחום התנועה- ריקודי עם, שנים, כמה פעמים בשבוע, עדיין עם המון התלהבות.. ירושלמית לשעבר, תושבת רחובות מזה 10 שנים...

למעלה