איזה קשר אנחנו מחפשים

נימשון

New member
../images/Emo41.gif איזה קשר אנחנו מחפשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בעקבות השירשורים של היום אולי כדאי להבהיר את הנקודה הזאת. ספרו לנו קצת על מי אתם מחפשים להכיר, אם תשמחו לידידות נוספות, חברים לצאת לשתות איתם, בת זוג לקשר רציני או סתם להעביר איתה את הלילה. וכדי שלא יכעסו עלי שוב אז כל הכתוב בלשון
מכוון גם ל

תגידי נימשון ....

את חושבת שאם מישהו או מישהי שרוצים או מחפשים סטוץ למשל- יגידו את זה פה? חחחחחחחחח נו באמת. רוב האנשים פה ירשמו שהם מחפשים קשר רציני.

למה להסתיר?

רגע רגע, אם אני מבינה אותך נכון אז אתה אומר שצריך להשתמש בחוסר כנות כדי להשיג פורקן מיני כאן? האם זה מה שאתה מנסה לומר? למה לא לומר את האמת? מי שהיצר מנהל אותו בשלב זה בחיים שיעלה ויודה בלי להתבייש. אני אגלה לך שיש גם בנות כאלו ובכלל מאף אחד לא מצפים לרצות להיות רציני. כל אחד בוחר את דרכו. האם אתה חושב שהדרך היא לנהוג באופן שקרי ולומר שאתה או הוא רוצים קשר רציני ואז תתגלה האמת ותתפסו כאנשים שהכנות היא מהם והלאה? ודבר מאד חשוב - האם אתה חושב שבנות, כמו חברות הפורום, לא יזדהו את הסטוציונר התורן עוד בשלב השיחה? תן קצת קרדיט!

אוי דובשנית

עם כל הכבוד לקרדיט שנותנים לנו ו/או שאנחנו לוקחות לבד לא חסרים מי שחושבים שלשחק אותה מעוניין ברצינות יביא אותה להשיג סטוץ בקלות יתרה.. וכן, הרבה מהם יודעים ועוד איך יודעים להטעות... זה ממש לא פשוט לזהות סטוציונרים תורנים... ברור שצריך לומר את האמת לא נאמר לך פה שלא צריך לומר את האמת רק שבפועל הרבה פעמים זה רחוק מלהאמר..

אולי....

...אני נוקטת משנה זהירות ולכן מזהה בד"כ אותם. אני הבנתי מדבריו שלגיטימי לומר דבר שקר בכדי להשיג כיבושים מיניים. זאת ההבנה שלי את דבריו של נסיך.... ובעצם במה שכתבתי, בגלל שבד"כ האמת בקטע הזה רחוקה מלהאמר, הזמנתי אותו לומר את האמת. ו...למה אוי?

אוקיי אז אני שמחה בשבילך

שיש לך את החיישנים המתאימים... לי בד"כ יש אינטואיציה לא רעה...ובכל זאת יש שחקנים שלא מביישים את הבימה וגם לא את ברודווי... לגבי דברי הנסיך, אני ממש לא יכולה להכנס לו לראש ולדעת בדיוק למה הוא התכוון, אבל פשוט גם אני קראתי את דבריו, והבנתי אחרת. לא הבנתי שהוא נותן לגיטימציה, ממש לא, רק הבנתי שגם הוא, כמוני, חושב שלא חסרים אלו שיטעו כאן בכוונה תחילה לצורך השגת סטוץ והוא יתקן אותי אם אני טועה... ו"אוי" כי ככה הרגשתי כשקראתי את מה שכתבת.. זה אוי של אי הסכמה, לא של כלום אחר, סתם צורת ביטוי

קודם כל ../images/Emo140.gif

וחוץ מזה, אני מודה שלפעמים אני יותר מדי מלאה בחומות הגנה מסביבי, שאני מפסידה גם הנאות אמיתיות או נסיונות שיכולים להביא אותי למקום הנכסף, לזוגיות - וזו, כנראה, לא חכמה, להשאר עם החומות וללא הזוגיות בגלל החשש לא לזהות אותם.

גלית35

New member
אז ככה אני מחפשת רק קשר../images/Emo20.gif

רציני... נסגרה הרשימה לכל השאר. ודרך אגב קניתי היום טחינה.... מחכה למסר

חושב ועדיין מאמין....

שלכל אחד אחת יש את האחד שלו האחת שלו שתסגור איתו מעגל ותיגע בגורל בכל אופן סטוצים במצב השוק היום כמו שאני רואה אותו בעיניי השוק מוצף גבירותיי ורבותיי ואת ה"קשות להשגה" האמיתיות בלי פוזות וזיופים קשה מאד מאד למצוא מה שבטוח הן אף פעם לא יבלו באיזה פאב נידח או באיזה אתר היכרויות כזה או אחר באינטרנט ששם אתה רק רואה את אותו פרצוף בכמה ורסיות במליון אתרים דומים לפי הסטטיסטיקה שלי בכל אתרי ההיכרויות באינטרנט אותו פרצוף סיכוי סביר בכמעט 100% שתראה אותו שוב באתר אחר על כן מה נשאר לנו? שאלת מליון הדולר אשמח לתגובות!!!

לא רוצה להיות חוצפנית

אחרי הכל אני ממש חדשה פה...אבל...קשה ככה לקרוא את מה שאתה כותב ללא סימני פיסוק.....

../images/Emo26.gif אוקיי............

אז...חשבתי שזה ברור אבל אני כבר רואה ש"הכרויות לגיל 30 פלוס" זה לאו דווקא "הכרויות רציניות לגיל 30 פלוס"... אני בכל אופן, מחפשת קשר רציני בלבד. בחור נחמד, אמיתי וחמוד, איש שיחה, רציני ושאר ירקות (סליחה שזה יצא כמו רשימת מכולת אבל אין דרך אחרת לשתף אתכם במה אני מחפשת)
אז שיהיה לכולנו בהצלחה!! (איזה אופטימית אני...חחחחחחחחחחח)

למעלה