איזה קשר אנחנו מחפשים

איזה קשר ?

אהבה וזוגיות
שלב הסטוצים בחיי עבר חלף לו, חברים חדשים אני תמיד שמחה להכיר, אבל הסיבה הראשית להיותי פה היא האפשרות שכאן אכיר בן זוג לקשר רציני, וגם לי יש רשימת מכולת
הוא חייב חייב חייב להיות כן ואמיתי, אינטליגנט ואיש שיחה, רגיש ומצחיק, יציב <מכל הבחינות> וכריזמטי, איש משפחה <אבל לא קשור לסינר של אמא שלו>, מפנק, קשוב, רומנטי ואכפתי. הממממ עד כאן הרשימה הבסיסית

garcia

New member
לא נראה לי שקיים גבר כזה בעולם

כנראה שצריך לבוא עם רשימת מכולת יותר ריאלית.

כל דבר שמטרתו היא הגעה לאושר

לנחלה ולמיצוב לשל של מיסוד ויציבות בחיים עי שילוב של דינמיקה, רגשות, אינטימיות, אכזבות, שמחות, דעות, תכונות ועוד מכלול שלם של פרמטרים, שיגבש לעצמו מרקם של איחוד סוער ולא צונן בין שני אנשים -הוא דרך המלך.

רוצה כבר את האיש הנכון הזה בשבילי

והפורום הזה, אולי יקל על הפקק שמפריד בייני לבין האיש, ואולי לא. ואולי הוא נמצא בפורום אחר...לכו תדעו, בינתיים, אני מגיחה לפה מדיי פעם, צוחקת, כועסת, נאלמת, מזהה ומזדהה עם פולניות ואוהבי טחינה, חמין ומה שבינהם.. האיש שלי...הוא כנראה יושב לו במשרד של פופטיץ, ומנסה להבין איך יוצאים מהבירוקרטיה הרומנטית...אל הרומנטיקה שבתכל'ס..

חייב להגיב על הנאמר פה

כל מי שיוצאת בהצהרות על זה שהיא מחפשת קשר ..... ולא רוצה קשר ......... זה בולשיט אחד גדול הרי אף אחד מאיתנו לא יודע לאן יובילו אותנו הדרכים ולאן הקשר יכול לקחת אותנו הרי קשר רציני לא ניבנה ברגע ולא מתחיל בפגישה אחת קטנה . קשר טוב צריך להיבנות במשך זמן וצריך להתחיל בראש ובראשונה בחברות הכי טובה אבל מישהי שבא בגישה שאני לא ואני לא ואני לא ואני רוצה רק ......... זה לא מוביל לשום מקום מפני שזה חוסם את הצד השני ( הכוונה לשני המינים ) צריך לדעת ליזרום עם הקשר ולהנות מימנו ותוך כדי לראות לאן זה מוביל , אני יכול לתת עשרות דוגמאות על נשים שאמרו לי שהן מחפשות קשר רציני בלבד ושניפגשנו יצא מיזה רק דבר אחד מפני שזה מה שרצינו שנינו באותו הרגע . לסיכום : גברים אם אתם משקרים ומספרים שאת רוצים רק קשר רציני בישביל להסיג סטוץ אז אתם חולרות עדיף שתגידו את האמת זה יהיה יותר יפה ויותר נחמד אל תבטיחו הבטחות שאתם לא מתכווים לקיים . נשים תנסו להיות קצת יותר חכמות ואל תצאו בהצהרות תנו לזמן לעשות את שלו ושזה יגיע זה יגיע הרי כולנו בסוף רוצים להגיע לאותה נקודה כולנו מחפשים את אותו הדבר גם אם אנחנו אומרים את ההפך .

לא הבנתי...

למה "לצאת בהצהרות" הופכת אותי ל-לא חכמה ? אני לא מסתירה שומדבר, יודעת בדיוק מה אני רוצה לעצמי ומי צריך להיות הגבר שיהיה לצידי, למה להסתיר את זה ? מי שזה לא מתאים לו שפשוט לא יתקרב...

garcia

New member
מעניין שכולם שוכחים דבר אחד

והגברים תמיד מסתובבים סביב עצמם בעניין הזרימה (גם אני). אבל בעניין הדרישות צריך שיהיה גם סקס טוב - ואף אחד לא מציין את זה. בלי זה כל קשר הכי רציני שיהיה פשוט לא יעבוד. כמה פעמים שומעים את הסיפורים על אנשים שחיפשו קשר רציני והתחתנו. הוא רוצה סקס 3 פעמים בשבוע, היא מספיק לה פעם בחודשיים ובסוף כולם מתוסכלים מזה. החברות והאינטמיות נהרסת. אז למה התחתנו? ככה, אמרו אולי זה יסתדר בעתיד אבל זה מה שהורס את הקשרים - אי התאמה מינית. זה תופס לשני הצדדים.

סנוניתת

New member
garcia../images/Emo45.gif חושבת כמוך.

מנקודת מבט שלי כמובן עלי להעיד שבאותה מידה בה אני מחפשת לי גבר אינטילגנט , ובעל נשמה .. חשוב לי שיהיה לנו סקס טוב!!! סקס הוא מרכיב חשוב ביותר במערכת יחסים, קירבה גופנית/ מגע...סקס... אילו הם דברים שמחברים בן בני זוג לא פחות מתקשורת בנאישית. ומכאן שואלת את עצמי, האם אני מחפשת אחר הגבר המושלם??? האם הדרישות שלי גבוהות מדי??? ומעיזה ומתוודה ומצהירה: "אני על סקס לא מוותרת במערכת יחסים"!! ובנות... תזכורנה כולכן, סקס מונע קמטים בפנים

נימשון

New member
אני צריכה להיות אנורקטית אם כך...

שטויות שזה מוריד קלוריות, הן בטלות בשישים ואני מדברת על סקס בו האישה פעילה מאוד.

נימשון

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif

אני בהחלט מודעת לחשיבותו של סקס טוב ואם לדייק יותר אז לחשיבותה של התאמה מינית ועדיין לא חושבת שאני צריכה לקפוץ עם כל גבר למיטה אחרי דייט או שניים כדי לבדוק את זה.

garcia

New member
יש קשר

לא אמרתי שצריך לקפוץ למיטה אחרי הדייט הראשון ולא צריך לדפוק על השולחן בבית קפה בדייט ולהגיד "אני רוצה סקס לפחות פעמיים בשבוע". אבל כמה פעמים שומעים שיחת בנות נשואות: "תראי הוא בעל טוב, אבא טוב לילדים, מפרגן, דואג, מביא משכורת טובה הביתה, אנחנו חברים טובים ולא חסר לנו כלום אבל מה הוא דוחה אותי מינית, הוא פשוט לא עושה לי את זה". האישה תנסה לחפש לה סטוץ ותמצא לה גבר חתיך הורס והנישואין נהרסים או שהיא מייבשת את הגבר שלה עד שהנישואין גם נהרסים. לכן התאמה מינית צריך לעמוד בראש סדר העדיפויות.

כן, זרימה, לא זרימה

דרישות זה מושג מאוד קשה. ואם לפניי שמתחילים בקשר מתחילים עם דרישות, זה טיפל'ה לא מקל על העניינים. זה שאני יעמוד עם רשימת מכולת, לא יהפוך את האיש למתאים לי יותץר או פחות. הבדיחה היא שהאדם שהכי אהבתי, לא עמד ברוב נפנטזיות שלי למה נכון לי, ועדיין הפרדה ממנו היתה כואבת הרבה יותר, מכאלה שרשימת המכולת היתה כמעט מלאה... סקס זה משהו מאוד בסיסי בזוגיות. זה מדהים שתמיד נוהגים להפיל על הנשים את ה"כאב ראש" לעומת הרצון של האיש בלהט היצרים. אז זהו, שזה לא נכון בעליל, ואני לא היחידה שאומרת את זה, בסקר הפיצפון שבקרב חברותיי. חייבת להיות התאמה מינית, באין התאמה, נוצרים מתחים הרסניים לזוגיות. רק שלדבר על ההתאמה המינית לפניי מפגש, יש בזה לפחות לדעתי, טעם לפגם וקושי אמיתי, כיוון שלהצהיר על צרכים מיניים, זה הריסת כל האינטימיות שאמורה להיווצר ביחד, עוד לפניי שהיא נוצרת. אלא אם כן, מתכוונים לסטוץ, שם, באמת אין בעייה לדסקס על סקס לפניי מפגש.

סנוניתת

New member
אני חושבת שאנחנו מדברים כאן על..

מערכות יחסים לטווח ארוך ולא על סטוצים ולא נכנסת כרגע לפילוסופיה של "בניה של קשר חדש" על המהלכים עד להבנות אני בכל אופן פועלת על פי אינטואיציות, ומאמינה שכולנו ניחנו באנטנות ברמה כזו או אחרת בראש.

ayely33

New member
הי, התשובות שלי

מחפשת כמובן קשר רציני, אבל מנסיוני אף פעם אי אפשר לדעת לאן קשר שהתחיל יוביל, מקווה כמובן למצוא בן זוג. אשמח להכיר חברים נוספים לידידות כדי לשפר את התחום החברתי אצלי.

מה אני מחפשת...

כאן או בכלל? התכוונת לכאן? לא חשבתי על זה... אסתפק בהחלט גם באופציה הקיימת כרגע, של מקום לדבר ולכתוב בו על כל הדברים. אשמח להכיר חברים חדשים אם יצאו לפועל מפגשים אמיתיים. אשמח להכיר מישהו לקשר שיצמח לאהבה וזוגיות. מה אני מחפשת? לא יודעת. לא חושבת שבאתי עם ציפיות כלשהן ולא חושבת שיש לי אותן כרגע. הדבר הכי חשוב לי זה שכל מה שלא יהיה, יהיה אמיתי. לא מוכנה ואין לי כוח לדברים לא אמיתיים בחיי, שבעתי.

למעלה