איזה קשר אנחנו מחפשים

Bongo Bong

New member
לי אישית קשה להאמין שייצא לי להכיר

דרך הפורום הזה מישהי, לא לסטוץ ולא לקשר רציני. וזה מכיוון שאני לא בנאדם של סטוצים ואחד שחושב שזה לא רציני לחפש דרך הפורום קשר רציני(וזה מה שאני מחפש בשלב הזה של חיי)... אני כאן בכדי למלא את היעוד העיקרי של הפורום והוא לדבר עם אנשים. מעולם גם לא נפגשתי עם מישהי דרך האינטרנט, לא דרך הפורומים, לא דרך הצ'אטים ולא דרך אתרי היכרויות.. אבל..בחיים יש גם הפתעות..מי יודע..

yam35

New member
מחפשת קשר רציני ובמקביל אשמח

להרחיב את מאגר החברים שלי מאיזור המרכז כי אני דיי חדשה באיזור ולא כל כך מכירה...

אני פה בשביל להרחיב את מעגל

החברים שלי, לגבי זוגיות אני בספק אם אמצא אותה פה, אומנם יש הפתעות אבל לא לשם כך נכנסתי לפה. חוץ מזה מאוד נחמד לי שיש אוזן קשבת, שיש למי לשפוך את הלב, שיש את מי לשתף. גיליתי פה אנשים מקסימים, רגישים, מצחיקים, נחמדים ואיכפתיים שאשמח לפגוש גם מחוץ לפורום
.

תשמע

אם אתה מוסיף לזה את הגימיק של הלשון בחוץ... אז לא נותר לי אלה לשאול את השאל...הההההההה טאז......... קח אותי !!!!!!!!!! טאזמאני.............התנשא לי???

לאחר מחשבה

אז זהו ישבתי וחשבתי ולאחר ניסיונות קודמים גם למדתי והנה מה שיצא: גיל: 34+ רווק/ גרוש ללא ילדים (ודגש על ללא ילדים) גבוה - 178+ נראה בסדר לא רזה לא שמן לא חייב להיות דוגמן אבל חייבת להיות משיכה - ואת זה קצת קשה לתאר... אין לי בעיה עם מראה לפלפי להיפך. אקדמאי עם ראש על הכתפיים. אדם טוב, אופטימי ואיש משפחה. שידע לפרגן ולהיות לצידי שצריך - לתת גב (ממני הוא יקבל הרבה פרגון ותמיכה) טיפוס סולידי שלא מתנשא ולא מתנפח שיודע מה הוא שווה אבל לא מחכה שכל העולם כל היום יתפח לו על השכם. יודע לאן הוא רוצה ללכת לפחות בטווח הקצר (אני לא מאמינה שאפשר לתכנן רחוק מידי החיים חזקים מאיתנו) נו ואחרי כל זה אני עדיין חושבת שלאחר הפגישה הראשונה וכמה פגישות המשך גם אם לא כל התכונות עומדות בקריטריונים אבל במכלול הכיוון הוא חיובי והמשקולות של הדברים החשובים לעומת הדברים הפחות חשובים הם לטובה אזי השמים הם הגבול ומי יודע לאן אפשר להגיע....

הפלא ה8

New member
../images/Emo41.gif היום ומחר

סטוץ מיום ראשון - דיאטה - הא - קשר רציני שיוביל לחתונה.

עדי2211

New member
מחפשת קשר רציני...

למרות שאני אחרי קשר מאד ארוך ורציני... שהתגלה לבסוף כאכזבה הכי גדולה בחיי.
ובזבוז זמן רציני, שלא הוביל לכלום. ובכל זאת הרמנו תורן...ומנסים שוב.. אולי כאן..יתמזל המזל. ואם לא... אז כמו שרשמו כבר, הרחבנו את מעגל החברים. שתמיד זה טוב .וכן יירבו .

אורןב2

New member
נעים מאוד

היי עדי נעים מאוד אורן קראתי את מה שכתבת וגם אני עברתי את האכזבה של חיי אבל ממשיכים הלאה!!!
אשמח אם תיצרי קשר וקצת פרטים עלייך שיהיה לך חג שמח אורן

למעלה