איזה קשר אנחנו מחפשים

נמצאת כאן

כי אני מרגישה שכאן אפשר לספר הכל ואף אחד לא מכיר אותי אישית. כאן אפשר לשפוך את הלב ולקבל חיבוק שצריך. אם אמצא כאן קשר רציני? לא מאמינה למרות שתמיד יש הפתעות בחיים ואולי האביר מסתתר כאן איפה שהוא?

נמצאת כאן כי נעים לי../images/Emo13.gif

ואני אוהבת להשאר במקום שנעים לי בו....האנשים פה מקסימים בעיניי . בגדול מחפשת קשר רציני , לא בונה על למצוא אותו פה אבל לשם אני מכוונת. ממש לא רוצה סטוצים

מחפשת קשר רציני..

למרות שקשה להאמין שאפשר למצוא כאן.. אבל תמיד מהכלל יש יוצא מהכלל.. וגם בנוסף להרחיב את מעגל החברים שחלק מהם פה אני כבר מכירה אישית ושמח להכיר עוד בעיקר מהצפון אפילו לבילויים משותפים.. כי לא ממש יוצא לי להגיע למרכז לעיתים קרובות...

אני בעניין של קשר לטווח ארוך

לא אוהבת להגדיר את זה כקשר רציני(נשמע לי רציני מדי) מעדיפה שלגבר שלי יהיה ראש קליל ואם הוא גם מצחיק אז בכלל מה טוב סטוצים לא מעניינים אותי וידידים-לא זה מה שחסר לי

4z5rz

New member
רק...

היי אני מחפש קשר רציני, סטוצים זה ממש לא אני. לא מתאים לי. גם אני סיימתי לאחרונה קשר ארוך שגם הוא, למרבה הפלא, התגלה כאכזבה. אז במקום לשקוע הדכאון וייסורים, אני מחפש את בת הזוג-השותפה לחיי. כמובן, אני גם שמח להרחיב את המעגל החברתי שלי. אוהד.

advak

New member
רציני...

בתוספת של היכרות עם אנשים שנחמד להעביר את זמן השוטטות באינטרנט. בעיקרון- אני פה בתקווה להכיר מישהו למטרת קשר רציני. סטוצים- ממני והלאה, כבר כתבתי על זה.

באתי בגלל המחיר נשארתי בגלל השירות

אני פה כי מבחינתי הפורום, על הכותרת שלו, הוא עוד מקום אליו אני זורקת אבן מכל האבנים שאני זורקת בנסיונות לחפש ולמצוא את הסוס הלבן (ואם מחובר אליו אביר- מה טוב....) אני פה כי אולי אמצא פה מישו לקשר, אני פה כי השכנים נאים בעיני, אני פה כי כותבים פה דברים מעניינים, אני פה כי מצחיק לי, נחמד לי, נעים לי.... והכי חשוב, אני פה כי הפולניות יקרעו אותי אם אלך....
יופי. לא זזה מפה!!!

אז בבקשה, תשובה כנה

אני זורם, נכון להיום- לא מחפש הגדרות, זה יכול להתחיל מסטוץ מיזיזות , מחברות.... ולהתעצם לקשר רציני- ארוך טווח. לא שולל כלום בתקופה הזו, באופן כללי אני כמובן כמו הרוב מחפש קשר ארוך טווח, אך כמו שאמרתי- אני פתוח לכל סוג של קשר בינתיים.

garcia

New member
גם אני מצטרף לתשובה הזאת

זרימה, זה כל העניין. קשר רציני ונישואין יכולים גם להתחיל מקשר ידידותי וגם יזיזות.

maiula

New member
קשר רציני רצוי, עם אופציה לחברים

להיכרויות חדשות בכלל......... מעבר לזה שכבר עברו איזה שנתיים מאז הפורום האחרון שהייתי קבועה בו וזה קצת חסר לי (ולא, זה לא היה הפורום הזה).

ניאו30

New member
קשר שמחפש...

אז כבר כתבתי כאן מה דעתי על הצמד מילים "קשר רציני",אבל אם נתעלם מכך לרגע אני מחפש קשר.מהותו של הקשר נתונה להמון אפשרויות...סטוץ הוא לא אחת מהם.זה יכול להיות קשר חברותי רגיל,על בסיס עשייה משותפת כמו בילויים,ריקודים,טיולים וכדומה,זה יכול להיות קשר שהבסיס שלו הוא אינטלקטואלי,כלומר תחומי ענין משותפים לדבר אחד עם השני,וכמובן מיותר לציין אני חושב,אבל השאיפה(החלום) היא שזה גם יכול להוביל לרומנטיקה, זוגיות ואהבה...או בקיצור,השמיים הם הגבול העליון,את התחתון אני לא מגדיר מראש,ובכל מקרה הכל יכול להיות,אז למה להסגר על משהו אחד?...

ניאו30

New member
אבל למה צריך לדבר ברמזים?

ומה כל כך קשה להגיד למה התכוונת?חוץ מזה,שאני סקרן מטבעי ולכן שיש דבר כזה שאני לא מבין את "כוונת המשורר" בו זה גורם לי לרצות לדעת ולהבין, ואם לא אז זה משאיר אותי "מתוסכל". אז זה על מצפונך!!
... סתם,סתם,זה בהגזמה כמובן,אני אשרוד!

אוקיי, ישירות אתה רוצה?

חחחחחחחחח צדיקים- כאלה שלא משנה להם איזה סוג של קשר ובכל זאת ירשמו שהם רוצים קשר מסוג כלשהו על מנת שחס וחלילה לא יקרה מצב שהם ייראו לא טוב
קפיש? צדיקים - גם כאלה למשל שמצד אחד הם יודעים שהוא קצת צודק- אבל מצד שני- הם נותנים לו בראש רק בשביל לצאת כשידם על העליונה- כי ככה זה, כשאתה חזק על כולם- אתה לעיתים משתמש בכח הזה רק לטובתך האישית ולא ממש איכפת לך מי עומד בדרך. המשך? בשמחה- במסר אישי
אם תרצה.

ניאו30

New member
ישירות,ישירות,אבל עדיין לא הבהרת לי

למה מה שאמרת נכתב אליי.אני אזכיר לך מה אמרת- "חחחחחחח,למה? כי זה מה שאחרים עושים". איפה ראית אצלי משהו שאחרים עושים? תראה,אם תגיד ששירשרת אליי בטעות זה יגמור את הסיפור באי-הבנה,אבל אם לא אז אתה צריך גם להבהיר למה הכוונה ולא לזרוק עצם ולברוח בלי הסבר (שעדיין לא הבנתי אותו). ואם אתה לא מעוניין לפתח את זה כאן(לי אין בעיה,אצלי הכל פתוח על השולחן) אתה גם מוזמן לכתוב על זה במסר אישי. אבל אני זז כרגע לעבודה אז אם יהיה צורך אני אענה בהמשך. יום טוב שיהיה לך

ניאו ידידי ... אל תבין לא נכון

אתה כתבת בסוף - " אז למה להסגר על משהו אחד?..." אז התגובה שלי היתה למשפט הזה. ולכן כתבתי שהכוונה היא לא אלייך מראש
בוקר מצויין, היום יהיה באמת יום יפה.

ניאו30

New member
ואללה,תאמין לי שאין לי מושג על מה

דיברת כאן
...אבל נעזוב מזה אחרת זה לא ייגמר בשום מקום. עיצה ידידותית להבא-תכתוב מה שאתה רוצה להגיד,בלי רמיזות ובלי עקיצות ובלי שיהיה צורך לפרש את הדברים...זה יהיה הרבה יותר קל לכל הצדדים,לא?

זה בלתי אפשרי ../images/Emo13.gif

לכתוב פה מה שאני רוצה.... הלוואי וזה היה אפשרי. יאאלה, לא משנה, אני זז הביתה, יש לי כמה דברים לחשוב עליהם היום.

למעלה