איפה שרשור הצהריים של שישי?

goodpink

New member
האם ההפקה הכינה את קרן למשימה הזו

אמרה לה בראש שתתחיל לבשל לעשות משהו כדי להכין אותה למשימה הזו. קרן לא עשתה שום דבר במשך חודשיים חוץ מאשר בהתחלה ופתאום ביום שלישי החליטה להכין אוכל. למה נראה שההפקה הכינה אותה שתכין את השטח לקראת המשימה הזו. מעניין אם המשימה תיהיה כמו שקרן תיארה לליהי. כמו כן היא סיפרה לליהי...."לא יכולה לספר כל מה שהלך אצל איריס...תספר אחרי התוכנית..." איריס זו לא רק פסיכולוגית זה גם ההפקה...הם שולחים לה מסרים הפסיכולוגית מכניסה מילים ומכינה לקבל לפחות ניסיון להצדיק דברים ולקבל סימפטיה...שולחים לה הודעות. הכל מכור נראה אם קרן תקח את המשימה והאם המשימה ניתפרה למידותיה. מקווה בפעם הזו הרי גם ככה החדשות ילכו לפחות לגרום להם לקצת בלאגן שאתי תיהיה מוגנת אם לא אתי אז חן או ליהי.

easternstar

New member
זה שאיריס אומרת להם מה לעשות ראינו כאשר

הם אמרו לפני החלטות שאסור לעשות כלום בלי לשאול את איריס. ממש נהדר! נראה מה יהיה ביום ראשון ומי השתיים.

webguy

New member
דבר אחד ברור על אורטל אין בה רוע ..

אפשר להתווכח אם היא אמיתי או שחקנית או חכמה או טיפשה .. אבל יש לה לב טוב ..!! היא לעולם לא תעשה מה שקרן להיא איתי עשו לאחרות או החדשות למור .. באמת חיובי ונחמד בנוף האנושי שקיים שם ..!!

goodpink

New member
יכולה להסכים במידה מסויימת עדין יש כל

כך הרבה השגות לגביה האם מה שהיא מפגינה כטוב לב בה ממקום אמיתי או מתוך משחק. במיוחד בנוגע לאורן.

talibatata

New member
נכון הן לא רעות, אבל הן תחמניות ושחקניות כל

אחת בדרכה .

דיי3

New member
אל תתאכזבי. הגיע הזמן שמישהו יגיד לחדשות שהן

מטומטמות. נכנסו מבחוץ והן טוענות שראו. הן גם באו עם ראש מסריח על אתי, אתי הצליחה בחנופה וPROPITIASION Q התרפסות, להעביר אותן אליה. אז אל תתאכזבי.

24שעות1

New member
הפקה בזוייה לא סותמת את הפה לחדשות

משדרות כראות עינהם האינטרסים שלהם וסכסכנותם והכל מתחיל ומסתיים באנו מבחוץ

goodpink

New member
חן נראית טוב בפרומו...מה הם מנסים להוציא אותה

לא טוב...המשפט שהיא אומרת: "אני אעשה הכל ..." אם בטוח לא תעשה הכל כדי להישאר למה להשים אותה מכל האנשים עם משפט כזה בפרומו. אבל היא נראית מאוד יפה בפרומו. קרן ממש מכוערת אתי מצחיק צריכים תרגום כדי להבין מה היא אומרת

KEEK

Member
אורטל מספרת לונינה מה שאתי אמרה

עליהן לפני שהן נכנסו שהיא לא תתייחס לחדשות ולא תדבר איתן

KEEK

Member
אורטל ממשיכה לדבר על אתי

אומרת שחשבה דברים נוראים על קרן וליהי רק בגלל אתי כי אתי סיפרה לה את זה מאשימה את אתי גם בחרם שעשו עליה

איזה באסה אורטל מרכלת על אתי

ומרחיקה את ונינה מאתי.לא מתאים לאורטל לרכל ולהוציא את קרן מלאך לא זה מה שמטריד אותי אני בעד הקשר של אתי עם ונינה.זה מרחיק את אתי מאנשים שאני אוהבת ומקרב אותה לאנשים מגעילים כמו ונינה וחן

למעלה