אמרה לה בראש שתתחיל לבשל לעשות משהו כדי להכין אותה למשימה הזו. קרן לא עשתה שום דבר במשך חודשיים חוץ מאשר בהתחלה ופתאום ביום שלישי החליטה להכין אוכל. למה נראה שההפקה הכינה אותה שתכין את השטח לקראת המשימה הזו. מעניין אם המשימה תיהיה כמו שקרן תיארה לליהי. כמו כן היא סיפרה לליהי...."לא יכולה לספר כל מה שהלך אצל איריס...תספר אחרי התוכנית..." איריס זו לא רק פסיכולוגית זה גם ההפקה...הם שולחים לה מסרים הפסיכולוגית מכניסה מילים ומכינה לקבל לפחות ניסיון להצדיק דברים ולקבל סימפטיה...שולחים לה הודעות. הכל מכור נראה אם קרן תקח את המשימה והאם המשימה ניתפרה למידותיה. מקווה בפעם הזו הרי גם ככה החדשות ילכו לפחות לגרום להם לקצת בלאגן שאתי תיהיה מוגנת אם לא אתי אז חן או ליהי.
אפשר להתווכח אם היא אמיתי או שחקנית או חכמה או טיפשה .. אבל יש לה לב טוב ..!! היא לעולם לא תעשה מה שקרן להיא איתי עשו לאחרות או החדשות למור .. באמת חיובי ונחמד בנוף האנושי שקיים שם ..!!
לא טוב...המשפט שהיא אומרת: "אני אעשה הכל ..." אם בטוח לא תעשה הכל כדי להישאר למה להשים אותה מכל האנשים עם משפט כזה בפרומו. אבל היא נראית מאוד יפה בפרומו. קרן ממש מכוערת אתי מצחיק צריכים תרגום כדי להבין מה היא אומרת
ומרחיקה את ונינה מאתי.לא מתאים לאורטל לרכל ולהוציא את קרן מלאך לא זה מה שמטריד אותי אני בעד הקשר של אתי עם ונינה.זה מרחיק את אתי מאנשים שאני אוהבת ומקרב אותה לאנשים מגעילים כמו ונינה וחן