איפה שרשור הצהריים של שישי?

goodpink

New member
אורטל עכשיו משקרת כל מה שהיא חשבה על

קרן זה היה מיוזמתה דברים שהיא גיבשה לעצמה ולא דברים שאתי אמרה לה. אתי לא דיברה איתה יותר מידי חוץ מאשר טיפה מהתחלה בזמן שהיא היתה בציר הרשע היא לא דיברה איתה יותר מידי וכל מה שאורטל אמרה על קרן היא אמרה איך שהיה את הריב של אתי וקרן היא גיבשה את הדברים האלה לבד הרי רוב מה שהיא אמרה על קרן זה שהיא לקחה לה את אתי שהיא עשתה את כל הריבים וכו. זה לא במקום ושיקרי להפיל הכל על אתי והינה עכשיו ונינה אומרת לה שאתי לא אחראית למה שאורטל גיבשה על קרן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואוטרל לא יכולה לקבל את זה ונותנת לה דוגמא כדי להמחיש את דבריה שאתי אמרה מה שקרן תיכננה שציר הרשע יגיע לגמר תוך הצמדות לבנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוטרל חושבת שאתי שיקרה. ובכל מקרה למה אורטל מספרת את זה על אתי כאשר היא מתלוננת שהבנות החדשות מדברות על מישהי אחרת זו צביעות יש לך בעיה לכי דברי עם אתי. ועוד מלכלכת על דניאל. למה היא לא מדברת עם אתי.

אורטל מאכזבת ביג טיים

מסתבר שכולם מתלכלכים ומרכלים בסופו של דבר ואולי בגלל שהיא קיבלה ביטחון מאורן היא נפתחה ופתחה את הפה הורסת לעצמה

דיי3

New member
תגידי סתם את לא חושבת שמי שכאן הצבועה זו

את? הרי את מודה שאת לא סובלת את אתי, אבל מאחר והיא עם ונינה וחן שגם אותן את לא סובלת, אז היא מתרחקת ממי שאת אוהבת. את בכלל מקשיבה לעצמך? את הצבועה הכי גדולה.

Deacon Frost

New member
עזבי, היא יצאה בכלל צבועה מכל השיחה הזאת

העיקר היא קוראת לדניאל שחקנית בגלל שחשבה שהיא דלוקה על איתן. כנראה שעל זה נאמר "על ראש הגנב בוער הכובע" כי אם לא היו בחשדות של דניאל מן האמת אורטל לא הייתה לוקחת את זה כל כך קשה ומחפשת בנרות איך להשמיץ אותה.

andy181

New member
אורטל לא יוצאת יותר מידי חכמה בשיחה הזו

היא מתלוננת על מעשים של אנשים אחרעם כשהיא בעצמה עושה\עשתה את אותו הדבר.

goodpink

New member
הכי מצחיק שהיא חושבת שהאסטרטגיה של ציר הרוע

כדי להגיע לגמר דרך ההידברות לבנים זה שקר של אתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבחורה לא הכי חכמה וכמו שאמרתי יש לי כל כך הרבה השגות לגביה.

andy181

New member
חח זה נכון..מה שהזוי שכל מה שאתי אמרה

על קרן לאחר הפיצוץ הגדול הוא ברובו נכון, אבל אף אחד כבר לא ממש מאמין לה...

Deacon Frost

New member
היא מדברת על אחרות

אבל שכחה לספר לחן שהיא ניגשה ביום ראשון אל איתן והתחננה בפניו שישמור עליה עד לגמר.

goodpink

New member
מה קשור עכשיו אתי? קודם כל נראה שהיא סיפרה

שהיא דיברה עם איתן רק לא סיפרה להם את האמת חחחחחחחחחחחח אבל אתי כבר ידוע שהיא שקרנית צבועה מגעילה רפש של אדם זה לא גורע מאיך שאורטל מתגלה כרגע בדיוק מה שהרבה חושבים עליה צבועה שקרנית ולא הכי חכמה העובדה שהיא חושבת שמה שאתי אמרה על זה שקרן תיכננה את היצמדות ציר הרשע לבנים זה שהיא מנסה להדביק את כל מה שהיא חשבה על קרן לאתי שזה לא נכון וונינה הוכיחה אותה על זה מדהים זה שהיא מלכלכת על דניאל העובדה שהיא אומרת על אתי רוכשנית כאשר זאת אורטל מי שרוכשנית והוכיחה את זה גם בנוגע לדניאל וגם בנוגע לאתי במיוחד כל ההתנהגות שלה עם אורן העובדה שהיא אמרה לו שהיא צריכה שהוא יוכיח לה שהוא ישמור עליה זה שהיא ריכלה על ונינה עם קרן בנוגע למור ועכשיו מדברת עם ונינה זה שהיא מדברת על אתי תפתרי את הדברים מול אתי אבל לא היא מנסה לבודד את אתי איך היא מנסה להוציא מידע מונינה על מה היא חושבת על כל אחד ושהיא אמרה שחושבת שדניאל צריכה לזכות אחרי זה אמרה שחושבת שאתי צריכה להיות בגמר אורטל אומרת לה את חושבת שהיא צריכה את הכסף? מה זו השאלה הזו למה קרן צריכה את הכסף? ליהי צריכה את הכסף? אז מה זה התגובה הזו. לפי מה שאתי מספרת היא צריכה את הכסף למרות שרובנו לא מאמינים לה.

Deacon Frost

New member
התייחסתי לשיחה של חן ואתי

שתיהן התלוננו שאין להן הזדמנות שווה כמו לדניאל וליהי להגיע לגמר בגלל מערכות היחסים שלהן. האירוניה שאתי "שכחה" לציין שהיא ניגשה ביום ראשון לבקש מאיתן שישמור עליה עד לגמר. סליחה שהגבתי לך בנושא שלא קשור למה שהתכוונת אליו.

goodpink

New member
האם קרן דיברה על השאלון וצריכה להיפסל לחסינות

היא התחילה לדבר עם גב על השאלות של השאלון והעבירו. היה גם פה מגנים עליה אמרו שמי שידבר על זה יפסל . למה שלא יראו לנו האם היא דיברה והאם היא צריכה להיפסל. וכמו שאמרתי תראו ושימו לב איך קרן מתנהל ממשבר למשבר עם גב כדי לפנות לצד האמפטי שלו זה תמיד אמרת משהו שפגע בי זה פגע בי הוא פגע בי בוכה...ממשהו שהוא אמר...כואב לה הבטן...השאלון לא מצא חן בעיניה...מגלה דברים שלא אפילו ציינה או הראתה סממנים לפני בואו של גב והראתה דווקא אחרת דברים שסותרים....אומרת לו שהוא כל עולמה בווילה כדי ליצור אחריות רגישית וכו' ממשבר למשבר כל פעם.... פשוט מעיף ומתיש אבל גועל של בחורה להשתמש בטכנטיקה כזו חוץ מהרוע שלה

24שעות1

New member
goodpink ☼ככל שתרבה לכתוב על שינאתך

לקרן כך נאהב אותה יותר רק דע לך כי הרבה הרבה אוהבים אותה

goodpink

New member
והרבה שונאים אותה חחחח ובכל מקרה זה מעיד

על אוהביה שאוהבים משיהו מלאת רוע. רוע צרוך שפגע בבנות בנקודות הכי רגישות שלהן שלא עשו לה כלום. שקרנית מניפולטיבית. כמו שאומרים אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה? במקרה זה אולי אמור לי מי פייבורטית שלך אומר לך מה זה אומר עליך?

דיי3

New member
לא יודעת אם שמתם לב לעובדה חשובה

דניאל בכלל אבל בכלל לא מתעניינת באף אחד בוילה. היא מגלה קצת אכפתיות לגבי קרן עם גב וזה גם לא נראה לי תמים לגמרי. אני לא רואה אותה מדברת עם אנשים על עצמם, על חייהם... היא ואתי אותו הדבר בנושא הזה. יושבת חבורה , הן מגיעות כל אחת לחוד, הן לא מתיישבות ומנסות להבין על מה מדברים, מיד הן מתחילות לדבר משהו על עצמן. כל דבר. אז על מי אנחנו מדברות..... לעומת זאת אורטל... "כל כבודה בת מלך פנימה".

כנראה פיספסת את שיחת ההסתה שאורטל עשתה

היא עכשיו הסיתה את ונינה נגד אתי והאשימה את אתי בכל הרע בבית מאוד איכזבה אותי את אתי אני לא סובלת והיא צבועה שקרנית וגועלית מבחנתי אבל אורטל איכזבה בשקרים שלהנ לונינה

ונינה''דניאל צריכה לזכות בגמר''

''היא אמיתית ואני נורא אוהבת את השימחת חיים שלה לא בטוחה עד כמה היא בוגרת אבל אני לא מכירה אותה'''על דניאל ועל ליהי השטן הגיבה ''אני לא חושבת עליה זה אומר לך משהו??''
כל זה היא שיתפה את אורטל מה רע בליהי?מה היא עשתה שיש עליה דיעה כזאת?

andy181

New member
הופתעתי שונינה אמרה שלדני מגיע לזכות

ביחוד שהיא אמרה שהא לא ממש קרובה לדני. היא קלטה אותה די טוב.. בנוגע לשמחת החיים אורטל חושבת שיש בזה גם הצגה וונינה מפרשת את זה בצורה שדני פשוט לא בנאדם שאוהב להיכנס לעימותים (שזה יכול להיות גם יתרון וגם חיסרון..)

למעלה