אירוח בפורום - ח"כ חמי דורון

../images/Emo4.gif

בשואה הם היו נחשבים יהודים ורצחו אותם בגלל זה...אז למה לא לתת להם את הזכות הזאת להיותת פה..

One Echoe

New member
מז"א?

זו חוצפה. מז"א אז למה לא לתת להם? הם יהודים בדיוק כמוני וכמוך

.....

"באים לי רוסים לארץ שהדודה החורגת של אחותו החורגת של הסבא שלהם היתה יהודיה , אז הם אומרים שגם הם יהודים"(שמעוניהו) אני מגיבה לאדון שמעוניהו על ההודעות הטיפשות שלו..במילא אני לא אצליח לשכנע אותו שהם יהודים בדיוק כמוהו אז הבאתי לו טענה אחרת במקרה שהוא יבין את זה יותר וזה יכנס לו יותר עמוק.

בשואה גם רצחו הומואים

אז אולי את הרוסים שרצחו אותם זה בגלל שהם היו הומואים

נו...מספיק להתחכם..

חשבתי שאולי משהו בסגנון זכות השיבה יותר יעזור לך אני רואה שאתה לא רוצה אפילו לחשוב על חבל עלייך.. ודרך אגב אמא שלי עובדת סוציאלית בכפר הילדים וחצי מהילדים שם רוסים והם אחלה חברה ואני אוהבת אותם והם ממש לא שותים ולא מעשנים..כל הדברים האלה לא קשורים למוצא שלך אלא לעצמך ולאישיות שלך... אז תפסיק כבר לדבר מתוך צרות עין..ותתחיל להתייחס לאנשים ברצינות ובכבוד...אל תשכח את המצוות שבן אדם לחברו...מרב "אמונה" כביכול אתה מאבד את הערכים וחבל מאוד..וזה הזמן להזכיר שבית המקדש הראשון (586 לפני הספירה) ובית המקדש השני (70 לספירה) נחרבו בגלל שנאת חינם...תחשוה על זה..

hornyman73

New member
חרב בגלל שנאת חינם

תלמד קצת לפני שאתה מגיב. רק בגלל שרבנו אחד עם השני.

תיקון..

אותו כשצריך! ככה ישראל! בלי התורה הם היו רוצחים, גונבים, אונסים - ובתורה כתוב שאסור לעשות את הדברים האלו! אז מי שדתי\חרדי אמיתי - לא עושה זאת!!!...כל מי שיש בו קצת שפיות ואנושיות לא עושה דברים כאלה..בלי קשר לדתיים חילונים ערבים או אמריקאים..

adalia

New member
עובדה שהחילונים בימינו...

אומנם לא כולם - אבל יש המון רוצחים וגונבים היום, וגם בארה"ב לא חסר פשע.

Theherod

New member
וגנבים דוסים אין?

זה שהם עושים את זה בגלוי בלי להתבייש ישר מכספי המיסים, לא הופך את זה לפחות חמור, להפך.

בכל מקום יש פשע....

גם אצל החרדים והדתיים לא חסר גנבים, אנסים ועוד.... לדעתי התורה מוסיפה אבל כדי שלא תהיה רוצח או אונס אתה לא צריך את התורה אתה צריך להיות בן אדם, בן אדם במלוא מובן המילה.

אני דתייה..אבל מה שנכון..

נכון...ויש חילונית ומסורתיים שהם הרבה יותר טובים מהדתיים וממני..

One Echoe

New member
אני לא חושב שצריך לסווג

פשע ע"פ דת... את דתייה חכמה, אגב.

חחח..תודה../images/Emo13.gif סופסוף

מישהו מבין, בנתיים כל מי ששמע את דעות שלי על זה חושב שאני מוזרה..הם לא מבינים שזה רגיל.

One Echoe

New member
את דתייה אמיתית.

אין הרבה כאלה, לדעתי. ולכן את נחשבת מוזרה בקרב החברה הדתית.

One Echoe

New member
יכול להיות...

אני גם לא בטוח..שכן את החברה הדתית אני לא לעומק... מה שכן, את בסדר גמור
...

למעלה