הסבר מעמיק על השנאה לערבים
אני אישית לא שונא אף אחד ואני רוצה להתנצל על דברים שכתבתי על דתיים. אני אישית חשבתי לחזור בתשובה ויש לי הרבה הערכה לתרבות היהודית, לתורה שלנו, לעם שלנו ולאנשים דתיים ערכיים. מצד שני יש תופעה קשה של, ואני לא רוצה להשמע גזען, מזרחיים דתיים ששונאים ערבים, שוב לא כולם, יש לי הרבה חברים מזרחיים שאין להם בעיה עם ערבים. אבל חלק גדול מהמזרחיים המסורתיים או דתיים שונאים ערבים. התירוץ שלהם הוא שהם חיו איתם והם מכירים אותם יותר טוב מהאשכנזים. כולם שמעו את זה. עשיתי ניתוח לתופעה הזאת וגיליתי משהו מדהים ופשוט. המזרחיים, מאד דומים לערבים, מבחינה חיצונית ומבחינה תרבותית, אוכל, מוסיקה ועוד. אז למה הם כל כך שונאים אותם? כשאתה שונא מאד מישהו, אתה בדרך כלל שונא מישהו שתכונותיו השליליות מזכירות לך את תכונותיך השליליות שלך עצמך. זה תופעה ידועה ונפוצה. אתה לא יכול לשנוא מישהו שיש לו תכונה שאין לך. בנוסף לכך כשהגיעו המזרחיים לארץ, האשכנזים הפלו אותם, וגם את הערבים בטיעון שהם פרימיטיבים, המזרחיים מצאו דרך לבדל את עצמם מהערבים, אנחנו יותר טובים מהם. בנוסף לכך, בארצות ערב, הערבי היה השליט והיהודי נחות, ופה בארץ התהפך המצב, מכאן הגיע מעין נקמה או עבד כי ימלוך של המזרחיים. אני רוצה לציין שבארץ לא רק הפלו את המזרחיים, אלא הפלו את כל מי שלא נולד פה ולא צבר, על מנת לייצר את הישראלי החדש. זה היה הכרחי למגר את היהודי הגלותי, כולם עברו ועוברים את זה, אתיופים, רוסים ועוד. ביום שהמזרחיים ילמדו לקבל את ערביותם ולאהוב אותה, לא על ידי השתכנזות, הם גם ילמדו לקבל את הערבים ונהיה קרובים יותר לשלום. אני אשכנזי ואין לי שום בעיה עם שום עדה. בגלל זה אני חושב שגם לערבים יש מקום בחברה שלנו.