אירוח בפורום-תזונאית ילדים ותינוקות

הי אורית

בגיל שנה אני בהחלט חושבת שיש מקום לצמצום הנקות ( נאמר להגיע למצב של הנקת בוקר וערב ואולי צהריים ) ע"מ לעודד אכילת מוצקים שסביר כי תצליח לספק את צרכיה מעט טוב יותר , מעולה שאת לא עושה עניין אולם עלול להגיע שלב שהנקה כבר ממש לאתספיק והיא עדיין תנסה להסתמך רק על זה ( כולל התעוררויות מרובות בלילה שבודאי אינן מועילות לגדילה ) בהצלחה במה שתחליטי, עדי

orit49

New member
תודה רבה!

האמת שהיא באמת מתעוררת מלא בלילות ויונקת כדי להרדם שוב... לא חשבתי על זה שאולי זה בגלל שההנקה כבר פחות מספקת אותה. מה את מציעה לעשות לי? במהלך היום אני מניקה אותה כשהיא מבקשת, אז פשוט להציע לה משהו לאכול/לשתות כשהיא מבקשת ציצי?

CEO1

New member
שאלה בנושא תזונה לילדים העוסקים בספורט

שלום רב, האם יש המלצות תזונה לילדים בני 13 ו 14 שעוסקים בספורט תחרותי (טניס) 5 פעמים בשבוע - כל אימון שעתיים? מה לאכול לפני אימון? מה לאכול אחרי אימון? האם רצוי לאכול משהו בזמן המשחק? אם כן מה רצוי? על מה לשים דגשים חלבון/סידן/אחר? תודה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנא לא להוסיף עוד שאלות....

יש פה עניין עם ילדה חמודה וחולה ועל כן לא אצליח לענות על שאלות נוספות ... עדי

תזונה בספורט

5 פעמים בשבוע הוא בהחלט אימון אינטסנבי חשוב שלפני האימון יוכלו מקור פחמימה כמו כריך טוב או מנת גרנולה או ארוחת צהריים ( שמכילה חלבון ) בטווח של כשעה שעה וחצי לפני האימון . אחרי האימון ומקסימום תוך שעה חשוב לצרוך מנה טובה של חלבון ( מקורות מהחי בשר/ביצים/דגים/מוצרי חלב) ומנה טובה של פחמימה . חלבון ילך למטרות בניית שריר פחמימה למטרות אנרגיה . חשוב לשים לב כי גדילתם אינה נפגמת וכי הם ממשיכים לצמוח את צמיחתם הטבעית . יש להקפיד גם על לפחות 3 מוצרי חלב ביום ומקורוצ סידן נוספים כמו טחינה / חלבה ואולי סרדינים ( אוהבים ?!) ומקורות לאבץ - שמגיעים מבשר וכן מקטניות ואגוזים ( מומלץ אגוזי מלך ) היו במעקב אחריהם ובמידת נצורך פנו ליעוץ מקצועי אישי , רק בריאות .. עדי

../images/Emo39.gifתודה רבה לעדי אפרתי התונאית על ההשקעה

שנתנה בתשובה לכל אחת ואחד ותודה רבה על אירוח מקסים למדנו ממך המון ומקווים להמשיך לראותך פה איתנו

למעלה