אל תשלחו SMSים

droriko

New member
לדעתי צריך לנעוץ את השירשור עד שלישי

הוא יחליף את השירשור של "למי תצביע מבין החמישה" שהיה נעוץ בשבועות האחרונות

אריאל5

New member
זה המקום לשאול:

בכמה מקומות קראתי שאחות של שפרה עובדת בהפקה וכל הזמן חשבתי שזה ניגוד אינטרסים אם זה נכון אבל הרי אנשי הבית מחליטים למי להצביע אז אם היא מועמדת היא מועמדת היא מועמדת אם לא לא. הערב הדבר קיבל שינוי אם זה נכון שהיא עובדת בהפקה אין ספק שיש לה מקום במה שקרה הערב כי הרי גם שי עבר על החוקים וגם צבר וגם לאון אבל בשביל להציל את שפרה היא החליטה להתעסק דוקא בסיפור הזה.

איתי בל

New member
תפסו...

כמה חבל שאין עליהם מצלמות 24 שעות ככה כדי לתפוס את כולם... אהה רגע... יש עליהם!

אריאל5

New member
אם קלטתם מה הולך?

רנין מבקשת ללכת לאח הגדול לשנות את ההחלטה. לא יאומן איך רנין הפכה לחברה הכי טובה של אשר ובכל זאת אני שונא אותה.

דורון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אסי עזר הרג אותי אם היציאה שלו שפה

זה לא השרדות. פה אסור לעשות אסטרטגיות. ועוד איך שזה השרדות, שם ההפקה התערבה וגם פה ההפקה התערבה. עובדתית הם היו יכולים לתפוס את מי שבא להם ולתת עונש למי שהם רוצים, כולם עברו על החוקים. ההפקה החליטה ליפול דווקא על עינב ואשר ולהציל את צבר ושפרה
עד מתי נאכל מרור מהמפיקים בארץ???

../images/Emo45.gifזה באמת היה מאוד נמוך

במיוחד עוד שהם לא הוכיחו את עצמם בתור הפקה נורמלית

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifכן, אשר הרג אותי עם היציאה שלו:

"יא אללה, הייתה עלינו מצלמה 24 שעות ביממה!" דאאאאאאאאאאאאאאא... באמת??????

u r a n i a

New member
../images/Emo45.gifלא שולחת שום SMS ../images/Emo46.gif

הפעם הם לגמרי נסחפו עם החוצפה שלהם! לפני שקראו לאשר ועינב, הייתי בטוחה שהולכים לקרוא לשי. איך הנחש האמיתי מצליח להישאר כל פעם מחוץ להדחות ??

באמת שמוזר שעד עכשיו לא היה להם על האש

וגם לא אמרו אם הוא בכלל הצליח במשימה או נכשל. לדעתי הוא נכשל כי אמרו לו בפירוש שהם צריכים להתפעל מהזריחה .............. אבל לפחות לומר .....

נכון, באמת מעניין למה? , גם הם אפילו לא

מודיעים אם הוא הצליח במשימה שהייתה לו או לא, שקוף שהוא לא עבר את המשימה. והם לא מדברים על זה.

דורון

New member
אם היו נותנים את המשימה לעינב והיא הייתה

נכשלת בה כמו שי, היו עושים פרק שלם בשביל להשפיל אותה איך היא לא הצליחה במשימה ובסוף היו מעמידים אותה להדחה סתם כי הם יכולים.

למעלה