אל תשלחו SMSים

דורון

New member
הם יודעים שהרבה יותר קל לשנוא מישהו ../images/Emo13.gif

איך עושים יותר כסף מהעובדה הזאת? נכון, נותנים לך להצביע למי שאת אוהבת בשביל שתשלחי עשרות SMSים שאותו אפס יעוף.

נאלצת להסכים שהפעם ההפקה לא היתה

בסדר. שי צבר וערן עשו את האמ-אמא של תיאום הצבעות אז שלא יזינו את השכל. מצידי שגם עינב וגם אשר ילכו לבית אבל שיהיו פיירים..ולא סתם ליפול עליהם בצורה אקראית.לא הוגן שאת השאר לא מענישים.

איתי בל

New member
לא מסכים לגבי זה

נגיד את בבית ספר... מתחיל שיעור ילדים מדברים המורה מעירה פעם פעמיים שלוש פעם שלישית כבר אומרת הבא שמפריע מקבל עונש ככה וככה אז בפעם הרביעית שמישהו מפריע העונש הוא לא רטרואקטיבית על כל הארבעה שהפריעו גם אם הבנאדם הרביעי שהפריע הפריע רק פעם אחת ובכל השלוש פעמים הקודמות זה היה אותו בנאדם לא יענישו אחורה יענישו את האחרון והבאים אחריו כמובן השיחה שהייתה עם ערן וצבר היה עוד לפני שההפקה איימה בהורדה של מאה שקלים מהתקציב השבועי זה היה לפני שבועיים וזה לא רלוונטי פשוט העונש הזה ניתן אחרי הרבה זמן שהדיירים לא הקישבו לא לאזהרות וגם כשלקחו להם מהתקציב הם עדיין המשיכו אז נתנו להם עונש יותר חזק מה שכן היו צריכים להעניש את כל מי שעבר על החוק הזה מהשבוע האחרון... שזה נראה לי יותר מאשר ועינב אבל מה שקרה לפני שבועיים ושלוש לא רלוונטי

Superboi

New member
שמעו, לא ראיתי את כל הפרקים,../images/Emo59.gif

אבל לפי מה שהבנתי, צבר רק אמר "הדרך הכי מהירה להעיף את...". זה לא נקרא לתאם הצבעות. גם להגיד "היום אני מצביע ל...", לא נקרא לתאם הצבעות. אולי זה עובר על החוקים, אבל זה לא נקרא... (אתם יודעים מה
) אבל עינב ואשר כן החליטו למי להצביע, ביחד, ואפילו רצו להגיד גם לקרן. זה יותר חמור ממה שצבר עשה או לאון (הבנתי שגם לו היה קטע כזה).

קאליברי

New member
מבלי לקרוא את תוכן הודעתך

ברור כי אתה שייך ל"מחנה" אשר ועינב... ואחריך הנגררים. די, תנו לשני יצורי האופל ללכת, הם חיים בסרט (קשה לצפייה). סתם שני טיפוסים וולגריים, קולניים והמוניים. יותר מתאימים להתמודד בתוכנית "המטבח" עם עזרא קדם, לפחות מישהו יענה לו שם באותו level. כמו ששיפרה אמרה וצדקה, ולא היה לאשר מה לענות: "מלאכתם של צדיקים נעשתה בידי אחרים" ואת זה ידעתי שהיא הולכת להגיד עוד לפני שהניפה את היד. (מלכה). ואגב, רק אותי זה לא הפתיע שאשר טיפוס כזה שמנסה להצטדק כל הזמן כדי ששמו לא יוכפש? (כמו קדוש מעונה). ועוד מדבר על לשון הרע. ועינב- לא רצית לעשות "מנזרז'" במוצאי החג/שבת והעדפת לחכות ליום ראשון. אבל כשהגיע יום ראשון ושפרה העלתה את הנושא- "אם הייתה באה אליי באותו יום הייתי מספרת לה מה פגע בי" על כל הסתירות שלך תקבלי גם סטירות. התנהגות צפוייה משני הדיירים שאמורים להיות בעלי הערכים (לפחות החברתיים) הגבוהים ביותר שם. אני לא אתפלא אם קריוס ובקטוס האלה ישארו ויפרו עוד חוקים בהמשך, או רחמנא ליצלן, יחזרו על טעותם. וסתם, תוך כדי כתיבה כאן אני שומע ברקע את הברברי הזה מלכלכך על חילונים...אין לו גבולות? לא נמאס לו מעצמו? אנחנו נצביע בכוונה!

דורון

New member
הבן אדם היחיד שאני שונא מכל הסיפור הזה

זה את אלעד קופרמן מפיק התוכנית. אין לי ספק שהייתה פה עבירה על חוקי המשחק. אבל מה זה הלינץ' בשידור חי הזה? תאמין לי אם היו עושים את זה לשפרה הייתי רושם אותה הודעה בדיוק. כולם עברו שם על החוקים וקופרמן החליט להכנס בשיא הכוח באשר ועינב. ועוד לחשוף נגד מי הם הצביעו זה חתיכת תקדים - לא חשפו מעולם בשום פרק בחו"ל נגד מי המתמודדים הצביעו. עצה ידידותית - שמור את הכסף שלך אצלך ואל תשלח שקל אחד להפקה הזאת.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכל מילה בסלע.

לא הייתי מנסחת את זה יותר טוב
קריוס ובקטוס
מעולה!

aviad99

New member
אני במילא אף פעם לא מצביע.. דוחה אותי

הבצע כסף הזה.. למה אתם חושבים שמצביעים למי שרוצים שישאר ולא למי שרוצים שיצא? כסף. למה אתם חושבים ש "נתנו לנו להצביע" בהדחה הקודמת כששמו את כולם להדחה? כסף. וכסף ועוד כסף. בכל פעם הם לא בוחלים באמצעים כדי לגרום לצופים התמימים להצביע ולתרום להם עוד ועוד כסף לכיס.

למעלה