מבלי לקרוא את תוכן הודעתך
ברור כי אתה שייך ל"מחנה" אשר ועינב... ואחריך הנגררים. די, תנו לשני יצורי האופל ללכת, הם חיים בסרט (קשה לצפייה). סתם שני טיפוסים וולגריים, קולניים והמוניים. יותר מתאימים להתמודד בתוכנית "המטבח" עם עזרא קדם, לפחות מישהו יענה לו שם באותו level. כמו ששיפרה אמרה וצדקה, ולא היה לאשר מה לענות: "מלאכתם של צדיקים נעשתה בידי אחרים" ואת זה ידעתי שהיא הולכת להגיד עוד לפני שהניפה את היד. (מלכה). ואגב, רק אותי זה לא הפתיע שאשר טיפוס כזה שמנסה להצטדק כל הזמן כדי ששמו לא יוכפש? (כמו קדוש מעונה). ועוד מדבר על לשון הרע. ועינב- לא רצית לעשות "מנזרז'" במוצאי החג/שבת והעדפת לחכות ליום ראשון. אבל כשהגיע יום ראשון ושפרה העלתה את הנושא- "אם הייתה באה אליי באותו יום הייתי מספרת לה מה פגע בי" על כל הסתירות שלך תקבלי גם סטירות. התנהגות צפוייה משני הדיירים שאמורים להיות בעלי הערכים (לפחות החברתיים) הגבוהים ביותר שם. אני לא אתפלא אם קריוס ובקטוס האלה ישארו ויפרו עוד חוקים בהמשך, או רחמנא ליצלן, יחזרו על טעותם. וסתם, תוך כדי כתיבה כאן אני שומע ברקע את הברברי הזה מלכלכך על חילונים...אין לו גבולות? לא נמאס לו מעצמו? אנחנו נצביע בכוונה!