אל תשלחו SMSים

בהלםם

New member
את ממש מצחיקה......

הם עשו את זה בשביל שתחשבי ככה........ רק אל תעשי את זה להפקה ותפציצי בקולות את תהרסי אותם!!!!!!!!

נועה21

New member
שכנעתי 100 אנשים להצביע לאשר ועינב

100 אנשים הצביעו לידי פעמיים - פעם אחת לעינב ופעם אחת לאשר ההפקה רוצה לההשאיר את שפרה וצבר למקרה שיהיה משהו שדומה לנשיקה בינהם? אין בעיה. שיעשו את זה בחוץ. לא על חשבון הצופים. מעכשיו כל מי שיעמוד להדחה מול שפרה ו/או צבר יזכה למבול של הצבעות

דורון

New member
אני חושב שהם הולכים להעיף את אשר ולהכניס

במקומו את החזן שהיה בבית כנסת. לא סתם הם נפלו על אשר ועינב, אחד מהם יצא מהוילה לפי דעתי.

בהלםם

New member
למההההההה הצבעת ועוד בכזאת כמות

לא מגיע להפקה לקבל כסףעל מה שהיא עשתה אתמול תשתחררו לשניה מהרגשות כלפי הדיירים ואל תצביעוווווווווווווווווווווווווווווווווווו

דורוN

New member
חחח את עושה בדיוק מה שההפקה מצפה ממך

איזה טיפשות אני לא מאמין. למה דווקא העמידו את אשר להדחה? כי הם יודעים שאחרי הפרק של אתמול הוא יזכה להרבה קולות,בעיקר בגלל הלידה וההתרגשות ממנה.

דורוN

New member
חחח את עושה בדיוק מה שההפקה מצפה ממך

איזה טיפשות אני לא מאמין. למה דווקא העמידו את אשר להדחה? כי הם יודעים שאחרי הפרק של אתמול הוא יזכה להרבה קולות,בעיקר בגלל הלידה וההתרגשות ממנה.

דורון

New member
../images/Emo45.gif ערכו את כל הפרק בצורה הכי מרגשת כלפי אשר

בשביל לשחק לנו על המצפון ושנצביע לאשר. חושבים אנחנו מפגרים! אל תשלחו SMS אחד להפקה הביזיונית הזאת, שמרו את הכסף אצלכם ולא אצל חבורת הנוכלים הזאת

את סמויה של ההפקה או משהו כזה?

גם קודם רשמת שצריך ההפך ולשלוח להם הרבה SMSים צבר ושפרה בכלל לא מועמדים להדחה היום, מה זה יעזור להם אם אשר או עינב יעופו. ואיך את יודעת לגעת בנקודות "לא על חשבון הצופים" אנחנו לא כאלה מפגרים

נועה21

New member
אתה אומר את זה לי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה הגעת למקום שלישי ברשימת הכותבים של הפורום!!!! לי אתה אומר למצוא חיים???

איתי בל

New member
שלישי מהסוף

זאת אומרת מתוך 10 כאשר מקום עשירי כתב הכי פחות הייתי מקום שביעי אבל זין על זה התוכנית נגמרה ב10:45 בערב את תוך 12 שעות גייסת מאה אנשים שראית את כל אחד מהם שולח שתי אס אמ אסים וב12 שעות הספקתם לשכנע אותם ואשכרה שם זין כאילו רציני... עם כל האהבה שבעולם כנראה שבורכת בכושר שגנוע אדיר וכשאת שמה לעצמך משימה את מצליחה אותה בגדול את כנראה כן בנאדם מאוד חזק אבל... בואי ננסה לנתב את זה למען מטרות יותר נעלות גם אם הייתי מקום ראשון בפורום הזה.. פאק תראי מה זה 12 שעות 100 אנשים כל אחד שתי אס אמ אסים זה 10 אנשים בשעה

בהלםם

New member
בנוסף להודעות החרמתי גם את ערוץ 20!!!!!

הפקה בזיונית אני החרמתי אותם אני אתעדכן דרך הפורום בדברים המעניינים

coocoola

New member
../images/Emo13.gif

את/ה ממש חי בסרט... להפקה לא מזיז בשום צורה אם את/ה עושה עליהם חרם...
וחוצמזה, שנייה של מחשבה מעמיקה מצידך, אם ההפקה באמת הייתה רוצה לעשות כסף היא הייתה משאירה את כל השישה להצבעה.. יותר מועמדים יותר SMSים יותר כסף... דההה... ובכלל, אם הם היו רוצים היו יכולים להעמיד את כולם להדחה על עבירת החוקים ואז בכלל היו סוחטים הון תועפות... קרה שעינב ואשר נפלו ונתפסו, אחרי שהאח הגדול חזר והתריע יותר מחמישים פעם שהוא יעניש... הוא אמר במפורש.. אחרי שכולם דיברו על זה... ושים לב שכמעט כולם הפסיקו עם המזימות פרט לאשר ועינב, אז די לשחק אותה מפגרים בבקשה. לעשות חרם יחיד בודד או של עשרות על ההפקה לא יזיז לאיש מהם..

איתי בל

New member
ההפקה באמת רוצה לעשות כסף

אין טעם לנסות להוכיח אחרת או להתנצל על זה הם פשוט טיפשים שהם מצפים לאחרת

idanoosh17

New member
אני לא מבין על מה הבלאגן!

לא פעם ולא פעמיים היה כתוב בפורום שהאח הגדול יוצא קטן ושהוא צריך לפעול! אז גם כשהוא מעניש על עבירה אחת מבין לא הרבה חוקים שקיימים אתם עושים בלאגן? אז אל תצביעו

Come Alive

New member
אני בכלל הפסקתי לשלוח SMSים מסיבה אחרת

אני חושבת שעד שהם לא יחזירו את זה לקטע של שליחת SMSים נגד ולא בעד, אני לא מסמסת

למעלה