אמריקן אידול טור-Rosemont, IL

heart1soul

New member
אי אסביר לך איך זה הולך

האתר של ADAMOFFICIAL- זה הגלמברטים- זה בעיקר האנשים שהיגעו בהפורום של אתר של אמריקן איידול, הם הכי מוטרפי אדם.. ובדר"כ מגינים עליו מאוד. IDF- הפורום של אדם אלה הLAMBSKANS- גם שם היו וויכוחים בין כאלה שמעריצי אדם בלבד ובין כאלה שקראדם אך זה די שקט עכשיו ומדברים שם בעיקר על אדם והכל בסדר ומי שאוהב רק את אדם נהנה שם מאוד ONTD- בעיקר של קראדם, טוענים שאוהבים שם את שניהם, אך יש שם השתקת פיות רצינית, אם מישהו אומר מילה על כך שהניצחון הגיע לאדם או משהו, או בכלל אם אדם מנצח באחד הסקרים שם(שזה תמיד קורה) הם מתחילים להתעצבן ולהגיד שBB קריס המסכן לא מאשר וכל מיני משפטים של sorry about your live, בקיצור אני לא תמיד מבינה מה קורה שם כי הם לפעמים מצחיקים אבל לפעמים צינים ורשעים.

nini18

New member
אה אוקי הבנתי, תודה ../images/Emo13.gif

ואני לא כל כך נכנסת לONTD אני מעדיפה את IDF ומכל הפורומים אני גם ככה אוהבת הכי את שלנו
ואת הגלברטיות הישראליות חחח אז שיעשו ויכתבו שם מה שהן רוצות לא אכפת לי חח

InbarKiii

New member
לדעתי זה בידיוק להפך

לאדם יש קבוצה הרבה יותר גדולה של מעריצים ולפחות בתקופת איידול כל האיידולז פורום הייתה חגיגה אחת גדולה של ירידות על כל שאר המתמודדים. לא יודעת מה קורה שם עכשיו כמו שכבר אמרתי ואני שמחה אם זה כבר לא ככה. אני מאמינה שהמעריצות של קריס פשוט מאוכזבות בגלל ההתייחסות הגדולה שיש לאדם וכנראה שבגלל זה הן רעות אליו..[למרות שאני לא ראיתי דברים כאלה..] וננה..בONTD אין שום קבוצת מעריצים כזאת [כאילו משהו כמו הלמבסקנקס והגלמברטיות]

nini18

New member
חחחח את אף פעם לא רואה דברים

רעים שכותבים על אדם
אז אני אומרת לך ותאמיני לי אני האחרונה שאוהבת מריבות או קטילות על אנשים שאני אוהבת אפילו על שלא, כי אני מאמינה שהם קוראים לפחות חלק מהדברים ולא יפה לפגוע באנשים. שבפורום קריס יורדים על אדם יותר מאשר אוהבים את קריס, כאילו מתעסקים בלא לאהוב את אדם מאשר לאהוב את קריס וזה קרה בזמן איידול וזה קורה עכשיו, משום מה זה מתגבר עכשיו כי הן נכנסות ב IDF לפורום של אדם ורושמות כל מיני דברים לא נחמדים. בפורום של אדם בIDF רושמים הרבה דברים טובים על קריס, במיוחד עכשיו בזמן הטור הן מפרסמות יותר דברים שרושמים בטויטר על קריס מאשר על אדם חחחח כנראה רוצות לפרגן. המעריצות של קריס לא צריכות להתבאס שאדם יותר מפורסם הרי זה היה ברור שזה יהיה ככה מהשניה שהוא נראה על מסכי הטלויזיה באיידול. חוץ מזה שגם לקריס לא חסר, הוא הופיע בהרבה אירועים בהרבה תוכניות אירוח שאדם בכלל לא (זה כן מבאס אותי
, אני רוצה אדם באלן
.) ולסיכום (ממש סיכום ביה"ס
) באופן כללי שונאת את מריבות המעריצים זה ממש דבילי שכל אחד יעסוק במי שהוא אוהב ולא במי שהוא לא אוהב.

InbarKiii

New member
אז כנראה שהן חבורה של בנות לא בוגרות מספיק

ובידיוק בגלל זה לא כיף לי להכנס לשם, לא משנה לאיזה פורום..הפורום של אדם נתן לי רושם מגעיל בזמן איידול ועכשיו לפי מה שאת אומרת גם הפורום של קריס לא משהו..בONTD אנשים אוהבים ואומרים דברים טובים על שנייהם ובגלל זה הרבה יותר נוח לי שם :) ואולי לקריס לא חסר אבל לאדם עוד יותר לא חסר חח והוא יעשה מספיק תוכניות אירוח אחרי שיגמר כל הטור הזה :)

nini18

New member
לי האמת זה כבר לא משנה אני רק רוצה

תמונות וסרטונים וחדשות כל השאר כבר הפסקתי לקרוא. מאיפה את יודעת שהוא יתארח??? זה קרה גם בתוכניות אחרות שאחרי הטור ראיינו את הראנר אף?? כי אני מעולם לא המשכתי לעקוב אחרי שנגמרה התוכנית. וחשבתי שלא רוצים לארח את אדם

InbarKiii

New member
בטח :)

ארצ'י התארח אצל אלן בערך בדצמבר[אם אנחנו מדברות על ראנר-אפים]לקדם את הדיסק לא חושבת שראיתי אותו בתוכניות כמו קונאן\ג'ימי פאלון אבל למה שאדם לא יהיה? הוא הרבה יותר מצליח.. וקוקי היה כמה פעמים אצל ג'יי לנו ואלן..אני דיי בטוחה שלקראת יצאת סינגל\יצאת הדיסק הוא יהיה בהמון

nini18

New member
זה בדיוק מה שעשו מעריצי קריס

כמה פעמים נכנסתי לפורום קריס וברחתי משם לא יכולתי לסבול את התגובות הרעות שלהם.

mayarel

New member
אדם וקריס תמיד כל כך מפרגנים אחד לשני

זה מה שחשוב.

t r e c o o l

New member
ציוצים חדשים מאדם ואשלי

אדם:Chicago! Thank you for all the noise! Nice and rowdy! Hell yeah! אשלי לדרייק: ashleygomila@MrLaBryFYP word on the street is that we are bffs. On my way to you. Love you! אוו

heart1soul

New member
אדם מתוקי ואשלי מעצבנת אותי

לא יודעת רואים שהיא רוצה לגעת בזוהר, כל הזדמנות שיש לה דוחפת את דרייק שעכשיו מפורסם בזכות עצמו כי הוא חבר של אדם.. די הבנו אותך גברת.

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifmw, dsb

mw http://www.youtube.com/watch?v=XyqXSogFecc dsb http://www.youtube.com/watch?v=eaiEH1rotD8 הקטע החשוב

mayarel

New member
ואוו איך הוא יפה פה! צללית מהממת והשיער

מושלם. ממש מקסים. איך העינים שלו מקבלות גוון ירוק אפור בגלל התאורה. וואו . מדהים.

מישמיש56

New member
קרארדאם

מה קורה פה כןלם התלבשו על הישבן של קריסי??רק לי נדמה שקריסי קצת נראה חסר עניין באדם ??או שהאהבה תחזור שוב בסוף הטור כאשר לשניהם יש הופעה לבד בלי הפרעות???

heart1soul

New member
WLL וואו הקהל בשיקגו השתגע עליו

http://www.youtube.com/watch?v=ew6NYlvhd00

ר ו ח ל י

New member
אני תמיד משתגעת

מאיך שהוא מצליח אחרי שלושים ומשהו הופעות ושירים שנטחנו עד מוות עדיין להביא את אותה אנרגיה (כמעט) ועוצמה כמו בהופעות הראשונות. עם כמה שאני כבר רוצה שהטור ייגמר ואני תמיד אומרת ש50 ערים זה יותר מדי, בסך הכל זו אחלה הכנה כשהוא ייצא עם הטור של האלבום שלו. וברור שהוא יעשה יותר מ50 ערים ומדינות.. בתקווה שמתישהו בטור הזה הוא יגיע לכאן.

למעלה