אשת השבוע

miss1s

New member
עבודות

במה לא עבדתי - בהכל, בחקלאות (חממות), ברפת ,בדיר, בייביסיטרים, מלצרות, מנקה במפעל, בקולנוע, טלמרקטינג,מלצרית בפאב, טבחית בבית קפה,עובדת מחשב במעבר גבול רפיח,משק בית, הכי מוזרה? לא עולה בראשי עבודה מוזרה במיוחד. למדתי גם הנהלת חשבונות, אני רוצה גם לעשות קורס ניהול והפקת אירועים . רציתי להמשיך ללמוד לתואר שני אבל קודם אני רוצה למצוא עבודה. דברים מהותיים שהייתי עושה אחרת? הייתי רוצה לחזור אחורה לגיל ההתבגרות ולבלות זמן איכותי יותר עם אמא שלי, בחיי כרגע אין משהו ממש מהותי שהייתי משנה. העבודה ברפיח רק חיזקה את הדעות הפוליטיות שלי, אני לא רוצה לפתוח פה דיון פוליטי אבל ראיתי באמת אין עם מי לעשות שלום.

מעיןבר

New member
הי שירלי ../images/Emo24.gif

ידעת שאני בוגרת אותו החוג משנת 98 ואף סטודנטית בפקולטה ההיום
והשאלות שלי - אילו ספרים/מוסיקה/סרטים היית לוקחת איתך לאי בודד
ככבדת שמיעה את מתחברת למוסיקה
האם את מרגישה שהיותך כבדת שמיעה משפיע על הטיפול בשחר
אצלי אישית השמיעה מאוד התחדדה מאז הלידה והיא חוש שאני מרבה להשתמש בו, האם את מרגישה שיפור

miss1s

New member
זכרתי שגם את מהמלונאים...

את יודעת שמאז החוג מאוד השתפר? מה את לומדת עכשיו? ולשאלותייך- לאי בודד הייתי לא הייתי לוקחת ספרים (לא אוהבת כל כך, הספר האחרון שקראתי הוא "המדריך השלם לטיפול בילד"
), אוהבת מוזיקה (עם מכשיר שמיעה אני שומעת "רגיל") הייתי לוקחת דיסקים של u2,guns&roses,queen , סרטים-זאת האהבה שלי ושל בעלי, אוהבת את כל הז'אנרים למעט סרטי אהבה מתקתקים, בגלל זה קשה לי לבחור אבל יש סרט שאני ממליצה לכולן והוא נקרא "דינר רש" יש בו הכל והתיאבון גדול אח"כ (שתראו תבינו למה). מאז הלידה השמיעה שלי לא התחדדה אלא התשומת לב, והכי מדהים החוש השישי, לפעמים ששחר ישנה ואנחנו בקומה של אבא שלי עם גלאי בכי (אבי בקומה העליונה ואני בתחתונה) אני אומרת לבעלי "היא ערה" בביטחון מלא ושיורדים לבדוק רואים אותה ערה ומשחקת בשקט... * גלאי בכי - זה מערכת שנועדה לחירשים וכבדי שמיעה, יש חיישן ליד התינוק וברגע שיש צליל שחוזר על עצמו (יש תדר שניתן לכוון) כמו בכי אז הוא מתריע לביפר רוטט שנמצא עליי.

מעיןבר

New member
מה זאת אומרת השתפר../images/Emo35.gif

אני מהמחזור השלישי ללימודים ומאוד נהניתי כבר אז. הבעיה היתה שלהתפרנס לא יכולתי
למרות חיידק המלונאות שדבק בי קשות לתקופה מסויימת... כיום אני לומדת תזונה לתואר שני כי זה מה שמעניין אותי

miss1s

New member
גם אני נהניתי אבל

היו כמה קורסים שממש הורידו את הרמה של החוג, אז שיפרו אותם והוסיפו עוד אפשריות בחוג (שיווק)

עדיין אין לי שאלות אבל

את נשמעת אדם מרתק ומעניין מאד אגב אני גרה באיזור שלך

עינבלית

New member
עוד שאלות../images/Emo20.gif

האם היתה לך תשוקה למזון כלשהו בהריון ולמה?מהו המתכון האהוב עלייך? (ואם אפשרי- לרשום לנו אותו) ושאלון 4 שאלות
של הדלהי למה שיעזור לי להכיר אותך
: 1. סדרי את חמש החיות הבאות לפי העדפתך האישית: פרה טיגריס כבשה סוס חזיר 2. כתבי מילה אחת המתארת כל אחד מהבאים: כלב, חתול,עכברוש, קפה, ים 3. רשמי את המספר האהוב עלייך ואת היום בשבוע המועדף עלייך. מבטיחה לתת את הפרוש המלא או במסר או כאן- לפי העדפתך!

miss1s

New member
עוד תשובות ../images/Emo142.gif

למעט עלייה גדולה במשקל לא היה שום דבר מיוחד בהריון שלי, אולי רציתי קצת יותר שוקולד, אבל זאת המחלה שלי גם בימים רגילים (בהריון פשוט הרשתי לעצמי...) המתכון האהוב עליי שייך לשבועות (בד"כ אני מכינה אותו בשבועות) וזה פלפלים קלויים ממולאים בגבינת עיזים מטגניפ פלפלים (עדיף גמבות, ופלפל ירוק כהה), לאחר הטיגון לשים בשקית סגורה (שיהיה קל לקלף), מכינים מילוי שמורכב מ:גבינת עיזים (פרמועז), קצת לבנה עם זעתר, קצת גבינת שמנת ושיני שום לפי הטעם (אני אוהבת הרבה, אבל כל אחד והטעם שלו) את הפלפלים (לאחר קילוף), חותכים באמצע ובכל פרוסה שמים שמית ומגלגלים, לשים בטוסטר/תנור על גריל כדי שהגבינה תימס קצת ואוכלים ונהנים.
תשובות לשאלונים
הסדר הוא : סוס, טיגריס, פרה, כבשה וחזיר (אבל זה לא פייר תמיד חזיר יהיה מקום אחרון לאור החינוך שקיבלתי לאורך השנים...) כלב - נאמן חתול - מתפנק עכברוש - דוחה (רק חסר לי שזה מייצג את בעלי
) קפה - מעורר ים - מרגיע המספר האהוב עליי - 5 ויום בשבוע - חמישי אם אין מסקנות חריגות מידי אז אין לי בעייה שתרשמי פה

עינבלית

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifפענוח אישיות../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

הסדר הוא : סוס, טיגריס, פרה, כבשה וחזיר (אבל זה לא פייר תמיד חזיר יהיה מקום אחרון לאור החינוך שקיבלתי לאורך השנים...) כלב - נאמן חתול - מתפנק עכברוש - דוחה (רק חסר לי שזה מייצג את בעלי ) קפה - מעורר ים - מרגיע המספר האהוב עליי - 5 ויום בשבוע - חמישי סדרי העדיפויות בחיים שלך: 1.משפחה 2.גאווה 3.קריירה 4.אהבה 5.כסף 2. נאמנות -משקף את האישיות שלך. האישיות של שותפך לחיים-מתפנק. מי שהוא אויב שלך הוא דוחה. תיאור הקפה כמעורר- כך את מפרשת סקס. תיאור הים כמרגיע- משקף את חייך. 3. המספר 5 מייצג הרבה טוב לתת לעולם, אבל מבחוץ חושבים שאת לא נעימה כשפוגשים אותך לראשונה. ברגע שמכירים אותך לעומק- מגלים כמה הרבה אור יש בך, וכמה הרבה טוב את מפיצה סביבך ומשרה אווירה נעימה ומרגיעה. ספרי אם זה תואם?

גם לי יש שאלות

ראשונה לגבי הלימודים מה הנחה אותך בבחירת המקצוע? האם למעט מה שסיפרת כשאת מגיעה לראיון עבודה ואומרת כי את כבדת שמיעה פוסלים אותך? לשאלה השניה את לא חייבת לענות כתבת כי גם אחותך כבדת שמיעה האם מדובר במקריות או שזה תורשתי? הכוונה מה הסיכוי שלך או לאחותך יהיה ילד כבד שמיעה?

miss1s

New member
שמיעה

היום אני כבר לא מתביישת והולכת עם שיער אסוף אז רואים את המכשיר שמיעה, בואי נגיד שהם לא ממש מסתירים שאני "פסולה" על ההתחלה אחותי כבדת שמיעה עקב דלקת קרום המוח שהיה לה אחרי שהיא נולדה ואני כבדת שמיעה עקב פגם גנטי, עד לפני חודשיים חשבו שיש במשפחה שלנו פגם גנטי נדיר שפוגע או בשמיעה או בכליות ולא הייתה לזה בדיקה בארץ אלא רק בחו"ל ובעלות של 1000 דולר, היועץ הגנטי מצא לי חברה שבודקת את הפגם הזה ולאחר בדיקה מצאו שאין לי בכלל את הפגם הזה ויכול להיות שאין לי גם פגם גנטי בכלל וזה מקריות גמורה, אם יש לי פגם גנטי אז הסיכוי הוא 50% לילד נשא (רק נושא את הגן) 25% ילד חולה (חרש) ו-25% ילד בריא, לאחותי דווקא יש סיכוי של 75% לילד חרש כי היא התחתנה עם גבר חרש כתוצאה מגנטיות

עדיין אין לי שאלות, רק רציתי לומר

לך שאני קוראת את השאלות והתשובות עד כה ומאוד נהנית. את נשמעת מרתקת, אשה עם המון כוחות, בגרות ושמחת חיים. שבוע נפלא לך ואחזור עם שאלות.

למעלה