אשת השבוע

julie28

New member
וואו, שירלי...

קראתי את כל השירשור עד עכשיו בעניין רב ואני ממש נהנתי לשמוע מי את ..כל הכבוד!!!!
אני מאחלת לך המון הצלחה בהורות בעבודה בחיים הפרטיים ושכל מה שאת רוצה יתגשם... והשאלות שלי: מהו המשפט או איזה שהוא מוטו שמנחה אותך בחיים..מאיפה את שואבת את כל הכוח והעוצמה לעשות דברים.? איך ידעת שאת רוצה להיות כבר אמא? כלומר איך ידעת שאת מוכנה כבר להיות אמא עם כל היתרונות והחסרונות (אני מניחה שיש כמה..) בתודה מראש גו'לי.

miss1s

New member
ג'ולי ,תודה על הברכות ולשאלותייך

המשפטים שמנחים אותי : "ציפיות נועדו לכריות" ו"מתחרטים יותר על מה שלא עושים". ההורים שלי עשו "עבודה" טובה, הם חינכו אותנו לשאוף תמיד ליותר ולהסתדר בכל מצב. כבר מזמן הרגשתי בשלה להיות אמא, כמובן שבחרתי (יותר נכון בחרנו) להביא את האוצר לעולם אחרי הלימודים ולפני הקריירה, כי לא רציתי להתחיל עבודה ולהפסיק אותה באמצע, ידעתי כבר מראש שיהיה לי קשה לעזוב את הקטנטונה בגיל 3 חודשים, לא רציתי שילחצו עליי לחזור לעבודה, עכשיו אני מתחילה בלב שלם (אני עדיין עובדת על עצמי...) לחפש עבודה.

"ציפיות נועדו לכריות"

גם משפט שמלווה אותי, זאת אורמת אני מנסה שילווה אותי אבל אני כל כך רגישה. אז כל פעם אני ניזכרת במשפט הזה ומנסה ליישם. השאלה שלי: איפו ואיך את רואה את עצמל בעוד נגיד 10-15 שנה? מבחינת המשפחה, מבחינת עצמך, מגורים וכל העולה על דעתך....

miss1s

New member
עוד 10-15 שנים?

אני מקווה שיהיה לי כבר עסק עצמאי להפקת אירועים, בית נחמד במושב נורמלי עם 3-4 ילדים מקסימים, שבעלי כבר ילמד את מה שהוא באמת רוצה (היסטוריה) ויעבוד כבר בעבודה שמעריכים אותו, הכי חשוב שכולנו נהיה בריאים וכמובן מאושרים (תשובה די בנאלית , נכון?!)

miss1s

New member
כמה גדול?

הייתי קודם כל קונה בית לי ולכל אחד מהאחים שלי, משפצת לאבא שלי את הבית הרעוע בו הוא גר (ולא מוכן לעזוב), נוסעת עם בעלי לנופש אמיתי באיזה מלון ספא ברמה (אלו שרואים רק בטלוויזיה), הולכת לכל הקורסים של עשה זאת בעצמך (נגרות, צביעת רהיטים וכו'). וכמובן דואגת לחסכון יפה מאוד לילדה ולילדים שיהיו

Joy107

New member
רק עכשיו קראתי את כל השרשור...

איזה מענין, את ממש בחורה עשר, וזה מרשים איך שהתמודדת עם בעית השמיעה. אני אחשוב על שאלה ואחזור.. שבת שלום בנתיים

שיפסלה

New member
שירלי, היה לי מאוד מעניין

לקרוא את השרשור את נשמעת בחורה חזקה שיודעת מה היא רוצה וככזאת, נראה לי שתצליחי לפלס לך את הדרך גם בתחום המקצועי על אף הקשיים. נעים להכיר

מקווה שסופסוף ההודעה לא תיבלע...

ניסיתי כבר 3 ימים
. שירלי - רציתי לומר לך תודה על שהסכמת להיחשף. השרשור מרתק!!!

miss1s

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לכולכן

יש בעיה עם הגלריה אז אם אפרת/מעיין ירשו לי אני אשים קצת (מבטיחה שרק קצת) תמונות לתראו בזכות מי אני בפורום המקסים הזה...

miss1s

New member
תמונה

שכחתי להסביר, מקודם הייתה תמונה שלי בגיל חצי שנה עם אמא שלי ועכשיו שלי עם שחר (בת החצי שנה)

miss1s

New member
תמונה

אני לא נראית משו בתמונות אבל נתרכז בעיקר ותמונה אחרונה לקינוח וברוח ההודעה, תודה על שבוע מעניין, היה ממש כיף

עינבלית

New member
איזה תמונה! שתיכן מקסימות../images/Emo70.gif

ותודה לך על הכנות, הפתיחות, והאהבה הגדולה בה שיתפת גם אותנו!

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif רבה שירלי../images/Emo70.gif

היה שבוע מרתק
התמונות מקסימות (באמת תהיתי לגבי הראשונה
), והגלריה שלך נשארת - תוכלי תמיד לשים שם תמונות, כשיסתדר הענין

ornaok

New member
שירלי, המון תודה!

שחר מתוקונת! תגדלי אותה באושר!

למעלה