אשת השבוע

cookie1

New member
וואו כמה מעניין !

וכמה שאלות משלי : * האם את אוהבת לגור בדרום ? אם היתה לך אפשרות האם היית בוחרת במקום אחר ? * איך הכרת את בעלך ? * מה הדבר שאת הכי אוהבת באמהות ?

miss1s

New member
תשובה

* אני דווקא אוהבת לגור באזור (לא פקוק ומסריח מעשן של מכוניות) למרות שאם לבעלי הייתה הזדמנות הוא היה רץ לצפון (הוא עפולאי) * אם הייתה לי באמת אפשרות הייתי בוחרת במושב אחר אבל באותו אזור * את בעלי הכרתי בעבודה (מעבר גבול רפיח) במשך שנה הוא חשב אני סתומה ואני חשבתי שהוא סתן שמן שחצן אחרי שנה ישבנו בהסעה וקשקשנו כרגיל והוא גילה פתאום שהביטוי "אל תסתכל על הקנקן..." נכון ואני גיליתי שהוא באמת שמן שחצן אבל יש עוד הרבה חוץ מזה... הדבר שאני אוהבת באמהות? שאלה קצת קשה כי יש כל כך הרבה... אהבה ללא תנאים, גילויים חדשים כל יום, דרך האמהות גיליתי על עצמי הרבה דברים שלא ידעתי, וכמובן איך אפשר שלא להתמוגג למראה היצור המקסים הזה?!?

miss1s

New member
רציתי להגיד תודה לכולכן

ולעשות הודעה ממש יפה, אבל האינטרנט (אלק מהיר) פשוט נתקע לי כל הזמן אז תודה לכולכן, כיף לשמוע שאני מעניינת אתכן

shpar

New member
אין לי שאלה אבל..

את נשמעת בחורה מאוד מאוד מעניינת ובעיקר חזקה, נהנית לקרוא.

ליילה

New member
מצטרפת גם... אין לי עדיין שאלות

אבל קוראת בעניין. את נשמעת בחורה בוגרת ומקסימה, ועם סיפור חיים לא קל ומעניין. אני כאן (כל עוד אהד יאפשר זאת) וכיף שהצטרפת אלינו

גלשני

New member
הי שירלי ../images/Emo39.gif

אני קוראת ונהנית, את בהחלט בחורה מיוחדת ומרשימה. השאלה שלי היא לגבי הכינוי שלך- מה המשמעות שלו עבורך? מדוע בחרת דווקא בו? ממתי הוא מלווה אותך? כל טוב

miss1s

New member
הכינוי שלי

דווקא פה אין סיפור מיוחד, שהתחלתי להשתמש באינטרנט הייתי צריכה כינוי shirly היה תפוס וכל האפשריות שדומות לזה אז נזכרתי באחד המנהלים שלי שקרא לי (כל הזמן!) "גברת שירלי" אז רשמתיmisss וגם זה היה תפוס! הוספתי 1 ומאז זה הכינוי שמלווה אותי בכל הכתובות/פורומים למינהם.

נורא מעניין

גם לי אין עדיין שאלות אבל נורא כיף לקרוא ולהכיר מה מסתתר מאחורי הניק. את נשמעת בחורה מאוד חזקה ומעניינת, בהצלחה עם שחר ובחיפוש העבודה!

ornaok

New member
היי../images/Emo13.gif

רק רציתי ךהגיד שאני נהנית לקרוא עליך ולהכיר אותך

משוש30

New member
לא זוכרת אם שאלו אבל

איזה ספרים סרטים ומוסיקה את אוהבת? (אם את מקשיבה למוסיקה כמובן) איזה ספר וסרט האהובים עליך ביותר? מה עושה בעלך?

משוש30

New member
עכשיו ראיתי שענית על מוסיקה וסרטים

אבל לדעתי על ספרים עוד לא נכון?

miss1s

New member
אני לא קוראת ספרים

פשוט אין לי סבלנות, מה שכן יש לי אהבה גדולה לספרי בישול או בריאות אלטרניטבית , פנג שווי וכדומה (אבל זה לא נחשב לספרים)

miss1s

New member
ושכחתי

בעלי מנהל לוגיסטיקה ומשלוחים במפעל ספוג (לא להתלהב. שם מפוצץ ובסוף החודש כאב לב)

miss1s

New member
אתם לא תאמינו איזה באסה

גנבו לי את הפלאפון וחגגו עליו ב-2000 ש"ח, ואורנג' רוצים שאני אשלם כי לא דיווחתי על זה בזמן. איזה עצבים!!!

../images/Emo5.gifמההה?

2000 ש"ח מטורף לגמרי . תנסי לערער או לבקש לדבר עם דרג גבוה יותר ותאיימי שתפני לעיתונות בהצלחה . ושוב ...קיבלת את המסר השני ששלחתי ?

miss1s

New member
סיפור מטורף לגמרי ../images/Emo12.gif

אני במרדף אחרי הטלפונים מהפירוט שיחות יוצאות, הבנאדם זה התקשר לכל העולם בכל דקה, זה פשוט לא יאמן ואני לא מצליחה להשיג את השם שלו, וקיבלתי את המסר אני אתאם בהזדמנות טובה

גאיה10

New member
אויש, איזה מרגיז!

איזה חצופים אורנג'. אין לי שאלות רק רציתי להגיד שקראתי את השאלות והתשובות ומאוד נהנתי, את מאוד מעניינת ובוגרת.

1במיה

New member
אני לא מאמינה גם לי גנבו את הפלא'

לפני כמה ימים וחגגו לי עליו עד שדיווחתי (לא שמתי לב כי יש לי דיבורית) ועכשיו אני צריכה לשלם.. אוף מתסכל

למעלה