אשת השבוע

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע - lulyK../images/Emo41.gif

השבוע תיחשף בפנינו lulyK. נכון שחיכיתן לרגע
אז הוא הגיע
שיהיה שבוע מעניין ומהנה

lulyK

New member
בוקר טוב ../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אני יוצאת לעמל יומי בדיאדה, אשוב מלאת מוטיווציה לענות על שאלות.

בלינקה

New member
טוב שיש לך מוטיבציה, כי יש לי שאלה

מורכבת
כרגע את עם יותם בבית, כבר שנה +. מתי, אם בכלל, את מתכוונת להכניס אותו למסגרת עם ילדים נוספים? למה? ואם התשובה ל"למה" היא מתוך איזושהי תפיסה הקשורה לדרך בה את מאמינה שצריך לגדל ילדים (בשונה, למשל מתשובה שאומרת שככה עדיף לך כלכלית), האם את חושבת שתוכלי לגדל גם את ילדיך הבאים באותה דרך?

lulyK

New member
באמת מורכב.

אנחנו מתכננים שיותם ייכנס לגן בספטמבר הבא, כשהוא יהיה בן 2.3. האמת, ככל שחולף הזמן אני מרגישה שהסיבה היחידה להכניס אותו למסגרת היא הפחד שלי מלהיות עם שני ילדים בבית (בהנחה שמתישהו תהיה ליותם אחות
). שאר הסיבות שבגללן אני רוצה שהוא יישאר איתי בבית הן לא חלק מאיזו משנה סדורה, אלא רק מה שמרגיש לי נכון. נראה לי שאני הבן אדם הנכון לגדל אותו...... מה יהיה עם הילדים הבאים? אלוהים גדול. אני יכולה להניח במידה מסוימת של ביטחון שאם לא תהיה קטסטרופה כלכלית, כל אחד מהם יהיה איתי לפחות שנה.

קלריסה

New member
מותר להתחיל בהבעת קנאה?

את עובדת בדיאדה? איזה כיף לך! מה את עושה שם?

galiaS

New member
../images/Emo6.gif

לא, היא ממש לא עובדת בדיאדה. אבל אני יכולה להעיד שאם היא היתה מחליטה לפתוח דיאדה משלה, הוא היה ממש ממש שווה.

galiaS

New member
עמל יומי

הוא רק figure of speach. היא הלכה לשם כמבקרת עם יותם. היא לא עובדת בדיאדה לא בתשלום ולא בהתנדבות.

lulyK

New member
../images/Emo6.gif

"עובדת" בדיאדה - מלווה את יותם במגעיו עם תינוקות אחרים ושפע משחקים. דואגת שלא ייפול מכל המדרגות, ושומרת על התיקים של שאר האמהות מפני המהפכים שיותם מתכנן להן.

עמית@

New member
אוווו, איזו אשת שבוע מרשימה ../images/Emo99.gif

עכשיו אני צריכה לאמץ את מוחי.

עמית@

New member
מתי את עושה אחות ליותם ../images/Emo3.gif

וברצינות, סתם כי השם של הבן שלך הוא גם השם הפונציאלי לבן שלי, מה השמות הנוספים שחשבת עליהם? (אולי תעזרי לי אם תהיה לי בת
) ומה בעצם ראית בדמיונך כשראית בדמיונך את ה"בן שלך" (לפני הולדת הפלא)

lulyK

New member
../images/Emo25.gif

השמות שחשבנו עליהם לבנות: תמר (כמובן...), נטע, גליה, שירה, רונה, יעל (אני אוהבת גם נטי, ליבי ואילי, אבל יריב לא). לבנים: יהלי, הראל, עלם. האמת, לא הרשתי לעצמי לדמיין תינוק אמיתי ומוחשי. בקושי הצלחתי לתת לעצמי לדמיין את הלידה.......

דפנה מי

New member
היכן פזורים בארץ

קרובי משפחתך וקרובי המשפחה של בעלך וכל כמה זמן אתם מתראים איתם? כמה אחים/אחיות יש לך? הבנתי נכון שאת שואפת לבת בפעם הבאה?
מה תרגישי אם יוולד לך עוד בן אחרי יותם?

lulyK

New member
ככה>

אמא שלי גרה ברעננה, ובאה אלינו כל יום. אבא שלי גר בגני תקווה, ומגיע פעם בשבוע (לעיתים רחוקות אני קופצת אליו עם יותם). יש לי אח אחד, וכרגע כל הקוליות של המשפחה מתנקזת אליו (מוכשר, חתיך, עבודה מדהימה, חברה מהממת, דירה סופר מעוצבת ליד שנקין). ההורים של בעלי גרים בערד, ואנחנו יוצאים למסע המפרך אליהם אחת לחודש בערך. יש לו שתי אחיות ואח שגרים יחסית קרוב. אחת האחיות אפילו גרה פה לידנו בשכונה........ חולמת על בת ולא מעיזה לקוות. בכל מקרה גם בן ישמח אותי מאד

אדר שלי

New member
השאלות שלי../images/Emo140.gif

איך את מפנקת את עצמך? איך את מתמרנת בין אמהות וזוגיות? מה הטיפים הקטנים שמקלים עלייך את החיים (בעיקר בנושא גידול הילד)? תודה ושיהיה לך שבוע נפלא כאשת השבוע!

lulyK

New member
פינוקים אצלי כרוכים בהוצאת כסף....

הכי כייף לי לקנות משהו שווה (נעליים...) ולשבת בבית קפה. אני דוגמא רעה מאד בענייני זוגיות ואמהות. עכשיו אנחנו מנשים לצאת פעם בשבועיים באופן קבוע רק שנינו. השבוע זו היתה הצלחה מסחררת. מה שמקל עלי את החיים זה הרבה עזרה מיריב ומאמא שלי. בכל הזדמנות שאני יכולה לגנוב שעה לעצמי - אני עושה את זה (ברגע זה ממש, יותם וסבתו עסוקים ב"סבתא בישלה דייסה", וזה אחרי שהם שיחקו כדורסל מאולתר). חוץ מזה, מאד עוזרת העובדה שיש לי אוטו ושאני גרה באזור מרכזי שיש בו המון מה לעשות (חברות, גינות, ים, בריכה, משחקיות, קניון, רחוב עם חנויות...)

נהנית מהשרשור,

יש שאלות מעניינות שאני מחכה בקוצר רוח לתשובות שלך שתגענה בקרוב... כמה ילדים את רוצה? מה יחסך לבעלי חיים? מה עשית בצבא? המלצה שלך לספר.

למעלה