אשת השבוע

lulyK

New member
כן, במומחה

<עשיתי את ההזמנות, הפוסטר והקטלוג ביחד עם עוד שתי חברות, היו ימים...> מאז שאני לא סטודנטית לא יצא לי להגיע לתערוכות בוגרים, חבל

Joy107

New member
כרגיל הגעתי מאוחר...

כל השבוע לא הגעתי למחשב, ועכשיו לקח לי איזה 20 דקות לקרוא את כל השרשור המרתק - באמת כיף להכיר אותך יותר. אז אין לי שאלות, נראה לי ששאלו הכל אבל רק רציתי להגיד לך שהיה כיף לקרוא ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם. אם אחשוב על עוד משהו, אשלח שאלה, יש לי עד מוצאי שבת, נכון?

לקראת סיום, רציתי לבקש גם תמונה

של יותם, סתם כי אני מתמוגגת מהמתיקות שלו כל פעם. מותר לבקש כזה דבר כאן, אפילו שזה השרשור שלך ולא שלו?

lulyK

New member
אז לסיכום שבוע נהדר מבחינתי

תמונה של יותם ושלי
(מלפני 4 חודשים, 5 קילו ומטרים ארוכים של שיער...... בקיצור, אף אחד שמופיע בתמונה כבר לא נראה ככה היום)

Arfilit

New member
תמונה מקסימה ושרשור מרתק

בשל צוק העתים לא הספקתי להגות שאלות מעניינות - אבל קראתי בשקיקה והתפעלתי ממך מאוד!

בימבילי

New member
../images/Emo142.gif ומה לגבי אושר?

איך את מגדירה אושר? את מרגישה שאת מאושרת? את חושבת שאושר זה מצב נשגב, רומנטי ופואטי או מצב יומיומי?

בימבילי

New member
../images/Emo26.gifמרוב תהיות, נראה לי ששרשרתי

קצת לא במקום. אנא תשומת לבך לחמשת הסנט שלי בשרשור אשת השבוע.

lulyK

New member
עכשיו אני ממש מרגישה כמו

אזיה באבא זקן בראש ההר שצריך להוריד נעליים לפני ששואלים אותו שאלות.... בתור אדם שטחי ונטול (כמעט) מחשבות פילוסופיות על החיים, "אושר" בעיניי הוא הרגעים היפים של היום. הוא לא משהו שמתרחש כל הזמן, אבל גם לא משהו נשגב שיש לחפש אחריו מתחת לכל אבן.

למעלה