חלק באמת מכירים אותי שנים ../images/Emo3.gif
(למעשה - בימבילי היתה איתי בצבא וגם עבדנו ביחד אח"כ. היום אנחנו אפילו שכנות. mummy היא חברה טובה כבר מגיל 17, ו-galias היתה איתי בבי"ס יסודי, והיום עובדת עם בעלי וגרה כמה בנינים ממני.......) -אני בת 32 -נולדתי בקיראון, עברנו לגבעתיים כשהייתי בת 3.5, ולרעננה כשהייתי בת 11.5. היום אנחנו גרים ברמת אביב, אחרי שעזבנו את לב תל אביב בלב כבד. בדיוק בשבת עשינו סיבוב בבית ינאי וחיפשנו בתים..... מה מונע מאיתנו? 200$ בערך
.........והעובדה שאנחלנו לא רוצים שיריב יבלה שעתיים על הכביש כל יום (היום הוא עובד 5 דקות מהבית ומצליח לבלות שעתיים בבוקר עם יותם, בנוסף לארוחת ערב, אמבטיה והרדמה. קשה לנו לוותר על הסידור הזה) -למדתי עיצוב גרפי (עיצוב תקשורת חזותית בשמו הפלצני) ועבדתי בזה כמה שנים. במשך 8.5 חודשי הריון עבדתי כמפיקה של מגזין תקשורת. היום אני עושה קצת איורים ועבודות פרילאנס, יותר בשביל הנפש מאשר בשביל הכסף. -התחלתי עם הפורמים בתחילת ההריון הראשון שלי, באפריל-מאי 2001 -אין לי ממש תחביבים, אבל אני מקפידה מאד על זמן לעצמי. הדבר שאני הכי אוהבת לעשות זה להסתובב ברגל בת"א בלי תכלית אמיתית. פעם בשבועיים יריב מגיע מוקדם מהעבודה, ואני אצה רצה לחרוש את העיר. מאד אוהבת לקרוא, ואשכרה תלויה בחברות שלי. -את בעלי הכרתי בבליינד דייט.......................... -נושמת טלוויזיה. אוהבת את המדיום הזה באופן כללי, ותמיד יכולה למצוא משהו לראות (אם לא ליהנות אז לפחות להזדעזע). כרגע לא מפסידה השיר שלנו, דייט לסטרייט וויאג'ר בשידורים החוזרים בבקרים.