אשת השבוע

אנידס

New member
רק עכשיו ראיתי שענית לי

ווי איזה סיפור ואיזה מזל. כל הכבוד לך שלא איבדת את הביטחון לנהוג (כמו שקרה לי)
בשוויץ היה בסיידר, לפשושה היה קשה מאוד להתרגל לשינוי ואי לכך לכולנו היה לא קל.

lulyK

New member
עכשיו אני רוצה פירוט

אם אפשר, כמובן. היית מעורבת בתאונה? מה? למה? כמה? (לא איבדתי את הביטחון בזכות אבא שלי שהכריח אותי לצאת לנהיגה עוד באותו היום). מה זאתץ אומרת לא התרגלה לשינוי? יש לך המלצות או טיפים לטיול עם תינוק?

אנידס

New member
ברור שאפשר ../images/Emo13.gif

אצלי הסיפור קצת יותר מסובך. אני הייתי מעורבת בשתי תאונות דרכים כילדה וכנערה ומשתיהן יצאתי ללא פגע פיזית. אבל כפי הנראה עם טראומה מאוד גדולה. כאשר התחלתי לנהוג היה אינסידנט מסויים על הכביש (כמעט התקלות עם משאית) ומאז איבדתי את הביטחון לחלוטין. לצערי הרב, אפילו אבי לא הצליח להחזיר לי את הביטחון. לגבי שוויץ, הפשושה כנראה התגעגעה מאוד הביתה. אני מניחה שיש ילדים שקל להם יותר להסתגל למקום חדש וכאלה שלא. אצלנו הטיסה עברה בקלי קלות והנסיעות היו סיוט. כמו כן, שבוע לפני הנסיעה היא התחילה ללכת, אז מה שקרה הוא שרוב הטיול בילינו בחניונים של המקומות בעודה הולכת קדימה ושמאלה, כי לא עניין אותה כלום מלתרגל הליכה
מה שעשינו והתגלה כרעיון טוב היה (אגב, כתבתי לך גם בשרשור המקורי בהורים לתינוקות): 1. קניתי משחקים חדשים לגמרי שריתקו אותה בשעות הקשות. בנוסף הבאתי צעצועים מוכרים ואהובים במיוחד. 2. לפני ההמראה התעקשנו על שלושה כיסאות ולא שעינו להצעה לשבת במושב המיוחד לתינוקות (יש יותר מקום למטה, אבל המושב קטן יותר). 3. בהמראה נתתתי לה בקבוק והרדמתי אותה באמצעות ליטוף השיער (זה עובד עליה כמו קסם). והשכבתי אותה לידי על המושב. 4. לקחנו דיסק שירים שהיא מכירה וכל הזמן שמענו אותו. מאוד הרגיע. בדיעבד היינו צריכים לקחת עוד שני דיסקים. כי את יכולה רק לנחש מה קורה כששומעים את חלק 1 של 100 שירים במשך 12 ימים נון סטופ. מה שהיינו צריכים לעשות ולא עשינו: 1. לא לנסוע כל כך הרבה עם הקטנה. לעשות הרבה עצירות בדרך. 2. היינו צריכים לקחת את כיסא הבטיחות מהארץ (יותר בטיחותי ויותר מוכר). זה מה שאני זוכרת כרגע. אם יש לך שאלות נוספות, אולי זה יעורר את זכרוני.

lulyK

New member
וואו, תודה על הפירוט הרציני.

אני מתארת לעצמי שלחוות תאונת דרכים כילדה ונערה כשאת לא הנהגת זה אפילו יותר גרוע. דווקא נחמד שהיא עשתה את צעדיה הראשונום בחו"ל..... אפשר להתעקש על עוד כסא בלי לשלם עליו?

אנידס

New member
לה היה מאוד נחמד ללכת שם. אני

ממליצה לקחת את הכיסא שלכם מהארץ. הכיסא שנתנו לנו היה מצ'וקמק ולדעתי גם לא בטיחותי. והיא ממש לא אהבה אותו.

sarafan

New member
שאלתי היא ...

מהם הקריטריונים , לפי דעתך , להבחר ל"אשת השבוע" ומהם הקריטריונים שבזכותם את נבחרת ...

sarafan

New member
אני מתכוונת יותר לעומק ...

מה באמת צריכה אישה האם "לעניין" את בנות מינה בזה שהיא אשת חיל ? אסרטיבית ? נשית ועדינה ? אמא משקיענית ? ועוד ועוד ...

lulyK

New member
את מתכוונת בעצם מה הופך אדם

למעניין? אני מוצאת את עצמי מתעניינת במי שיש להם סיפור מעניין לספר, או דרך מעניינת לספר אותו (בהקשר של אשת השבוע כמובן. בחיים האמיתיים זה טיפה יותר מורכב)

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifאיזהאשתשבוע שווה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והנה שאלותיי עבורך
הצפה! א.איך ה
? נקי ונעים
(טוב את לא חייבת לענות, אני אספתי את המנקה שלך מהרכבת
שלשום)? * את אוהבת את הבית בו את גרה? ואם לא, לאן היית עוברת אם כל האפשרויות היו פתוחות? מה היית משנה? ב. איך היתה ילדותך? מה היית מנסה לעשות עם יותם וממה היית מנסה להמנע? ג. האם את מתכננת לשלוח את יותם לגן ילדים באיזשהו גיל? מתי? ד.איזה מרווח את מתכננת בין הצאצאים? ה. האם תיתכן, לדעתך, חברות וירטואלית לחלוטין, בה האנשים אינם נפגשים כלל ולמרות זאת חשים קרובים כאילו חיו דלת מול דלת? ו. איזה ריח את מעדיפה: וניל, פצ'ולי, הדרים או עץ התה? (בקוסמטיקה ולא במזון). ז. ראית את הדף שליטה_על_יציאת_דם_הווסת? (שווה!) טוב, אתן לעוד בננות צ'אנס, אולי אמשיך בסופכשיגמרו שאר השאלות.

lulyK

New member
הצפה רצינית....

א. ביום שישי היה מאד נקי ונעים..... עכשיו כבר בעיקר מבולגן
אני אוהבת את הבית (שהוא בכלל דירה), אבל הייתי שמחה לשדרג אותנו מפה. אני אוהבת את זה שמאד מואד פה, ואת העובדה שרואים את הים. לא אוהבת שאין גינה או מרפסת שמש לצאת אליה. ב. זה סעיף זה? זו שאלה בפני עצמה...... תיכף אפרט. אם כל האפשרויות היו פתוחות הייתי גרה בבית אקולוגי בבית ינאי או מקום אחר ליד הים, כשכמה חברות טובות גרות בבתים לידי. ג. כרגע התכנון הוא לשלוח אותו לגן בשנה הבאה (עד 13:00), הוא יהיה בן שנתיים ושלושה חודשים ד. בונה על מירווח של שנתיים-שלוש. מקווה שיילך בקלות. ה. בוודאי שתיתכן
ן. מאד אוהבת שילוב של וניל ופצ'ולי, אבל גם הדרים...... הסתבכתי (עץ התה מקושר לי מדי למשהו טיפולי) ז. לא, לא ראיתי. יש לך קישור?

lulyK

New member
התבלבל לי שם

הבית בבית ינאי עם הפירוט על הילדות..... ובכן- היתה ילדות מאושרת מלאת משחקי דמיון. גדלתי בקיראון, גבעתיים ורעננה. בשנתיים הראשונות לחיי סבתא שלי טיפלה בי, ועם הולדת אחי, אמא שלי לקחה שנה וחצי והיתה עם שנינו. בגיל שלוש וחצי נכנסתי לגן לחצי יום (היה נסיון כושל להכניס אותי לגן כשאחי נולד, אבל הוא נגמר בזה שיום אחד פשוט הופעתי בדלת. ברחתי מהגן בלי שהגננות הבחינו). למרות שעל פניו היה לי המון זמן אמא, כל הזמן התגעגעתי אליה ורציתי להיות איתה. מבחינתי הבילוי הכי כייפי היה לעשות משהו עם אמא שלי - לא חשוב מה. כשהיינו בקייטנות (בגיל קצת יותר מאוחר), אמא שלי היתה לוקחת ימי חופש להיות עם כל אחד מאיתנו, ובחינתי זה היה השיא של החופש הגדול. אני אהיה מאושרת אם אני אצליח לתת ליותם את הביטחון שההורים שלי נתנו לי(בעיקר אמא שלי.....), אבל הייתי רוצה להיות קצת יותר על הצד המובן מאליו בשבילו

lulyK

New member
ריפרפתי במהירות

<וכבר ראיתי שאת לא מגיעה לסדנא..> אתעמק בזה יותר בערב, תודה

בימבילי

New member
גם לי יש שאלה -

רוצה לבוא מחר לקפה ועוגה? יש לי עוגה מצויינת ואין לי קונים. על השאלות המורכבות יותר אני אחשוב אח"כ, בנתיים זה המקסימום שהעליתי בחכתי... ועכשיו אני הולכת לקרוא כל מה שלא ידעתי עליך.

שאלות שלי:

כולם פה שואלים שאלות כאילו הם מכירים אותך שנים... אז אני אשאל אותך שאלות פשוטות: בת כמה את? במה עבדת לפני הלידה? איפו גדלת? איפו את גרה היום? (ובעקבות זה שראיתי שכתבת שהיית רוצה לגור בבית ינאי או בבית עם חצר, מה מונע ממכם לעשות זאת?) מתי גילית את הפורומים בתפוז? מה את עושה בשביל עצמך? (שלא קשור ליותם או בעלך, הכוונה לתחביבים וכדומה) איך הכרת את בעלך? מה התוכנית בטלויזיה שאת הכי אוהבת? ובנתיים אסתפק בזה.

יעל י

New member
עוד שאלות...

במה עבדת לפני ההריון? במה תעבדי או רוצה לעבוד אחרי שיותם יכנס לגן?

lulyK

New member
לפני ההריון (בגילגול הקודם....)

הייתי מעצבת גרפית. בהריון עצמו החלפתי חברה בחופשת לידה ועבדתי כמפיקה של מגזין תקשורת. כשיותם יילך לגן אני רוצה להיות בהריון ואחר כך מקווה לחזור על התרגיל של אמא בבית עם עוד ילד אחד לפחות.....אחרי ההרפתקה הזו - או תוך כדי - אני רוצה לארגן לעצמי תואר שני בתחום שונה מהעיצוב (עוד לא ברור לגמרי הכיוון אבל משהו טיפולי/חינוכי)

lulyK

New member
חלק באמת מכירים אותי שנים ../images/Emo3.gif

(למעשה - בימבילי היתה איתי בצבא וגם עבדנו ביחד אח"כ. היום אנחנו אפילו שכנות. mummy היא חברה טובה כבר מגיל 17, ו-galias היתה איתי בבי"ס יסודי, והיום עובדת עם בעלי וגרה כמה בנינים ממני.......) -אני בת 32 -נולדתי בקיראון, עברנו לגבעתיים כשהייתי בת 3.5, ולרעננה כשהייתי בת 11.5. היום אנחנו גרים ברמת אביב, אחרי שעזבנו את לב תל אביב בלב כבד. בדיוק בשבת עשינו סיבוב בבית ינאי וחיפשנו בתים..... מה מונע מאיתנו? 200$ בערך
.........והעובדה שאנחלנו לא רוצים שיריב יבלה שעתיים על הכביש כל יום (היום הוא עובד 5 דקות מהבית ומצליח לבלות שעתיים בבוקר עם יותם, בנוסף לארוחת ערב, אמבטיה והרדמה. קשה לנו לוותר על הסידור הזה) -למדתי עיצוב גרפי (עיצוב תקשורת חזותית בשמו הפלצני) ועבדתי בזה כמה שנים. במשך 8.5 חודשי הריון עבדתי כמפיקה של מגזין תקשורת. היום אני עושה קצת איורים ועבודות פרילאנס, יותר בשביל הנפש מאשר בשביל הכסף. -התחלתי עם הפורמים בתחילת ההריון הראשון שלי, באפריל-מאי 2001 -אין לי ממש תחביבים, אבל אני מקפידה מאד על זמן לעצמי. הדבר שאני הכי אוהבת לעשות זה להסתובב ברגל בת"א בלי תכלית אמיתית. פעם בשבועיים יריב מגיע מוקדם מהעבודה, ואני אצה רצה לחרוש את העיר. מאד אוהבת לקרוא, ואשכרה תלויה בחברות שלי. -את בעלי הכרתי בבליינד דייט.......................... -נושמת טלוויזיה. אוהבת את המדיום הזה באופן כללי, ותמיד יכולה למצוא משהו לראות (אם לא ליהנות אז לפחות להזדעזע). כרגע לא מפסידה השיר שלנו, דייט לסטרייט וויאג'ר בשידורים החוזרים בבקרים.

למעלה