אשת השבוע

lulyK

New member
אופס, פיספסתי את השאלות

(כי הן נראו לי כמו חתימה...) - רוצה 2 ילדים, אולי 3 - אם זה יהיה פחות קשה ממה שאני מדמיינת - מרגישה אחריות כלפי חיות. חיה עם חתול כבר 7 שנים, אבל לא מרגישה אליו את האהבה שאמורים להרגיש לחיות מחמד. אף פעם לא היה לי את זה, ותמיד גדלתי עם כלבים/תוכים/ארנבות/דגים. משתדלת לא להשתמש במוצרים של חברות שעושות ניסויים בבעלי חיים (בכל מה שקשור אלי אני גם מצליחה, עם הדברים של יותם קצת מחפפת), הייתי צמחונית כמה שנים ומתכוונת לחזור לזה אחרי שאגמור עם ההריונות. - בצבא הייתי מש"קית ת"ש של חטיבת שריון, ואח"כ של הטירונים. - ספר אחד? קשה. שני ספרים קלילים ומצחיקים: שילה לוין מתה והיא חיה בניו יורק/גייל פארנט צרבת/נורה אפרון

הנה השאלה שלי

דווקא שאלה קלה, לגבי התשובה, אני לא בטוחה...(אבל אחרי שהציפו אותך בכאלה שאלות מרתקות, שיקח בטח שבוע לנסח עליהן תשובות, אני משתדלת להתחשב בך) נכון להיום, לאיזה שיר את הכי מתחברת? אם אפשר, צרפי מילים. ובונוס: אם יש שיר משמעותי עבורך מן העבר, את מוזמנת לצרף גם אותו. לא מקורי ובכל זאת: אני נהנית מאוד לקרוא אותך.

הנה ה../images/Emo35.gif שלי

דווקא שאלה קלה, לגבי התשובה, אני לא בטוחה...(אבל אחרי שהציפו אותך בכאלה שאלות מרתקות, שיקח בטח שבוע לנסח עליהן תשובות, אני משתדלת להתחשב בך) נכון להיום, לאיזה שיר את הכי מתחברת? אם אפשר, צרפי מילים. ובונוס: אם יש שיר משמעותי עבורך מן העבר, את מוזמנת לצרף גם אותו. לא מקורי ובכל זאת: אני נהנית מאוד לקרוא אותך.

הנה ה../images/Emo35.gif שלי

חחחחחחחחח....ידעתי שזה יקרה

את יכולה להתעלם מהפעם הנוספת שהשאלה מופיעה במורד השרשור. אין מה לומר, נסתרות דרכי ה

גורבי

New member
בחורה שטחית אנוכי

ומכיוון ששאלו כבר את כל השאלות הטובות, אני אשאל את שלי
: - מקרה מצחיק/מוזר שקרה לך בחו"ל - איזה זוג נעליים שלך את הכי אוהבת (ואם אפשר תמונה, כמובן) - ספרי על אקס מיתולוגי: מי, מה, כמה ולמה ומזדהה עם מה שאורנה כתבה למעלה

גורבי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאיכשהוא אני תמיד שואלת במקום

הלא נכון...

lulyK

New member
שאלת הנעליים היא מצוינת

ואני מבטיחה במשך השבוע גם לצלם כמה דוגמניות (כגרע יותם מורדם בחדר בו מאופסנות הנעליים השוות). אחרי הצבא נסעתי לתאילנד ווויאטנם עם חברה טובה ששולטת רק בעברית. אחרי יום מזיע במיוחד בבנקוק, מצאנו את עצמנו לא מצליחות למצוא טוק טוק חזרה לקאווהסאן (הרחוב הדומה לתחנה המרכזית הישנה בו נהגו ללון הישראלים בתחילת שנות ה-90). איחדנו כוחות עם תייר גרמני שלכדנו ברחוב, וכשישבנו לבטח בתוך מונית יקרה להחריד, אמרה לי ל' בטון שושואיסטי כדי שהוא לא יבין: "איזה פרייאר הנאצי הזה". האמת, זה בכלל לא סיפור מצחיק. אקס מיתולוגי? הצנזור הראשי מוסר שהייתי בתולה כשהכרתי אותו

POOH*

New member
אין לי שאלות....

רק רציתי להגיד שמאד נהניתי לקרוא את השירשור... ולהכיר אותך קצת יותר.... וזה רק עשה לי חשק להכיר אותך עוד יותר לעומק... POOH

דפנה מי

New member
את כ"כ מעניינת ומוכשרת../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

אני ארד לעומק מאוד (אם הגזמתי - את רשאית לא לענות...). מתי התחילו לך התקפי חרדה והאם את יודעת ממה זה קרה/קורה ומה את עושה כדי לדעת שזה לא נורא ותעברי את זה בשלום ולא יקרה לך שום דבר רע?

lulyK

New member
תודה על המחמאות

מענינת, מוכשרת וחרדתית
. התקפי החרדה התחילו בתחילת ההריון עם יותם, שהיה הריון אחרי אובדן הריון... מצאתי את עצמי לא ישנה בלילות, נשטפת זיעה ולא נושמת תוך ידיעה ברורה שהסיפור עומד לחזור על עצמו. טופלתי, ומשבוע 13 בערך הכל בסדר איתי. למה את מתכוונת איך אני יודעת שזה יעבור בשלום ולא יקרה שום דבר רע? שהתקף החרדה עצמו יעבור בשלום?

lulyK

New member
כנראה שחוויתי התקפים קלים יחסית

כי הייתי כל כך עסוקה בנושא הפחד עצמו, כך שלא התפנתי לחשוש מהסימפטומים

אנידס

New member
איזה יופי שקפצתי לפורום, בהחלט אשת

שבוע נפלאה. קראתי חלק מהשרשור וכתמיד את מרתקת לוליק. יש לי מספר שאלות, בתקווה שלא חוזרת על כמה שנשאלו בחלק שלא קראתי: 1. האם ישנה דמות אותה את מעריצה? 2. האם בחיים הלא וירטואליים את מוקפת בכל כך הרבה חברים ומכרים? 3. האם את חשה שעברת תהפוכות רבות במהלך השנים? ואם כן אלו שלוש נקודות עיקריות היית מגדירה כקריטיות? 4. אילו היו עניקים לך שלוש משאלות, מה הן היו? 5. ושאלה אחרונה, לאיזו ארץ את הכי מתחברת? 6. נו טב ברשותך, עוד שאלה אחת, כי אני סקרנית: איך היית מגדירה את היום המושלם עבורך? את כמובן לא חייבת לענות.

lulyK

New member
מנסה שוב, כי התשובה עפה לה

איפה את לאחרונה? טוב שבאת... 1. דמות שאני מעריצה? לא ממש. מדי פעם אני "נדבקת" לאיזו דמות ספרותית. זה קורה לי כל פעם מחדש עם אלן הולם, ב"עולם ע"פ גארפ". 2. כן..... (אבל במינונים קטנים בהרבה) 3. לא הייתי אומרת שממש עברתי תהפוכות. נקודות קריטיות באיסוף מהיר: הפגישה עם יריב, תאונת דרכים שעברתי, ההפלה, הלידה. 4. שלוש משאלות בלי להשתמש בג'וקר של "אני מבקשת טבעת משאלות"?
בריאות לכל האנשים שאני אוהבת, לא להצטרך לדאוג לכסף יותר לעולם, עולם ללא גבולות. 5. לא ביקרתי ביותר מדי ארצות, אבל נראה לי שגם אם הייתי עוברת אחת אחת על כולן, בסוף היום אני הכי שייכת לפה. 6. יום מושלם..... מתחיל ביקיצה טבעית. ממשיך בזה שיריב מחליט לקחת יום חופש ואנחנו מסתובבים עם יותם. אחר כך אמא שלי תגיע ותשמור עליו ואנחנו נשב מול הים בשלוותה. מתישהו במהלך היום אני אקנה מלא בגדים ב"עלמה", ונעליים במבצע של אירגולר צ'ויס.

אנידס

New member
יופי של תשובות, נהניתי

היינו בחו"ל ולצערי יש גם מבחנים ועבודות, כך שאין לי הרבה זמן פורומים לאחרונה. אהבתי את הלו"ז של היום המושלם...דחסת ה-כ-ל ביום אחד
. אם תסכימי להרחיב אשמח לשמוע באיזה גיל עברת את תאונת הדרכים ומה היא שינתה אצלך.

lulyK

New member
איך היה באמת?

התאונה - הייתי בצבא (בת 19) בדרך לביקור בית במושב נורדיה, כשאיבדתי שליטה על האוטו (היה לי אז חבר שהשתחרר מהצבא ונסע לחו"ל לתקופה בלתי מוגבלת. הדרך לביקור בית חלפה על פני המושב שלו, ואמא שלי טענה שבטח שקעתי לי בשרעפים. הגיוני....) ונכנסתי חזיתית בקיר ביטחון. הנוסעים ברכב מאחוריי סיפרו שהאוטו שלי הסתובב כמה פעמים על הכביש, לפני שנעצר בצד הדרך עם הפנים נגד הכיוון. הם "חילצו" אותי דרך הדלת של המושב שליד הנהג ושפכו עלי את המים שהביאו לפיקניק שלהם. האוטו היה טוטאל לוס, ולי היה כולה סימן כחול על הצוואר, אבל במבחינתי ראיתי את המוות ונחשפתי לראשונה לשבריריות של החיים. מאז אני מאד מאד זהירה, מאד פחדנית. רואה את הצד האפל כל הזמן, מדמיינת תרחישי זוועה.

למעלה