אשת השבוע

cookie1

New member
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה ?

ואם לפשט את השאלה, איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים למשל ? עבודה, משפחה, מגורים, תחביבים ועוד ועוד. כל פרט יתקבל בשמחה

lulyK

New member
אז סוף השבוע כבר פה? ../images/Emo8.gif

אם עוזבים את המילה "תכנון" בצד, אני רוצה שבעוד 10 שנים יהיו לי 2-3 ילדים בריאים ושמחים, זוגיות טובה, מספיק כסף להתחיל לחשוב על בית משלנו באיזור שאנחנו אוהבים ובגודל שאנחנו צריכים, שנינו נהיה מסופקים מקצועית (אני יכולה רק להניח שבעוד עשר שנים אני אהיה בתחילת קריירה חדשה......או שהענינים יתגלגלו ככה שיהיה לי סטודיו עצמאי שעובד בעיקר מול מעצבי/ות אופנה, או משהו בכיוון טיפולי. אולי משהו בעריכת טלוויזיה/עיתונות. בקיצור - פתוח), התחביבים שלי כנראה יישארו אותו הדבר, רק שבגיל 40+ אני כבר לא אוכל להרשות לעצמי לחפף עם הפעילות הגופנית (לא שעכשיו אני יכולה...) ואני מקווה שבת דמותי המתבגרת עושה יוגה לפחות פעמיים בשבוע. ונסיים בברכת

cookie1

New member
אוטוטו הוא מגיע... ../images/Emo3.gif

תהיי מחר בדיאדה במקרה ?

lulyK

New member
את בחופש?

בד"כ אני לא מגיעה בחמישי בבוקר, אבל אם תהיו שם אולי אתמלא מוטיווציה

cookie1

New member
אני בחופש ארוך כרגע

לא עובדת בינתיים, עד שיודיעו לי אחרת, וחשבתי ללכת להרצאות בנושא חזרה לעבודה בהנקה. שנפגש ???

Salsa S

New member
היי! איזה כיף לקרוא אותך../images/Emo140.gif

אהבתי מאד מאד את העבודות שלך - הן נפלאות בעיניי. ולכן השאלות שלי תהיינה דווקא לגבי הצד האמנותי...
מתי למדת עיצוב ואיפה?
באילו תוכנות/אמצעים גרפיים את משתמשת?
השתמשת בכשרון שלך גם ליצירות בבית? והנה כבר כמעט תם לו השבוע, ואני עוד פה, קוראת ונהנית

lulyK

New member
ואוו, תודה

פתאום נורא חשוב לי מחמאות על החלק המקצועי..... -למדתי עיתוב במכון הטכנולוגי בחולון ב-94-99 -משתמשת בפריהנד ופוטושופ (את האיורים למשל אני מציירת, סורקת, ו"צובעת" ע"י שתילת משטחים סרוקים ואחרים בפוטושופ). אוהבת בעיקר עבודות טיפוגרפיות ובפוטושופ משתמשת כמעט רק לתמיכה. -פעם הייתי משקיעה בשלטים לדלת בדירות בהן גרתי, עכשיו יש לנו דלת חשופה. כשחושבים על זה, אני באמת לא עושה שום דבר יצירתי לבית. ודווקא יש לי כמה רעיונות שמחכים ליוזמה שלי (הדבר היחידי שעשיתי זה שולחן פסיפס שבאמת הגיע הזמן להשליך אותו). הדבר היחידי שאני "עושה" זה "מעצבת" לוח שעם עם תמונות ומזכרות. מעין לוח השראה. לעצמי אני עושה מדי פעם בגדים (זו דרך גרנדיוזית להגיד שהדפסתי איורים על חולצות, קישטתי חולצות אחרות, תפרתי חצאית ג'ינס מליוויס ישנים, ועוד כמה יציאות כאלה - שבאותו זמן גרמו לי לחשוב שעתידי טמון בעיצוב אופנה)

Salsa S

New member
עבור מי את מעצבת את הלוח השראה?

זה משהו אישי? או שאת עושה את זה עבור אנשים? (זה ממש רעיון משגע!!!) ואם יש לך כזה כשרון, גם כייפי וגם יפה, באמת למה לא לנצל אותו עבור הסביבה בה את חיה? הרי בטוח שאת אוהבת את העבודות שלך... כי את משקיעה בהן את הלב והנשמה (ככה אני, בכל מקרה), וככה תוכלי גם להנות מיצירת כפייך... (למשל: תמונות מעניינות, שלט לדלת - כמו שאמרת, איורים על קירות החדר של יותם... וכמובן, עוד היד נטוייה). ואילו עוד רעיונות יש לך?

lulyK

New member
הלוח השראה הוא בשבילי,

אני רגילה "לייצר" כאלה מימי הלימודים, וגם בסטודיו תמיד היה לי כזה מעל הראש עם כל מיני רעיונות עיצוביים שמדברים אלי. שאלה טובה, למה אני לא עושה יותר לבית. באמת כדאי. אם יעלו לי עוד רעיונות, אני מבטיחה לחלוק

משוש30

New member
ואו איזה שרשור מרתק! ../images/Emo45.gif

ועבודות יפיפיות בקיצור אשת השבוע חבל"ז!

ליצה

New member
איזה כיף להכיר אותך

את באמת מאוד מוכשרת. גם אני למדתי במכון הטכנולוגי בחולון, אבל עיצוב תעשייתי. אין לי מה לשאול אבל רציתי לומר שנהניתי מהשרשור, ורציתי לאחל לך חיים מאושרים ויפים.

lulyK

New member
גמרתי (או שמא סיימתי?) ב-99

אז אני בטח מכירה אותך בפנים. תערוכת הבוגרים שלנו היתה ביפו, זכור לך משהו כזה?

ליצה

New member
בגלריית "המומחה"???

שלנו היתה במקווה ישראל. אני עובדת היום בתחום ומאוד מרוצה.

למעלה