אשת השבוע

משוש30

New member
גדול! אני מאד נהנית מהשרשור שלך!

ומי המרצה האידיוט? אני נורא אוהבת תשובות מתומצתות. בשביל מה למרוח ולמה המריחה מעידה על אהבת האדם?

lulyK

New member
לא זוכרת איך קראו לו,

הוא חלק את הקורס עם עוד מרצה (ד"ר ניצה בן ארי). אותו איכשהו שכחתי. אולי שנאת גברים?

lulyK

New member
לפני עשר שנים בערך,

כשהם עוד היו ברח' הירקון בת"א (ואח"כ עברו לר"ג). עבדת במוקד?

גלשני

New member
מיזנתרופ???שונא אדם???

נו...נו... טיפה הגזים, לא? בכל מקרה תודה על התשובה המקסימה (והארוכה...)

תורי...

2 דברים מעניינים:
איך עשיתם את זה שחברים טובים שלכם גרים בסמיכות?!
מה מפחיד אותך? יום טוב וכייף מאוד לקרוא!!! ג'ו

lulyK

New member
עברנו לדירה הזו לפני 4-5 שנים,

ורק מאוחר יותר גיליתי חברה שהמון זמן לא היינו בקשר בקרבת מקום. חברה אחרת הפכה לחברה בעקבות המעבר לשכונה וההריון והלידות הכמעט חופפים, כך שלא ממש "עשינו" שום דבר. המון דברים מפחידים אותי, הרבה יותר ממה שכדאי ומקובל. כרגע זה יחסית בשליטה, אבל אני מעדיפה לא לפתוח את זה.

dorlim

New member
ריתקת אותי ../images/Emo13.gif נהנתי מכל מילה שכתבת

וגם מהשאלות של הבנות

עוד מעט רבע לסוף השבוע ../images/Emo88.gif

אבל אנחנו עוד כאן! (נורא מעניין). הנה השאלות שלי: מה אתם אוהבים לעשות בסופי שבוע, ועד כמה הם השתנו מאז שיותם נולד? למה את ב"משבר פורומים"? ושאלה שאולי קשורה לקודמת: האם את מרגישה שהזמן שלך בפורומים הוא זמן שהיית יכולה לבלות עם יותם או לעשות משהו יצירתי אחר? דרך אחרת לשאול את זה: האם הפורומים שואבים אותך באינטנסיביות כשאת בסך הכל "באה להציץ"? ועוד שתי הערות: העבודות שלך מאד יפות, מינימליסטיות ונקיות כאלה. ואני שולחת לך מסר, בענין ה"הארה" התעסוקתית.

lulyK

New member
שלום לניק הכי חביב עלי,

<החזרתי לך מסר ואני לא בטוחה שהוא עבר. עבר?> אוהבים לפגוש חברים, להיות הרבה מחוץ לבית, לראות סרטים ב-dvd. לפני יותם, הם נראו אחרת לגמרי.... היתה פגישה קבועה בבית קפה בתל אביב עם חברים, היתה רביצה מושחתת עם עיתונים ולא קמנו לפני 12:00. הייתי מכורה ל"הריון ולידה" וזה כבר רחוק ממני (הגיע הזמן...). בהורים לתינוקות השתנה קצת משהו לאחרונה (או שאני השתנתי) והפורום הזה עובד קצת לאט ולא עומד בקצב ההתמכרות שלי..... הזמן שלי בפורומים הוא על חשבון קריאת ספרים וזמן עם יריב. הוא אף פעם לא על חשבון יותם (אם אני בפורום הוא כנראה ישן או מטופל ע"י סבתא שלו). זה לא משנה את העובדה שאני אכן נשאבת לגמרי.

lulyK

New member
../images/Emo26.gif

אפשר להשוויץ קצת בעוד עבודות? למקרה שעניתן "כן"... עטיפות ספרים

מאז

New member
גם לי יש שאלה

היית בדיאדה ביום ב' בצהרים? (אם כן, את אפילו יותר חמודה מהדמות הוירטואלית שלך, שזה די הרבה...)

lulyK

New member
../images/Emo3.gif ישנתי ביום שני בצהריים...

כמו כל צהריים

למעלה