אשת השבוע

מעיןבר

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע-דפנה מי../images/Emo41.gif

שמיד תיכנס לספר לכן קצת על עצמה וגם... יש לה היום יומולדת

cookie1

New member
הופ הופ טרללה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון

דפנה מי

New member
../images/Emo51.gifאיזה כיף להתחיל כך את השבוע

אני דפנה בת 31 (היום
), נשואה 6 שנים (כמעט), אמא לעדי בת 10 חודשים והכלבה ליבי בת שנתיים. בילדותי גדלתי בשכ' בבלי בצפון ת"א, בגיל 12 הוריי נפרדו ועברתי לגור עם אבא שלי ושאר המשפחה (וזוגתו) לאזור יד אליהו. כעת אנחנו גרים בקרית אונו
. אני מובטלת היי טק כבר כמעט 3 שנים ומתוקף תפקידי האימהי – לא נראה לי שאוכל לחזור להיות מהנדסת תוכנה (תואר שאותו סיימתי באוני' ת"א). חובבת את תחום האומנות השימושית בעיקר בתחום החרוזים: שרשראות, צמידים, תליונים, מוביילים (עשוי מכדורי זכוכית שמקשטים איתם את עצי חג המולד). בעלי עובד בתחום התוכנה ומנהל פיתוח מהבית. מחכה לענות (בכנות ופתיחות מלאה) על כל שאלותיכם
. שיהיה שבוע נפלא

מעיןבר

New member
והנה שאלה ../images/Emo13.gif

למה עברת לגור עם אביך? איך הסתדרת עם זוגתו? השאלה נובעת מכל שאבי היה גרוש ובנותיו הבכירות לא מסתדרות מי יודע עם אמי (בלשון המעטה)

דפנה מי

New member
נושא גדול וכאוב במידה מסוימת....

אמא שלי גרמה לי במידה זו או אחרת עוול בצורת גידולה אותי. בהיותי ילדה - לא ידעתי והיא שמרה אותי תחת שמלתה וצמודה אליה במלוא מובן המילה. אחי (גדול ממני ב 6 שנים) יצא לשירותו הצבאי וכנראה שהתחלתי להבין שמשו לא בסדר (היו גם ארועים נוספים קודם לכן). במידה כזו או אחרת היא גם הזניחה אותי-גם פיזית ובעיקר רגשית ודאגה בראש ובראשונה לעצמה. אבא שלי עזב את הבית ונורתי עם אמא שלי. כעבור כמה ימים יצאתי עם אבא שלי וזוגתו לאכול ופשוטו כמשמעו ביקשתי ממנה לאמץ אותי
ולא לחזור יותר הביתה לאמא. אין להם ילדים משותפים ולא היו לה ילדים משלה-כך שאין בעיות מסוג זה. מי שלא מסתדר עם אמא שלי-זו אני! אני משתדלת ככל האפשר להישאר מרוחקת ממנה ולא לבקר ו/או לדבר והשיחות בטלפון (בערך אחת לשבוע, כשהיא מצלצלת) הן לקוניות ויבשות ביותר. את עדי היא עדיין לא ראתה-רק בתמונות בודדות ששלחתי.

דפנה, מזל טוב ../images/Emo77.gif ונעים להכיר -

אני, כמו שביקשתי אצל לוליק, אשמח לראות קצת עבודות שלך - כולנו נהנות מזה. וחוץ מזה, את כמובטלת היי טק בבית עם עדי? עד מתי?

דפנה מי

New member
בהחלט אשים בגלריה-בקרוב מאוד../images/Emo13.gif

עד מתי? שאלה בהחלט טובה. הבעיה הגדולה שאין לי תואר באף מקצוע אחר וחיפוש העבודה ממש קשה בימינו בפרט עם ילדה קטנה ורצון להגבלת שעות... אני מניחה שעוד חצי שנה אשים אותה במסגרת כלשהי ואז אמצא משהו, או אם יהיה משהו מעניין קודם לכן. אתן מוזמנות לשלוח הצעות

dorlim

New member
בשלב זה רק מזל טוב ויום הולדת שמח

שאלות יבואו אח"כ...

yaelia

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo140.gifמזל טוב

איחול ליומולדת - שתמצאי את עצמך בעוד חמש שנים מעצמה תכשיטית וכלכלית כמו מיכל נגרין
. כשתפתחי את הבוטיק הראשון שלך בטוקיו, תזמיני אותי
. יופי של תכשיטים את עושה. ועכשיו שאלות - איזה תכונות היית רוצה שעדי תקבל ממך, מבחינת דרך חשיבה והתנהגות. אילו תכונות לא היית רוצה שיהיו לה (שלך, אבל אפשר גם בכלל). מה משמח אותך ביום יום, דברים קטנים ודברים גדולים. מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה. מקווה שלא הכבדתי עם שאלות גדולות מדי. יעל

דפנה מי

New member
בוודאי שאזמין אותך../images/Emo24.gif

על המחמאות
אני רוצה שעדי תגדל להיות מתחשבת בזולת ורגישה למצבם של אחרים ובפרט בקרובים לה. תשים לב למצב רוחם של הסובבים ולא תכפה על אחרים לעשות כרצונה. תלמד להתפשר ולוותר-עד גבול מסוים! (שאת שימת הגבולות והעמדת אחרים במקומם אני צריכה ללמוד בעצמי עדיין......). דברים שעושים לי טוב: החיוך של עדי והצחוק שלה עושים לי טוב על ה
. כשהיא קמה בבוקר ומחייכת מאוזן לאוזן ושולחת ידיים להרים אותה ומתרפקת עוד רגע קט עליי. הרבה צבע ושמחה: מוביילים, פעמוני רוח, פרחים, גורי כלבים, סתם השתובבות, מחמאות ולדעת שאנשים שמחים ומרוצים ממני וממה שאני עושה.

למעלה