אשת השבוע

דפנה מי

New member
אז הנה-כמה שעות לפני סיום../images/Emo13.gif

על ההריון שנינו עבדנו והנה הגיע היום של המחזור המיוחל והוא לא בא-אני כבר חשדתי שיש הריון, אבל לא יודעים על היום הראשון-אז החלטנו לחכות עוד יומיים ואם לא יגיע-לעשות בדיקת דם. זה היה יום חמישי, עשיתי בדיקת דם ואמרו שהתוצאות יהיו בערב. הלכתי לקחת בזמן שהוא הכין ארוחת ערב והוא הורה לי לא להעיז להסתכל עד שאגיע. אז הצצתי (אני סקרניקית כזו) אבל לא ממש הבנתי-כי היה שם מספר. הגעתי הביתה והראתי לו וחשדנו שזה כן אבל לא היינו בטוחים-אז צלצלתי לרופא נשים שאמר
וכך ידענו בבטחון
. אני אוהבת אנשים סקרנים, מצחיקים עם ראש על הכתפיים, אנשים שיש להם מטען אישי (שמשום מה באוני' תמיד באו והשתפכו אצלי), נסתרים ומוחבאים משהו, פתוחים ונינוחים שנעים להם לדבר באופן גלוי ושיש בהם עומק. אני שונאת אנשים צבועים, דו פרצופיים, אינטרסנטים, קשקשנים ללא הכרה שתמיד יש להם מה להגיד, תככנים, לא נחמדים שתמיד יודעים הכל יותר טוב מכולם, שלא עומדים מאחורי מילה שלהם, שחצנים וכד'

מלביאה ללביאה: יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif

סליחה על האיחור, אבל לא נכנסתי כל השבוע. את כשרונית אמיתית. אהבתי במיוחד את הטבעת פרחים. אני מצדיעה לך על הטיפול בעצמך ובמצב בו היית לאחר הלידה. זה נשמע לי קשה מנשוא. צריך הרבה אומץ כדי להתמודד. יש לי שאלה אחת: איפה הפינה שלך בבית, בה את יושבת ויוצרת? האם את מרגישה שזה מרחב פרטי ואישי שלך?

דפנה מי

New member
../images/Emo49.gifלך../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

סתם סקרנות-האם המזל באמת משקף את אופייך-מנהיגה? בראש החבורה? תמיד בולטת בקבוצה? תודה על כל המחמאות וכנראה שיש לי הרבה כוחות שאני לא תמיד מעריכה
אין לי ממש פינה שלי (וזה ממש לא בסדר
), רוב היצירות נעשות במחסן תוך כדי עמידה, או על השיש במטבח או על המיטה שלנו בחדר שינה או בספה בסלון כשעדי ישנה (אחרת היא חומדת את האביזרים). אז מכאן גם יוצא שזה לא ממש מרחב פרטי ואישי-אבל במחסן זה יחסית צדדי ויש לי מדף וחצי לגמרי משלי שאסור לגעת בו ללא רשות

ממש לא!

קודם כל, אני ממש לא טובה בחבורות וקבוצות. זה נורא מבלבל אותי. אני הרבה יותר בקטע של חברויות אישיות ובכל קבוצה אני מוצאת את החברים הטובים שלי. מעולם לא הנהגתי חבורה. אני כן תמיד הופכת להיות מן אשת סוד ואנשים אוהבים להתייעץ איתי. ומה איתך? שאלתי את שאלתי על המרחב האישי כי היה נדמה לי שמי שיוצר בודאי הוא בעל מרחב אישי. מצד שני, אמהות די נוטות לותר על המרחב הזה ולאפשר לתינוק להדחף לכל חלקה טובה. גם אני חוטאת בזה. ואני רואה שגם את! לכבוד יום הולדתי, בעלי קנה לי מחשב והשמיש שולחן קטן לצורך העניין. כך שיש לי עכשיו שולחן ומחשב לגמרי משלי. מומלץ מאוד. אולי תתני לעצמך לכבוד יום ההולדת פינת מרחב אישי?...

דפנה מי

New member
בהחלט צריך לארגן לי כאן פינה

ואני ממש לאיבה כמוך-עם הזנב בין הרגליים
ובפרט הקטע של אשת סוד ואוזן קשבת לאנשים אחרים

דפנה מי

New member
מה שכן,

מי שמצליח לעבור את הגבול אצלי ולעלות לי על העצבים או להעליב אותי נורא (והוא צריך להיות מאוד מוכשר כדי להצליח) - צפוי לראות את שיניי החשופות ו"ציפורניי" נתקעות בו שהוא יצטער על הרגע.... ובעניין הגנה על ה"גורים"-חסר למי שמתקרב יותר מדיי

לביאות זהות לחלוטין ../images/Emo45.gif

גם אני נוטה לאכזריות כלפי מי שמרגיז אותי... עוד לא ניסו לפגוע בלוטן
אבל אני לא רואה איך דבר כזה יעבור בשלום מבחינתי.

ליצה

New member
וגם לי שאלה

מזל טוב ענק ליום ההולדת שכבר עבר לו... ושאלה: מה רצית להיות שתהיי גדולה שהיית קטנה? והאם זה הושפע מהסובבים אותך? או חלום פרטי שלך?

דפנה מי

New member
אני ממש לא יודעת../images/Emo4.gif

בעקבות המשבר עם אמא שלי-את כל החלק של חיי עד גיל 12 אני בקושי זוכרת, ובודאי לא חלומות ורוצונות (שכנראה גם היו מדוכאים כהוגן). רציתי להיות וטרינרית, רופאה-היום החלום הוא בתחום הפסיכולוגיה (אולי בשילוב אומנות או חיות). לא רציתי להיות עו"ד. דוקא "ניבאו" לי להיות בתחום הנדסת בניין, רוקחות. מחשבים - אף אחד לא האמין עליי

nonaa

New member
../images/Emo49.gif באיחור

היה מעניין לקרוא ולראות את העבודות !

ornaok

New member
היי דפנה..

עדי מדהימה! תמיד היתה... ותהיה! כמה ילדים אתם רוצים? ובאיזה הפרש? את רוצה בנים? בנות? ולירי מוסיפה: 00000000000000.//+ 0 30000000

דפנה מי

New member
תודה../images/Emo25.gif

אנחנו רוצים 3 ילדים ו
(שכבר יש
). הפרש הוא פחות או יותר שנתיים-שלוש, למרות שבינתיים אני ממש לא מסוגלת לחשוב על עוד אחד עוד שנה-נראה לי ממש קרוב. אני רוצה משני המינים ומאוד שמחה שהראשונה זו בת. תמסרי ללירי שהיא בפירוש צודקת ואני מסכימה עם כל מילה שהיא כתבה

למעלה