בטח שאפשר../images/Emo24.gif
אפילו קיבלתי מתנות עוד היום ומי יודע עד מתי... אם כבר הלהקה האהובה עליי: מ ש י נ ה. ויש עוד הרבה: ABBA, דני סנדרבון, כוורת, (שונאת את שלמה ארצי-תסלחו לי), GENESIS, UB40 ולא עולה לי עוד... תכנית טלויזיה:מאז האימהות גיליתי שאת כל התוכניות אפשר להקליט (ולא להצליח לראות בזמן אמת) - "24", NYPD, חוק וסדר, E.R., הכספת, כולם אוהבים את ריימונד, אהבתי בזמנו את בנסון, ספינת האהבה, בועות, בית קטן בערבה (בסופו של כל פרק היה בכי), הלןחשת לתינוקות, סיגליות (תוכנית בוקר), תוכניות בישול, תוכניות עשה זאת בעצמך, "מה לא ללבוש"-ב BBC שיר: פולארויד של משינה, להלן המילים: התנועה שגוברת שוב גובלת בטירוף בחורה שעוברת מבליטה את הגוף אם חוצה כביש עם ילד שעדיין לא ראה איך כבו שמי התכלת איך עולה סערה ואת עצמי אני שואל אם אלוהים חומד לצון למי צריך להתפלל כדי לישון בשקט מחשבה שעוברת משאירה אותי חשוף זה מצחיק האמנתי שאולי אוכל לעוף ואת עצמי אני שואל אם אלוהים חומד לצון למי צריך להתפלל כדי לישון בשקט ואת עצמי אני שואל אם אלוהים חומד לצון למי צריך להתפלל אני מפליג אל הדמיון תמיד רציתי בדברים שלא היו לי מעולם מתעורר את לידי וכל הפחד נעלם