אני והעבודה שלי../images/Emo96.gif
המשרד שלי היה בכוך קטנטן בקומת המשרדים של הסופר. לאחרונה עשו אצלנו שיפוץ מסיבי והגדילו את החנות ואז התפנה מקום בחדר גדול בתוך החנות בחלק החדש (אבל לא רואים אותו מהחנות, הוא נסתר). ככה שאני מרוויחה מכל העולמות - אני גם במשרד נסתר, אבל גם במרכז העניינים. ואת כמובן מוזמנת לפגוש אותי כאן! בערך חצי מהעובדים בסופר הם מהקבוץ וחצי שכירים מכל מיני מקומות. כרגע עובדים בסופר כ-130 עובדים, חלקם הקטן במשרות זמניות או חלקיות. הנטייה אצלנו היא לשמור על צוות קבוע פחות או יותר ולכן גם המשכורות לשכירים הן מהגבוהות בענף (המזעזע) הזה. ההנהלה מורכבת מחברי קבוץ בלבד. אני חושבת הרבה על קידום בחברה, למרות שברור לי שאני אהיה בתפקיד הנוכחי עוד שנתיים לפחות. מתכננת בסוף השנתיים האלה ללמוד תואר שני במנהל עסקים (משום שאין לי שום ידע קודם בתחום) ולוטשת את עיניי לתפקיד קצת אחר - ניהול מסחרי. כמובן שזה עדיין בגדר שאיפה ועכשיו אני נהנית ממה שאני עושה. יש תמיד אפשרות לקידום ויש תזוזות בתוך המערכת. אני מאמינה שתמיד צריך לשאוף למשהו טוב יותר, גם אם נוח בתפקיד הנוכחי. כרגע אני בסיומו של פרוייקט גדול אחד ואז יתחיל פרוייקט גדול אחר. אני חייבת את האקשן הזה כדי ליהנות ממה שאני עושה...