אשת השבוע

lulyK

New member
בפורום הזה יש רק נשים מדהימות?

מאד נהנת מהשרשור והגלריה שלך. אני היחידה שלא הצליחה להבין באיזה קיבוץ מדובר, או שאת שומרת על דיסקרטיות?
יש לך סיפור שאותו את מספרת לאנשים חדשים שאת פוגשת? מין "כרטיס ביקור" חברתי שאמור למכור אותך? ואם אין ממש משהו כזה, על איזו משבצת חברתית את יושבת בין החברות שלך?

yaelia

New member
../images/Emo6.gif

זאת השאלה הכי מצחיקה שאי פעם נשאלה בשרשורי אשת השבוע. קרעת אותי.

אדר שלי

New member
וי איזה שאלות מסובכות...../images/Emo22.gif

סיפור שאני מספרת לאנשים חדשים? לא מנסה להמציא דברים. נותנת את עצמי דוגרי, בצורה כנה ופתוחה. what u c is what u get מבחינתי (טוב, כמעט. יש כמה דברים שאני שומרת בשביל עצמי). זה הרבה פעמים קונה אנשים. בדרך כלל אנשים מתפלאים לשמוע שאני אימא וזה קצת מעורר סקרנות. אבל אין לי "סיפור" קבוע. בין החברות שלי אני יושבת על תקן "העסוקה"...
אני נחשבת אחת שיודעת לקחת הכל בפרופורציות ולפתור בעיות שלחברותיי נראות ממש גדולות. לכן הרבה מחברותיי באות ומספרות לי דברים, אולי כדי שאוכל לתרגם אותם למשהו שניתן להתמודד איתו. אני לא עושה עניין מכלום ולכן החברות שלי יודעות שאפשר להגיד לי הכל. ואחד הדברים הכי בולטים אצלי זה שאפשר לסמוך עליי ואם התחייבתי למשהו, אני אזיז הרים כדי שזה ייעשה.

אדר שלי

New member
וטוב שלא שאלת על נעליים הפעם../images/Emo3.gif

כי אין לי אוסף כזה מרשים...

אדר שלי

New member
לוליק, גרמת לי לחשוב על משהו../images/Emo62.gif

(וזה לא קורה הרבה...
). פתאום קלטתי שעבור כל אחת מחברותיי אני במשבצת אחרת. בשביל אחותי אני עקשנית, חזקה והישגית וקצת "מודל לחיקוי" בתחום הקריירה, אך "טעונת טיפוח" בתחום החברתי, חסרת טאקט ודי שלומיאלית ולכן זקוקה תדיר לסיוע בדרכי החיים. עבור אחת או שתיים מהן אני אשת סוד שיודעת להביט על הכל במבט בוגר ומפוכח וגם לפתור בעיות בקלות. עבור אחרות אני ביצועיסטית ויוזמת, אחת שאפשר לסמוך עליה שתגרום לדברים לזוז ועבור אחרות אני סתם דעתנית וקרציה, אבל נורא מצחיקה, זא הן לא יכולות בלעדיי... נורא מוזר, אבל אני חושבת שיש לי כל פעם "כובע" שונה, תלוי עם מי אני נמצאת. יש בזה הגיון?

lulyK

New member
בעיניי יש בזה המון הגיון,

אחרת היה קצת משעמם, לא? (לעומת כמה חברות שלי אני ממש מקושקשת, אז אני חייבת אחת שליד כל הבלגנים שקורים לה בחיים, אני נחשבת סלע איתן
). אגב, לגבי הסיפור בפגישות ראשונות..... לא התכוונתי לשקר, אלא למשהו שקרה לך ואת אוהבת לספר אותו לאנשים חדשים (לרובנו יש משהו כזה, מין מופע סטנד אפ קטן ואישי) ואולי לא ייצא לך להגיע אליו פה בלי שאלה מתאימה.

אדר שלי

New member
אה, הבנתי. אמממ...

אני חושבת שמופע הסטנד אפ שלי הוא אני עצמי. הבגדים שלי בדרך כלל מעידים את מה שאני רוצה להעביר, השיער, כמובן. כרגע לא עולה לי עוד משהו, אבל אולי השאלה שלך תחדד לי את זה במשך היום.

יעל י

New member
../images/Emo24.gif

אותי מעניינת עבודה בסופר (מעניין למה?) איך את משלבת בינה לבין ההורות? איפה בפועל נמצא המשרד?(את החנות אני הרי מכירה) כל העובדים בחנות הם מהקיבוץ או שיש גם שכירים? והאם את חושבת על קידום בחנות?יש אפשרות לקידום בכלל?

אדר שלי

New member
אני והעבודה שלי../images/Emo96.gif

המשרד שלי היה בכוך קטנטן בקומת המשרדים של הסופר. לאחרונה עשו אצלנו שיפוץ מסיבי והגדילו את החנות ואז התפנה מקום בחדר גדול בתוך החנות בחלק החדש (אבל לא רואים אותו מהחנות, הוא נסתר). ככה שאני מרוויחה מכל העולמות - אני גם במשרד נסתר, אבל גם במרכז העניינים. ואת כמובן מוזמנת לפגוש אותי כאן! בערך חצי מהעובדים בסופר הם מהקבוץ וחצי שכירים מכל מיני מקומות. כרגע עובדים בסופר כ-130 עובדים, חלקם הקטן במשרות זמניות או חלקיות. הנטייה אצלנו היא לשמור על צוות קבוע פחות או יותר ולכן גם המשכורות לשכירים הן מהגבוהות בענף (המזעזע) הזה. ההנהלה מורכבת מחברי קבוץ בלבד. אני חושבת הרבה על קידום בחברה, למרות שברור לי שאני אהיה בתפקיד הנוכחי עוד שנתיים לפחות. מתכננת בסוף השנתיים האלה ללמוד תואר שני במנהל עסקים (משום שאין לי שום ידע קודם בתחום) ולוטשת את עיניי לתפקיד קצת אחר - ניהול מסחרי. כמובן שזה עדיין בגדר שאיפה ועכשיו אני נהנית ממה שאני עושה. יש תמיד אפשרות לקידום ויש תזוזות בתוך המערכת. אני מאמינה שתמיד צריך לשאוף למשהו טוב יותר, גם אם נוח בתפקיד הנוכחי. כרגע אני בסיומו של פרוייקט גדול אחד ואז יתחיל פרוייקט גדול אחר. אני חייבת את האקשן הזה כדי ליהנות ממה שאני עושה...

משוש30

New member
הי! קראתי בינתיים רק חצי מהשרשור

כי יש לי שבוע די מטורף. אבל אני רוצה להגיד שאני ממש מרגישה שאני מתחברת אליך בכל כך הרבה מקומות! אני הולכת להגיד עכשיו משהו שישמע ממש דבילי אבל פתאום נורא התחשק לי להיות מוזמנת לקיבוץ שלכם לבקר אותכם
מקווה להגיע בימים הקרובים עד הסוף ואז אני אשאל שאלות

אדר שלי

New member
ראי את עצמך מוזמנת!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אם זה רציני, שלחי לי מסר ואשמח לתת לך מס' טלפון.

משוש30

New member
הי קראתי רק חצי שרשור עד עכשיו

כי יש לי שבוע די מטורף. אבל אני רוצה להגיד שאני ממש מרגישה שאני מתחברת אליך בכל כך הרבה מקומות! אני הולכת להגיד עכשיו משהו שישמע ממש דבילי אבל פתאום נורא התחשק לי להיות מוזמנת לקיבוץ שלכם לבקר אותכם
מקווה להגיע בימים הקרובים עד הסוף ואז אני אשאל שאלות

את פשוט מקסימה ../images/Emo25.gif

ולא להסמיק... אני חושבת ככה מאז המפגש הראשון, אבל כל פעם מחדש אני מגלה שאת יותר מקסימה. נשיקות לאדר.

עמית@

New member
אין ספק שזה שרשור מרתק.

ושמעולם לא היה שרשור אשת השבוע עטור אייקונים כדוגמתו

ayush

New member
אין לי שאלות, אבל אני מרותקת ../images/Emo13.gif

נעים להכיר
(ואת מאד יפה)

למעלה