הי . קודם כל רציתי להגיד לך שאת
תמיד בולטת לי בפורומים בתור מישהי נורא נחמדה. זה נשמע תואר סתמי ("נחמדה"), אבל זה לא דבר של מה בכך (אני למשל לא כל-כך נחמדה לדעתי...). תמיד לבבית, מאירת פנים, נעימה, עונה לכל ההודעות של "אפשר להצטרף?.." ושל "היום נדבי ראה חתול בפעם הראשונה.." קראתי את סיפור הלידה שלך, ורציתי להגיד לך שאת ממש גיבורה. עברת לידה קשה וארוכה, שהתגלגלה ונגמרה בצורה הפוכה ממה שרצית ונראה שבאמת הכנסת הכל לפורפורציות ולא נתקעת שם. בכלל, מרשימה אותי יכולת הזרימה שלך - כמו למשל ההסבה המקצועית. ובאותו עניין - שאלתי: החזרה לעבודה בקיבוץ מחוייבת אחרי 12 שבועות? יש אופציה להארכה? שהרי ההכנסות שלך מהעבודה הן לטובת הקיבוץ (אם אני מבינה נכון את המערכת). זה נושא שמעסיק אותי כרגע: קשה לי לצאת מהקטע של חופשת לידה (שזה די סתלבט, בינינו..) ולהחליט שאני חוזרת לעבודה ולפעילות גופנית וכו'. בעיקר כי אצלי זה לא כרוך ביציאה מהבית, כי אני פרילאנס ועובדת מהבית, זה פשוט ליזום עבודה. אני מרגישה עדיין 'אחרי לידה' (מנטלית). אפילו הקרחת שלך מסמלת את זה. את יודעת לכמה בנות קשה ההחלטה להסתפר? שינויים בשיער מקבילים אצל המון נשים לשינויים בחיים, והרבה מפחדות לשנות, לקצוץ, לעשות משהו רדיקלי.