אשת השבוע

sipi1

New member
קראתי את כל השרשור המקסים הזה

ולא נשארו לי שאלות, רק המון התפעלות. היכרתי חלק מסיפור ההנקה, ואחרי שקראתי את כל המסביב, אני מעריכה פי כמה וכמה את הבחירה המקצועית שלך. מאחלת לך המון הצלחה, את בוודאי תהיי מדריכה טובה ורגישה.
 
תודה ציפי!

הייתי לפני כשבועיים בכחל, בביקור אצל שרון של אייל וליאור ודיברנו עלייך הרבה. רק דברים טובים!
 

אנידס

New member
שרון קראתי את כל השרשור ואתם פשוט

משפחה מדהימה: כל כך תומכת אוהבת ואמיצת לב. לוטן מקסימה כל כך, ממש ילדה קטנה ויפה. נהניתי. הייתי רוצה להכיר יותר (חבל שאת גרה בירושלים - רחוק) יש לי כמה שאלות ברשותך (את כמובן לא חייבת לענות): 1. לאחר כל סיפור ההנקה שלכן, את מהרהרת על ההנקה הבאה? 2. ואם כן מה את חושבת עליה? 3. מכיוון ששאלו כבר בנוגע לסדר היום, אז אשמח לשמוע על מה הכי היית רוצה לעשות אם היה לך זמן וכוח וטרם עשית. הערה לגבי הסיסמא, נראה לי שאולי לא כדאי ממש שם קליט אלא יותר מעין הסבר אישי קצרצר ללקוחה הפוטנציאלית. ואם בכל אופן את מעוניינת בסיסמא אז מה את חושבת על את לא לבד במערכה - בשניים זה קל יותר.
 
תודה!../images/Emo39.gif

את מקסימה! 1 ו-2. בטח שאני חושבת על ההנקה הבאה! לדעתי אין אפשרות לדעת בדיוק מה השתבש ואפשר רק לקוות לטוב בפעם הבאה. יש מגוון שלם של סיבות שיכלו לגרום למחסור בחלב אצלי וחלק מהסיבות האלו לא נחקרו ואינן ברורות. לעת עתה, אני מכינה את עצמי לכך שאהיה שוב באותו מצב. פעם שאלו אותי לגבי זה בפורום הנקה, ולאחר שכתבתי את דעתי, היו המון פניות אלי של נשים שמוכנות לתרום לתינוק הבא שלי חלב, במידה ולא אצליח להניק. זה היה מאוד מרגש. מבחינה מקצועית, יש לי כמה רעיונות של מה לעשות טוב יותר בפעם הבאה, כגון להתארגן על משאבה טובה ואם יש מחסור בחלב להתחיל לקחת כדורי מוטיליום מוקדם יותר מאשר בפעם הקודמת. אני אשקול את התינוק הבא מדי יום כדי לא להגיע שוב למצב של איבוד משקל והתייבשות. 2. הייתי רוצה לטייל יותר בארץ, ברגל. יש מקומות בארץ שמדהימים אותי ביופיים והייתי רוצה ללכת בתוכם. אחד מהם הוא מכתש רמון. גם בגליל יש הרבה מקומות שתמיד רציתי לטייל בהם ולא הגעתי לזה, או שבאמת לא היו לי כוחות. לפני כמה ימים ענבל של רומי כתבה על מסלול הליכה בפורום להיות הורים, בין שמורות הנחלים לאורך רצועת החוף. זה נשמע מקסים ממש. מקווה להגיע לשם יום אחד. כן, אני מסכימה שהסיסמא צריכה להיות אינפורמטיבית מאוד וכאן אני נופלת: קשה מאוד למצא סיסמא פשוטה וקליטה שמספקת את המידע הדרוש. הסבר קצר יהיה בתוכן של הפלייר, או הפלקאט, אבל חשוב שיהיה משפט אחד בולט שמושך את העין ומושך אנשים לקרוא את הפלקאט. אהבתי את חלקה השני של הסיסמא שהמצאת.
לגבי החלק הראשון, אני לא אוהבת לתאר את ההנקה כמערכה בקרב (למרות שזה לפעמים מה שהיא).
 
../images/Emo140.gifרציתי להודות לכולכן!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

על שבוע נפלא ומלא עניין! נהניתי מכל רגע ואהבתי מאוד את השאלות שלכן, למרות שרובן היו די קשות אך מעוררות מחשבה. בדרך גם דנתי עם עצמי בכל מיני עניינים לא פתורים, דבר מועיל לכל הדעות. אני כאן לענות על שאלות גם מחר ובמסרים אפשר תמיד, כמובן. הנאה גדולה לאשת השבוע הבא (שאני מתה לדעת מי היא בכלל). דרך אגב, תודה לכולכן ובמיוחד לדודה שירלי על הסיסמא החדשה לעסק שלי:
בשביל החלב
תמיכה מקצועית לאם ולתינוק
 

T noki

New member
שרון - ../images/Emo24.gif - לא הייתי כאן השבוע

בגלל שאני מאד עסוקה עם תחילת העבודה, אבל רציתי להגיד לך שקראתי עכשיו את כל השרשור, ופשוט אין לי מילים. את בן אדם מדהים ואני שמחה מאד להכיר אותך, גם אם רק וירטואלית! אני בטוחה שנועדת לעזור להרבה אימהות בשנים הקרובות. בהצלחה בכל מה שתעשי והרבה בריאות לך ולכל המשפחה!
 
תודה שלי!

את בעצמך כל מה שכתבת עלי ואני גם מרגישה שזכיתי בכך שאני מכירה אותך. אני מחכה להתמחות שלך כרופאה יועצת הנקה...
 
I am sorry in advance for english

i am in canada for the next week,and don't have hebrew fonts but i have to admit that for 2 hours i sit and just read your answers here at work!!! u r an amzaing woman and i was very happy to read it. i know you from "Horim le tinokot" but i never knew how much u r interesting!!! Luten is very cute! Good luck to you! hugs Vita
 
תודה ויטה!

את מקסימה! את יודעת שלאחת החברות הכי טובות שלי קוראים ויטה? ודרך אגב, כותבים לוטן באנגלית כך - Lotan. תהני בקנדה!
 
למעלה