אשת השבוע

מפציעה לרגע בפורום הזה רק כדי ...

להוריד בפנייך את הכובע.
שרשור מרתק,מלא אופטימיות ,חוכמה,רגישות וחום. קראתי כל מילה ומילה ופשוט הוקסמתי.
ות ללוטן.

יופי שהפצעת!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

גם את הורדת הילוך בפורומים, לא? אני בקושי רואה אותך! מה שלום שני הפשושים החייכנים?

../images/Emo9.gif

קצת הורדתי (חבל שלא ק"גים...
) נכון... את בקושי רואה אותי ? אני בקושי רואה אותך (וזה יותר חשוב! ) הפשושים החייכנים מדהימים. ליאל בן שנתיים ו-7 חודשים.מדבר כמו גדול,שנון,חכם,מצחיק וממש ילד גדול
אורי בן שנה ו-3 חודשים. הולך כמו גבר קטן,קורא לליאל בשמו ,מחבק ומחובק תמידית וממש כשמו...אור גדול. שמה שוב ,במיוחד בשבילך,את התמונה האהובה עליי של שניהם בחיבוק הכי אחי..(יהיו תמונות חדשות בקרוב מאוד בפורום 747) מקוה שלא יסקלו אותי כאן. שרון יקירתי - השרשור מאלף !
ות

תמונה ממיסה!

הם נהיו כל-כך דומים! מתוקים כתמיד. למה זה יותר חשוב שאת בקושי רואה אותי? את דודת הכבוד של הפורומים! ומאחלת הברכות הרשמית. אני סתם אמא. הכל בסדר איתך? לא יסקלו כי זה השרשור שלי ואני מרשה לך לשים תמונה...

שרוני ...../images/Emo24.gif

את נהדרת! כיף גדול לקרוא אותך ולהתעדכן! נעלמת לי... והלוטנצ'יקית שלך עוצרת נשימה (הצצתי
)פשוט בובה קטנה!
והתיאורים שלך על העיקשות,הבגרות המוקדמת,האסרטיביות של לוטן כל אלה מתארים אחד לאחד את קווי האופי של שירי שלי...וכן,גם הקוקו-מזרקה
חייבים חייבים להתראות כבר!

איזה יופי לראות אותך, תאומתי!

נו, מה לעשות, שתי גדיות יש לנו. את עוד איתה בבית? קשה להיות עם כזה יצור עקשן וקטן כל היום, לא? אני כמעט התחרפנתי בחופש הגדול ובחגים. זה היה כיף, אבל יש רגעים של מאבקי רצונות קשים. וכשאני קצת עייפה או אין לי סבלנות, זה לא קל להמשיך להיות הגיונית, מבינה ותקיפה בבת אחת. בטח שחייבים! אתם מגיעים אולי לירושלים? יש סיכוי?... אפשר לקבל בינתיים למייל תמונות של שירי? [email protected].

שִירָה

New member
שרון מקסימה! ../images/Emo142.gif

במקרה באתי לבקר כאן, והוקסמתי מהשרשור שלך, כמו שהוקסמתי מאז ומתמיד מהאישיות הקורנת והמקסימה שלך! את אחת הנשים המקסימות שהכרתי כאן בפורומים, ואני מאד מאד אוהבת אותך!
נשיקות ללוטן המתוקה!

../images/Emo9.gif

תודה חמודה! נעלמת לי! ניסיתי כמה פעמים לשלוח לך מסר על מפגשים בירושלים, אך נראה לי שאת לא מקבלת מסרים כמו שצריך (שאלתי פעם ואמרת שלא קיבלת). אולי תבואי למפגש ירושלמי שנארגן של הפורום הזה? אני מתה לפגוש אותך ואת בנימין הענק החביב והמתוק... מה שלומו?

שִירָה

New member
לא הייתי פה בזמן האחרון

כי אני מעדיפה לא לגלוש מהבית, ובעבודה אני די עסוקה... לא קיבלתי את המסרים, אבל אני אשמח להגיע למפגש הירושלמי! בנימין כבר לא כל כך ענק, אבל הוא מקסים ומתוק וגדל ומתפתח ומשתנה מיום ליום. נכון שזה גיל מדהים?

אז אולי תשלחי לי את מספר הטלפון

שלך? אני אודיע לך כשנפגש! זה גיל מדהים, אך גם קשה. סליחה, אני בהשפעת מאבקי הכוחות שהיו עם לוטן הבוקר. היא קמה על רגל שמאל...

שִירָה

New member
שלחתי את מספר הפלאפון שלי ../images/Emo140.gif

כמו תמיד - הדברים הכי נפלאים הם לא קלים...

ayush

New member
אני מרותקת ../images/Emo70.gifשרון מקסימה שכמותך

תמיד נהנתי לקרוא את מה שאת כותבת
עוד כשהיית שרונס

איוש!

איזה יופי שאת כאן! תודה על המחמאות!
מה שלום בר החתיך? וגם אני אוהבת מאוד לקרוא אותך ועוד יותר לראות תמונות של בר...

../images/Emo41.gif התייעצות קטנה ../images/Emo41.gif

מה, אין עוד שאלות אלי?
כל-כך נהניתי לענות לכן ולחשוב! אז אולי אני אתייעץ איתכן? אני מחפשת סיסמא בשביל העסק שלי. כל הסיסמאות שאני מצליחה לחשוב עליהן נשמעות כמו סיסמאות של טיפת חלב בשנות ה-70. אני רוצה סיסמא פשוטה, קליטה, שתראה שטוב לבוא אלי ליעוץ ושזה הופך את החיים לקלים יותר בהנקה. הכי טוב שהצלחתי להמציא היה "הדרך הקלה להנקה מהנה". נשמע לי פושר למדי. אני מוכנה גם להתפשר על סיסמא שתומכת בהנקה (בלי קשר לשירות שאני נותנת), אבל קחו בחשבון ש"הנקה היא הענקה" תפוס כבר, וגם זו סיסמא שמעצבנת הרבה אמהות שלא מניקות. צריך משהו יותר פוליטקלי קורקט. הסיסמא תהיה על פליירים ופלקאטים, לא על כרטיס הביקור. תודה!

אור67

New member
קוראת בשקט ונהנית. כמו ספר טוב.

אז תודה
. אורי בעלי ממש טוב בסיסמאות וכאלה, חבל שהוא לא נמצא כאן כרגע, מבטיחה לשאול אותו כשיחזור. מנסה לחשוב בעצמי על משהו , אבל לא מצליח לי
.

לבקשתך...

הפעלתי את תאי המח הרדומים...
יעוץ הנקה- חלב על הזמן
להניק ולהעניק
שביל החלב כאן ועכשיו מקוה שתאהבי... אני אחשוב על עוד כמה אם תרצי...

למעלה