אשת השבוע

היי אלינה, חוזרת אלייך עם עוד שאלה

הגדירי את היחסים שלך עם הפורומים באינטרנט ועם האינטרנט בכלל. איך הגעת לפורום הזה?

אלינה12

New member
אני והפורומים

גיליתי את הפורומים בזכות dafdaf מלהיות הורים. אז הייתי בהריון. לצערי גילית את הפורומים די מאוחר, כי סיפרתי בעבודה על ההריון רק בשבוע 21-22, אחרי שעשיתי מי שפיר וקיבלתי תוצאה תקינה. בהתחלה הייתי רק בפורום הריון ולידה וגם לא מייד העזתי להשתתף, בערך בשבוע 34 כתבתי הודעה הראשונה שלי. אחרי לידה אבד לי העניין בפורום של הריון ולידה והתחלתי לחפש פורום אחר. בהורים לתינוקות רק קראתי ולא השתתפתי, כי לא היו לי שאלות. במקרה ראיתי קישור לפורום זה, נכנסתי והבנתי שזה מה שאני צריכה. בהורים לתינוקות אני גם כותבת מידי פעם. באופן כללי אני יותר מגיבה, מאשר יוצרת הודעות משלי. לפעמים אני אפילו מקנא בבנות שנכנסות ומעדכנות את כולם במה שקורה להן. אני לא עושה את זה, כי אני תמיד חושבת על עצמי "את מי זה מעניין?". לפעמים אם יש זמן נכנסת ללהיות הורים. כשהייתי בחופשת לידה גלשתי המון. אחרי שיצאתי לעבודה כמעט ואין לי זמן לגלישות, בדרך כלל מאוחר בלילה. אז יש לי סדר עדיפויות. קודם כל אני נכנסת לכאן, אחרי זה להורים לתינוקות ואחרי זה ללהיות הורים. אני די מכורה לפורומים ומשתדלת לפחות לזמן קצר להכנס כל יום ולהתעדכן.

היי אלינה,

ממש לא היה לי זמן השבוע,אפילו לא הספקתי לקרא את כל השרשור שלך... מצטערת. מנסה לקרא קצת עכשיו...

אלינה12

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo140.gifאז בהזדמנות הזו אני רוצה

להגיד לך מזל טוב ליום הולדת שלך!

lulyK

New member
קוראת מרותקת, סוף סוף.

לצערי לא הצלחתי לראות עדיין את הגלרהי, אולי התפוז יאפשר לי לפתוח אותה יותר מאוחר - מאד רוצה לראות אם את מוכרת לי (למדתי בחולון במחלקה לעיצוב). ולשאלות שלי: -באילו פורומים את משתתפת? יש פורמים שאת רק קוראת בהם ולא כותבת? -את חושבת שהעליה (בגיל 18, שזה ממש לא נשמע לי פשוט) פיתחה אצלך תכונות אופי שלא היו שם קודם? חיזקה או החלישה תכונות אחרות?

אלינה12

New member
הי לוליק

כן, משהו קרה גם לי עם הגלריה. זה לא נותן לצרף קבצים נוספים ולא מראה את התמונות. אז אני מצרפת כאן תמונה שלי מגיל 19, אולי זה יותר ידבר אליך, כי אני די השתנתי עם השנים וגם אחרי לידה אני נראת ממש לא משהו. על פורומים עניתי בתשובה לטולילה. אין פורומים שאני רק קוראת ולא כותבת בהם. בלהיות הורים אני כותבת מעט, הבעיה שאני פשוט לא הרבה נכנסת לשם. אני חושבת שעליה גרמה לי להתבגר יותר מהר. עוד לפני שהתחלתי ללמוד, התחלתי גם לעבוד בכל מיני עבודות. עבדתי בעיקר באריזות, אפילו שנתיים אחרונות של הלימודים עבדתי במפעל לקרמיקה, עמדתי ליד התנור. אין מצב שהייתי עושה את זה ברוסיה. שם הייתי ממשיכה לחיות על חשבון של ההורים שלי. כאן אני גם הרגשתי לא נוח לבקש מהם כסף לכל מיני קניות ובילויים שלי. כחלק מהבגרות, הפסקתי להיות כזאת תמימה. אני לא אומרת שאי-אפשר לרמות אותי, אבל אני יותר חשדנית ואם משהו לא נראה לי אני אבדוק 20 פעם לפני שאני עושה משהו, או חותמת על משהו. בהתחלה עליה חיזקה בי את התלותיות שלי באנשים, דיברתי כבר על פחד להיות לבד. אבל ברגע שהתגברתי על זה, הכל חזר לנורמה. שאר תכונות התחזקו ונחלשו עם הנסיון חיים שבכל מקרה דברים היו קורים, לא משנה איפה ומתי.

lulyK

New member
תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

ועל התמונה - למרות שאת ממש לא מוכרת לי....

גם אני לא מצליחה לפתוח את הגלריה

ורואה כאן שאת אישה יפה מאוד. לצערי, לא יצר לי להשתתף בשרשור, אבל עכשיו אני בעיצומה של הקריאה ומוצאת שאת אישה ואמא נהדרת
נעים להכיר אותך

אלינה12

New member
../images/Emo9.gif תודה, גם לי נעים להכיר אותך

ורציתי גם להגיד שאת אישה מאוד אמיצה וחזקה, קראתי את סיפור הריון ולידה שלך כשהיית אשת השבוע. את דוגמא לאימהות.

בלינקה

New member
היי אלינה ../images/Emo13.gif

לצערי אני ממש לא מסוגלת עכשיו לקרוא הודעות ארוכות. אני בטוחה שכשארגיש קצת יותר טוב אקרא את השרשור שלך, ואהנה מכל רגע. אבל - יש לי בהחלט סבלנות לתמונות, והגלריה שלך מלאה בתמונות מקסימות

אלינה12

New member
../images/Emo25.gif רציתי להגיד תודה לכולם

רציתי להודות לכולכן על השבוע נפלא שעשיתם לי. על המילים החמות שכתבתם, על התמיכה וכמובן על השאלות שגרמו לי לחשוב
, להזכר
, להתרגש
ולחוות את הדברים מחדש
. אני מאוד נהנתי. מקווה לפגוש אתכן באחד המפגשים הקרובים של פורום. שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא ושקט ואני מאחלת בהצלחה לאשת השבוע הבאה.

למעלה