הי לוליק
כן, משהו קרה גם לי עם הגלריה. זה לא נותן לצרף קבצים נוספים ולא מראה את התמונות. אז אני מצרפת כאן תמונה שלי מגיל 19, אולי זה יותר ידבר אליך, כי אני די השתנתי עם השנים וגם אחרי לידה אני נראת ממש לא משהו. על פורומים עניתי בתשובה לטולילה. אין פורומים שאני רק קוראת ולא כותבת בהם. בלהיות הורים אני כותבת מעט, הבעיה שאני פשוט לא הרבה נכנסת לשם. אני חושבת שעליה גרמה לי להתבגר יותר מהר. עוד לפני שהתחלתי ללמוד, התחלתי גם לעבוד בכל מיני עבודות. עבדתי בעיקר באריזות, אפילו שנתיים אחרונות של הלימודים עבדתי במפעל לקרמיקה, עמדתי ליד התנור. אין מצב שהייתי עושה את זה ברוסיה. שם הייתי ממשיכה לחיות על חשבון של ההורים שלי. כאן אני גם הרגשתי לא נוח לבקש מהם כסף לכל מיני קניות ובילויים שלי. כחלק מהבגרות, הפסקתי להיות כזאת תמימה. אני לא אומרת שאי-אפשר לרמות אותי, אבל אני יותר חשדנית ואם משהו לא נראה לי אני אבדוק 20 פעם לפני שאני עושה משהו, או חותמת על משהו. בהתחלה עליה חיזקה בי את התלותיות שלי באנשים, דיברתי כבר על פחד להיות לבד. אבל ברגע שהתגברתי על זה, הכל חזר לנורמה. שאר תכונות התחזקו ונחלשו עם הנסיון חיים שבכל מקרה דברים היו קורים, לא משנה איפה ומתי.