אשת השבוע

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע - היידי אור../images/Emo41.gif

אין עליה
אשת השבוע שלנו קפצה על העגלה במלוא המרץ והיא מוכנה ומזומנה להיחשף לאור הזרקורים שבוע מצוין ומשובח לכולנו

cookie1

New member
מתכבדת לשאול ראשונה

היי היי היידי קודם כל חייבת לומר שאני שמחה שאת אשת השבוע
מאז שהכרתי אותך באופן וירטואלי לפני מעל שנתיים, תמיד הדהמת אותי בפתיחות שלך ובאופן בו את נחשפת גם בפרטים מאד אישיים. האם זה לא מפחיד אותך ? הרי כבר קרו מקרים בהם השתמשו בפרטים שנחשפו בפורומים לצורך השתלחות אישית. האם עמית מעורה בעולם הפורומים, והאם הוא העיר לך פעם על חשיפת פרטים הוא שגם הוא, כמוך, פתוח כל כך ? אשמח לדעת עליך פרטים נוספים שאני עדיין לא יודעת...

כן נו......

עמית לא הכי מבסוט מזה, אבל את יודעת....... מי הגבר בבית? (אני... זה ברור- לא?.....) אני אמנם מאוד פתוחה וגלויה, אבל אני ככה גם בפנים מול פנים, ואין לי מה להסתיר או לחשוש - אפילו אמא שלי קוראת את ההודעות שלי בפורום.... זה בסר מצידי... אגב- אני אף פעם לא ידעתי שאני כזו... הייתי בטוחה שכולם דנים בפתיחות ברגשות, וסקס וכו'. לקח לי זמן להבין שיש גם אנשים מזן שונה. עוד פרטים עליי? בזריזות- יש לי 2 אחיות גדולות, הוריי התגרשו, למדתי תיכון בפנימיה למחוננים, הייתי רוקיסטית אפלה (ושרלילה לא קטנה), היה לי אהוב טלפוני במשך שנים, פגשתי את עמית לפני 11 שנים, שיררתתי בתפקיד מעפן והיה לי כיף גדול, עשיתי טיול רכבות באירופה, עשיתי את סדנת הפורום של לנדמרק, למדתי להיות מדריכת טיולים בחו"ל וגם סוכנת נסיעות- וסיימתי לימודים בהצטיינות יתרה.

hilae

New member
היידי איזה כיף שאת אשת השבוע

רציתי לשאול איזה ילדות הייתה לך? איך הקשר שלך עם ההורים? כמתבגרת והיום? איך הקשר שלך עם המשפחה של עמית? זה תמיד מעסיק אותי לשמוע על קשרים משפחתיים

וואי וואי איזו שאלה טעונה........

בתור ילדה היו לי שנים טובות- גרנו בבית קרקרע עם גינה, וכלבה ומלא חתולים, וחברות טובות, וילדות של פעם- עם משחקי קלאס וגומי, תופסת ומחבואים. והיו לי גם שנים איומות- כשההורים שלי היו בהליכי גירושין, והיו מכות בבית ומריבות איומות, וניידות משטרה- ואני כל הזמן כתבתי ביומן שלי שאני רוצה להתאבד. הייתי ממש קטנה. בגיל ההתבגרות היה לי קשר טוב עם אבי, וקשר מאוד טעון ומסובך עם אמי, שמצד אחד אהבתי וחיכיתי לביקורים שלה ולפינוקים שלה, ומצד שני רבנו נורא. היום אני מאוד אוהבת את אמי- מקבלת אותה על כל מגרעותיה ובעיקר על כל יתרונותיה- שהם עצומים וגדולים ומלאים באהבה ונדיבות שקשה בכלל להסביר.
עם אבי יש קשר טוב שהלך והתרחק קצת עם השנים, בעיקר מאז שעברנו לגדרה והפכתי לאמא. פתאום האיש שתמיד היה בשבילי אבא הכל יכול- התגלה כאיש קטן ודי קטנוני. חבל. עם המשפחה של עמית?.... אמא שלו סבתא נהדרת , אשה חמה, ובתור חמות- קצת יותר מדי בשבילי.... פעם מאוד אהבתי אותה (היא כותבת שירים, ואמא כזו עוטפת) ואז התחלתי לראות בה המון צביעות ונחנקתי מרוב שהיא "אמא", ואחרי שהיא נסתה למנוע מאתנו להתחתן- שנים שנאתי אותה. היום אני פשוט חיה איתה בשלום. אבא של עמית איש נפלא ושמח שאוהב לעשות לעצמו חיים קשים. אני מחבבת אותו וגם מרחמת עליו. מרגישה שאי אפשר לעזור לו כי הוא שם לעצמו מקל בגלגלים. האח האמצעי- בחור מדהים, שאני אוהבת כאילו הוא אחי, ולצערי חזר מסובב לגמרי מהמזרח, ואני אכולת דאגה ממנו. והאח הקטן- צעיר עדיין- אבל בינתיים קצת מאכזב אותי, אם זה בלימודים שלו או ביחס לאחיניות שלו. ימים יגידו. כעקרון אני לא טיפוס משפחתי במיוחד. אני אוהבת את הוריי ואחיותיי- בתנאי שנשארת לי הפינה שלי של ה"לבד" שלי.

T noki

New member
איזה יופי! יהיה כיף להכיר אותך

בטח יהיו לי עוד הרבה דברים לשאול, אבל הדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא ענין השמות: מה מקור השם שלך? ומדוע יש לשתי הבנות שלך שני שמות, האחד עברי והשני לועזי? אם כבר ענית על זה ופספסתי אז מתנצלת מראש...

אז ככה

במשפחה שלי (בגלל המוצא האירופאי) נהוג כמו בחו"ל- לתת שם ראשון ושם אמצעי- וההורים שלי נתנו שם ראשון ישראלי, ושם שני הולנדי. ועקב דיעה שלילית מהסביבה הוסיפו לי כינו נוסף- היידי (שהוא שם נפוץ מאוד באירופה) וזה פשוט נדבק אליי- כי נראיתי היידי כזו...... אני המשכתי את המסורת לבנותיי- אבל לא נתקעתי על שם הולנדי, אלא החלטנו שכל שם לועזי הוא טוב, ובמקרה יצאו שמות צרפתיים. מישל בחרנו בגלל שטיילנו בצרפת במהלך ההריון- וזה הזכיר לנו את הטיול וגם את השיר הנפלא של הביטלס. סולאנג' בחרתי כי זה שם שאח של עמית הציע ממקום רחוק רחוק (קונגו), וריגש אותי שהוא משתתף איתנו אפילו שהוא כל כך רחוק ובודד, וזה גם שילב את השם "סול" שאני רציתי ועמית קטל (כי זה שם של דג- טען הגבר).

באמת "היידי בת ההרים" קטנה.

איזה כייף שזו את!!! מאוד מתחברת למה שאמרת על הפתיחות - אני כזאת בדיוק מדברת בחופשיות על דברים שלאנשים נראה סוד נורא או משהו שצריך לשמור רק לבנזוג או למשפחה הקרובה. אני קוראת לזה סדר עדיפויות שונה מאשר לרוב האנשים. ועכשיו לשאלות הקצת באנליות אבל בכל זאת:
שיר אהוב
ספר אהוב
קללה אהובה
מילה אהובה
מאכל אהוב
נתחיל מפה ונתקדם האלה....

אממממממ......

שיר אהוב- הכי מרגש אותי זה השיר של מטליקה Nothing else matters כי זהו השיר שלי ושל עמית, שהמילים שלו התאימו לנו כבר לפני 11 שנים וגם לאורך כל הדרך. ספר אהוב- אני תולעת ספרים רצינית. אוהבת רומנים כמו שבועת רחל או 100 חורפים, וגם ספרים קלילים כמו התרוממות או סודות ששמרתי בבטן, הארי פוטר (מכורה!), אהבתי גם את מלאכים ושדים +קוד דה וינצ'י, ואת כל הספרים של שבט דב המערות והמשכיו. יש מעט מאוד ספרים שאני לא אהבתי- ממש קשה לבחור. קללה אהובה- מתלבטת בין "פאקן-שיט" ל "אחבסורמאק"....... מילה אהובה- הנקה.
מאכל אהוב- ספגטי קרבונרה, סטייק מדיום , אווז בשום ודבש... אוהו- נפתח לי התאבון....

למדתי את זה

מחבר שלנו- תימני מרחובות, כך שאני לא בטוחה אם זה בא משורשיו התימניים או מאזור רחובות.... בכל מקרה זה נשמע טוב, וגם נאמר בהטיות: אחבסורמי אחבסורמאק אחבסורמנו

T noki

New member
בהחלט היידי קטנה - בדיוק כמו

שתיארתי לי אותך בתור ילדה קטנה... אהבתי מאד את התשובה על השמות. וחוץ מזה גם את התשובה על היחסים המשפחתיים - יש לך דרך מאד חיובית לתאר סוגים שונים של אנשים, ובסופו של דבר דווקא נשמע שאת מאד משפחתית... ואוהבת מאד את כולם במשפחה שאליה הצטרפת, גם אם יש ביקורת, יש בך המון אהבה וסלחנות כלפיהם. מין הבנה שהם אנושיים, וזה בעיני מאד
.

כן, אבל

לקח לי שנים לקבל אותם כמכלול, ולקבל את העובדה שלא אני ולא אף אחד אחר יצליח לשנות את המגרעות שבהם. מה אני אגיד לך.... יש שלווה בהשלמה הזו.

T noki

New member
בדיוק המילה שחיפשתי בהקשר למה

שכתבת. שלווה. והשלמה. זה מה שהרגשתי כשקראתי אותה. זה יפה להגיע לדרגה כזו.

אלינה12

New member
הי היידי

איזה אשת השבוע מדליקה! אני כחובבת סדנאות רוצה לשאול אותך: מה זה סדנת פורום של לנדמרק? מתי עשית אותה? מה הביא אותך לשם? עם מה יצאת משם? מה טיפים שלך לזוגיות ולהורות? שיהיה לך שבוע נפלא!

הפורום של לנדמרק

היא מן סדנא לאישיות- אבל לא בדיוק. מבחינתי (וכל אחד רואה את זה אחרת) זו סדנא שלימדה אותי לקבל את הקרובים אליי בהשלמה עם כל הטוב והרע, ולהקשיב באמת, ולהשלים עם זה שאני בוחרת לעצמי את חיי- למשל - אם אני שמנה ולא עושה דיאטה- זה לא כי אני לא יכולה, זה כי אני לא באמת רוצה, כי נוח לי לאכול ולהנות מהאוכל, ואני יכולה לעשות זאת בלי רגשות אשמה ברגע שזו בחירה מודעת. בעקבות הפורום של לנדמרק הייתה לי פריצת דרך ביחסים עם אמא שלי, והשלמתי עם סבא שלי (אחרי איזה 5 שנים שלא דיברנו) וגם החלטתי להתחתן. הפורום של לנדמרק זו סדנא מרוכזת של 72 שעות אינטנסיביות, הם מתקיימים ללא פרסום, זה רק עובר מפה לאוזן. (כבר כמעט כל המשפחה שלי הייתה....), לנדמרק אדיוקיישן נוסדה בשנת 1991. יש לה 58 מרכזים ב - 26 מדינות ברחבי העולם. והנה עוד טיפה מידע.

orlyfu

New member
סליחה על השאלה הנורא חומרית...

כמה עולה להשתתף בפורום כזה? אני רוצה לספר על זה למשהו ומעניין אותי לקבל סדר גודל של מחיר. תודה.

למעלה