אשת השבוע

sugerbabe1

New member
מרגישה כאילו את אחותי האבודה..

יש כל-כך הרבה דברים מרתקים ודומים לי מאוד שאת חושפת ואני עדיין מחביאה עמוק עמוק בפנים.. בכל מקרה רציתי לשאול: האים בתקופה שהיית פרודה מעמית גם את יצאת עם אחרים או שישבת וחיכית לו?או להפך הבנת שהוא הוא זה האחד? ועוד שאלה: האים יש לך חבר'ה נגיד המתקופה של הפנימיה...הצבא או חברים שאין קשר בין אחד לשני?

באמת? ספרי ספרי.....

בתקופה שאני ועמית נפרדנו לקח לי קצת זמן לאסוף את עצמי- טסתי קצת לחו"ל, ואז שכרתי דירה עם חברה. יצאתי קצת עם בחורים (בקטנה) והבנתי שעשיתי טעות איומה כשנפרדתי מעמית. כל שישי בסביבות חצות עמית הגיע אליי- היינו יושבים ומדברים, הייתי מבקשת ממנו שנחזור, הוא היה מתלבט ואומר שנפגע ממני מאוד, אני הייתי שמה אולטימטום, היינו מתגלגלים בין השמיכות עם סקס מטורף- והוא היה הולך.... כל שישי. תסריט קבוע. בסופו של דבר חזרנו לתקופה קצרה ונפרדנו שוב ב"בום" גדול ששלח אותי למחוזות הדכאון, וגרם לעמית להבין איפה הוא עומד. וחודשיים וחצי אח"כ חזרנו בצורה הכי רומנטית ואינטנסיבית שיש (אני יכולה להעתיק מהיומן אח"כ). בקשר לחברה מהפנימיה- רוב האנשים כן בקשר הדוק, דווקא אני התרחקתי וניתקתי קשרים- פשוט כי אני לא אותו אדם שהייתי אז. האופי שלי עשה תפנית חדה כל כך שהרגשתי שאני לא שייכת יותר לאותה קליקה. אני נהנית מאוד מדי פעם ליצור קשר מזדמן עם חברה מפעם, או להיפגש ברחוב, אבל המשפטים שאומרים לי, הפליאה מהעובדה שאני נשואה ואמא- רק משדרת לי כמה התדמית שלי נתקעה בעיניהם אי שם באמצע שנות התשעים. החברות שלי היום (חוץ מאחת מתקופת היסודי) הן בעיקר מהכרות חדשה מגדרה או מהפורום. החברות מהצבא והלימודים ברובן רווקות ולא מבינות את חיי- על בעלי ושתי בנותיי....

עינבלית

New member
קוראת את השיר השלישי

וממש עצוב לי. איזה יופי שבסוף הסוף מתוק וטוב! אבל קראת לזה "אהבה רעה". זו כבר אהבה טובה?

אדר שלי

New member
טוב, הגעתי גם אני!../images/Emo141.gif

קודם כל, מאוד אהבתי לקרוא את השרשור ונהנית מהפתיחות שלך בפורומים בהם אנחנו משתתפות שתינו. הדבר השני שרציתי לומר לך הוא שאני מתה על השמות של הבנות שלך!!! גם העבריים וגם האירופאים - פשוט מקסים! שאלה שמעניינת אותי מאוד, היא האם בתור בת למשפחה הולנדית לא היית רוצה לחיות בהולנד, או במדינה אחרת באירופה? ועוד: איך את מתרגלת לשני ילדים (יותר נכון, שתי ילדות) בבית? האם זה שוק גדול יותר מילד ראשון? איך משתנה הזוגיות בעקבות לידת ילד שני? ושוב, תודה לך על שרשור מרתק!

תודה!

לגור באירופה- אולי כן. אבל דווקא לא ליד המשפחה שלי (מרחק נסיעה זה בסדר), הם קצת מלחיצים
אני דווקא הייתי עוברת בשניה, אבל עמית אומר שנעבור רק במקרה חירום או הצבה מהעבודה, כי כרגע הוא בונה קריירה ולא מתאים לו לעזוב משרה בכירה בשביל משהו עלום מעבר לים. במקרה שלנו זה ויכוח ממשי כיוון שאני צריכה השנה לקבל את האזרחות הגרמנית שלי- כך שיהיו לנו באירופה תנאים מלאים כולל רשיון עבודה לעמית. שני ילדים זה לא נורא. היה לנו חודש ראשון קשה- לא בגלל דורון אלא בגלל משבר מאופק, ולקח לי שבועיים+ כדי שהכאבים הגופניים יעברו, אבל מהרגע שזה עבר וגיבשתי לי סדר יום ואסטרטגיה- הכל זורם. הרבה פחות מפחיד ממה שאמרו....... והכי חשוב זה שהזוגיות לא הושפעה כלל. זה לא כמו משבר ילד בכור. המשבר כאן הגיע בנושא המשפחתי ולא הזוגי.

ענתש

New member
השאלות שלי...

מה החלום הכי מופרע שהיה לך בחיים ? (חלום אמיתי, שחולמים בלילה... לא משאלת לב).
למי את הכי דומה - מג, ג'ו, בת' או איימי ? (יש לי תאוריה שכל אחת יכולה למצוא את עצמה באחת הדמויות בספר הזה)
עם איזו דמות היסטורית/ עכשיות/ פוליטית/ ספרותית או מה שתבחרי היית מתחלפת ? (בלי שיקולים של "טוב לי בחיים ולא הייתי מחליפה את המשפחה שלי"...)

אחותי- איזה שאלות../images/Emo13.gif

חלום?.... אני יכולה לזכור כמה. פעם חלמתי שאני הולכת במורד הרחוב לכיוון תחנת האוטובוס, ופתאום קולטת שהגבר שעומד בתחנה זה היטלר (!) ואני מסתובבת ומנסה לרוץ לכיוון אבא שלי (שבחלום עמד ליד הבית ועישן) ולצעוק לו- אבל כמובן שאני לא מצליחה לרוץ או להוציא הגה. היו לי גם חלומות מוטרפים בהריון של אופק, כמו חלום שבו עמית ואני בורחים במדרגות של איזה מגדל ענק שעולה באש, ומסביב עוד עשרות אנשים מבוהלים- ואני עם בטן של סוף הריון, ובקצה המדרגות יש צוהר עליון בתקרה שצריך לטפס בו כדי להגיע לגג ולהינצל. עמית עולה ואני מחכה שהוא יושיט לי יד ויעזור לי לטפס, ובמקום זה הוא נעלם.... ואז בכוחותיי האחרונים אני עולה ומושכת את הגוף והבטן דרך הצוהר, וכולי זועמת על עמית.... ולמעלה על הגג יש מן גן ציבורי ועמית וסבא שלי (
) יושבים על ספסל ומפטפטים. הזוי לחלוטין. גם חלמתי פעם שאני עפה, וחלמתי שחברה שלי יורה לי כדור בראש והרגשתי כאילו אני שוקעת בתוך חלל שחור ומתה...... נשים קטנות- אני בטוח לא מג או בת', אולי שילוב של ג'ו ואיימי. אף פעם לא חשבתי על זה.... הייתי מתחלפת עם ... אמממ......אולי......שאלה קשה. לכולם יש חיים קשים כאלו.... אני חושבת שאולי עם אופרה ווינפרי (איך הגעתי אליה????) כי היא מצד אחד נורא מצליחה - ומצד שני אחת שמאוד פועלת למען הקהילה ותורמת מליונים. היא גם מספיק חכמה ומעניינת. רק חבל שאין לה ילדים. לתקופה קצרה מאוד (שבוע?) הייתי מוכנה להיות ריטה/ הארי פוטר/ עמית שלי/ קלינטון/ מריה מגדלנה. רק כדי לדעת איך זה.

lulyK

New member
היידי, אני קוראת מרותקת.

עכשיו גם ראיתי שצרפת קישורים, אז יש לי עוד הרבה עבודה.... חייבת רק להגיד לך שאני לא חושבת שאני מכירה מישהו מלא חיים כמוך.

בימבילי

New member
היידי. אני קוראת את כל מה

שכתבת וחושבת שאת מדהימה. אין לי שאלות חדשות, אבל רציתי שתדעי שאני קוראת אותך. הרגשתי לא נוח להיות סמויה ולדעת כל כך הרבה. את מרתקת.

ornaok

New member
היידי מקסימה../images/Emo24.gif

נהנית מאוד מהשרשור שלך! אני די גרועה בשאלות, אבל הצלחתי לגרד אחת לקראת סוף השבוע - אם היה לך כל הכסף שבעולם, מה היית עושה? איפה היית גרה? מה היית קונה? וכו'...

כל הכסף שבעולם??????

מן הסתם היו לי 2 וילות בארץ- אחת במרכז (למשל מושב גנות) ואחת ברמת הגולן, עוד בית בניאגרה-און- דה -לייק בקנדה, בלונדון, בטוסקנה, ועוד איזה משהו באורלנדו ליד הפארקים (אני מתה על רכבות הרים ושאר אטרקציות). הייתי גם מקימה קרן לכל אחד מילדיי (מן הסתם היו לי יותר ילדים) וגם לכל אחד מהאחיינים שלי, וגם עוזרת לאחיותי ולהורים (גם בצד של עמית). בטח היינו נוסעים המון לטייל, ומקימים איזו רשת לחנויות ילדים ותינוקות...
ועוד חלום- להקים עמותה למען בע"ח עזובים. לתת להם חיים טובים- לא בכלוב, וללא חשש שירדימו אותם רק כי אף אחד לא מאמץ אותם.

dorlim

New member
../images/Emo13.gif קראתי כל מילה בשקיקה ממש

ונהנתי מאד - את בחורה מעניינת והפתיחות שלך זה משהו מיוחד
ושאלה בגלל המוצא האירופאי- את דוברת שפות נוספות? את מדברת עם הילדות שפה נוספת - אם כן, איזו? עמית גם הוא דובר את השפה? ואיך הוא בהקניית שפה נוספת לילדות? ועוד שאלה שקשורה לעבודה ואמהות - אמרת שלא תחזרי לתחום התיירות. חשבת על משהו אחר? למה דווקא זה?

למעלה