אשת השבוע

טיפים לזוגיות והורות?

לא יודעת אם זה ממש טיפים שמתאימים לכולם, אבל בזוגיות שלי (טפו טפו טפו- כבר הרבה זמן וזה עובד) מה ששומר על הגחלת זה המון הומור עצמי, והרבה שיחות נפש, ובעיקר המון חיבוקים וליטופים וסקס
.... זה פשוט שומר על האהבה .....
להורות.... טוב עוד לא פיצחתי את הקוד הזה, אבל אני אמא יותר טובה כשאני סבלנית, ומה שגורם לי הרגשה שאני עושה את מה שאמא אמורה לעשות זה הנקה, וקריאת סיפור, ולימוד מספרים/ צבעים/ אנגלית. אבל טיפים? אין לי ממש....

אנידס

New member
אהה איזו אשת שבוע מדליקה (מין משחק

מילים שכזה לכבוד חנוכה). יש לי המון שאלות, אבל אני אסתפק בקמצוץ כדי להשאיר קצת לאחרות. שנתחיל? 1. ספרי קצת על תקופת השרלילות, מה לעשות מעניין אותי. 2. אני יודעת שאת יוצרת ומאוד כשרונית. אשמח אם תספרי מתי זה התחיל אצלך והאם את מספיקה כיום לעסוק בכך. 3. כמה ילדים את ועמית רוצים וכמה את רוצה? 4. ולקינוח תארי לי את היום המושלם שלך. ואני חייבת לציין עוד פרט קטן, אני עדיין זוכרת את סיפור הלידה (אאוץ') ומקווה שאת כבר הרבה מאחורי זה. את כמובן זכאית להתעלם מהשאלות שאינן נראות בעינייך.

או קיי

תקופת השרלילות
האמת- אחת התקופות היפות בחיי.... מדובר על כתה י"ב, בה גיליתי את שפע הבנים החתיכים שלמדו איתי בקבוצה (בפנימיה), ובחברה שיצרנו לנו היה מאוד מובן להתנסות- ולטעום מכולם, וכך קרה שהייתי יוצאת עם 7-8 בחורים באותה תקופה, ומחליפה כמה בחורים באותו יום, - והיה נהדר להרגיש כל כך נאהבת. הבטחון גם נבע מכך שהבנות גרו קומה מעל הבנים, כך שלא היה מצב שהלכתי הביתה ואז הבחור עשה משהו או אמר משהו מאחורי גבי- כי בסך הכל גרנו כולנו באותו בית, וסמכנו זה על זה בעיניים עצומות. (בכלל הנאמנות הזו מהפנימיה נשארת לכל החיים). כבר קרה לי שפגשתי מאהב ישן עם אשתו וצחקנו בסגנון "נכון שהוא מנשק נהדר?..."
בזמנו הייתי מנהלת יומן ורושמת לי עם מי הייתי באותו יום- שאני לא אשכח תורו של מי זה ....
האמת שזה היה מזל גדול שהתנסתי ורכשתי נסיון- כי בסיום י"ב פגשתי את עמית, והשנה הזו נתנה לי את הכח והרצון להישאר נאמנה לעמית בידיעה שכבר הייתי וניסיתי, ואני לא מפסידה כלום. בקשר לכשרון - אני מציירת, כותבת. כחובבת- לא משהו מעבר (יש קישור לדף יוצר שלי מהכרטיס האישי), וזה התחיל מאז שאני זוכרת את עצמי. תמיד אהבתי לצייר וליצור (ריפוי בעיסוק
), ולכתוב סיפורים ושירים. יש לי תקופות של שפע ותקופות של בצורת. עכשיו אני בבצורת יצירתית, אבל כשאני בשפע (בשנה שעברה למשל) יוצא לי ציור כל שבוע. השירים באים לי בעיקר בתקופות של עצב גדול (כמו הכמיהה להריון וילד) או אושר גדול.כרגע אני רק בתקופה של עייפות גדולה....
ילדודס- במקור רציתי 4 ילדים- ואם במקרה יבוא גם חמישי- אז גם טוב. עמית , לעומת זאת, אומר שאם המצב הכלכלי ימשיך ככה נסתפק בשתיים (אין מצב!), ולתקופה קצרה אחרי הלידה של דורון- כמעט הסכמתי איתו... אבל הצלקות הגלידו, והזכרון לא סתם בורח אחרי ההריון.... ועכשיו אני שוב חוזרת לתכנית המקורית. יום מושלם- לקום בבוקר אחרי שינה ארוכה ורצופה, לפתוח חלון אל נוף של אלפים לבנים ומושלגים ואגם כחול וצלול, ללבוש מעיל וכובע וכפפות ולצאת לטייל בעיירה הקטנה והאירופאית- עם משפחתי הקטנה, להנות מקפה משובח עם עוגת בלק-פורסט. לאכול טוב גם צהרים וערב, וכל היום לטייל ולראות מקומות חדשים, ולקנות מזכרות ללא הגבלת כסף, ובסוף היום לטבול באמבט ריחני עם שמנים ומלחים, להיכנס למיטה חמה ומלטפת עם עמית, לעשות אהבה ולהירדם מחובקים.....

אנידס

New member
תשובות מקסימות ובן אדם מיוחד ונדיר

אני מקווה שברור לך שאני באמת חושבת כפי שכתבתי בכותרת.

גלשני

New member
הי היידי../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך גם פה!! מעניינת אותי הזוגיות שלך ושל עמית, תמיד אני מרגישה שיש ביניכם אהבה גדולה. מעניין אותי מה מכל הגברים בעולם, גרם לך לבחור דווקא בו? ומה מכל הנשים בעולם, גרם לו לבחור דווקא בך?

כן זה נכון

גם בתקופות רעות (כמו המשבר אחרי שאופק נולדה) אנחנו מצליחים להישאר מחוברים, אפילו הפסיכולגית שהיינו אצלי אמרה שמיד רואים את חברות הנפש בינינו- שהיא מאפשרת לנו להישאר יחד גם דרך המשברים הכי גדולים ובתקופות בהן האהבה כמעט ונעלמת. אין מה לומר- עמית הוא החבר הכי טוב שלי, אנחנו חושבים דומה, צוחקים מאותן שטויות, ולפעמים לא תריכים לומר מילה- רק מבט, ושנינו חושבים את אותו הדבר ומחייכים.... עמית הוא אהבת חיי. הייתי אצל 3 מיסטיקנים (מזמן) וכולם אמרו לי משפט זהה "הגבר הזה הוא הגבר האחרון בחייך". פשוט אין סיבה להחליפו באחד אחר. הוא היחיד. מה גרם לי לבחור בו? הוא מקסים. יש לו חיוך שובה. הוא מצחיק אותי נורא, הוא חכם ונבון ואינטלקטואל- ואחד האנשים היחידים שאני מסוגלת לבלות איתם שעות בדיונים פילוסופיים ושיחות ארוכות על נושאים ברומו של עולם. הוא נורא סקסי בעיניי. והוא איש עם אישיות נוחה מספיק כדי להתמודד עם האישיות הקשה שלי...
התקופות בהם בילינו לבד (בצבא, וגם שנת פרידה אחר כך) גרמו לי להבין עד כמה אני אוהבת אותו ועד כמה החיים בלעדיו אפלים. למה הוא בחר בי?.... שאלה טובה..... האיש טוען שמילדות הוא תמיד חלם על בחורה עם עיניים כחולות שתהיה לאשתו... ואז אני באתי, והיו לי עיניים כאלו, וגם אהבתי את אותה מוסיקה כמוהו, ואהבתי סקס כמוהו, והייתי כזאת עדינה ובישנית (רק אח"כ זה השתנה...
) שהוא התאהב בי מיד, ועם הזמן הבין כמה התחברנו ושתי נפשותינו נקלעו לצמה אחת. אני זוכרת שנפרדנו- ועמית יצא עם בחורות אחרות, והיה מטלפןן אליי בסוף ומספר לי על הבחורה התורנית, שהיא "חכמה ויפה ומעניינת... אבל.... אבל היא לא את".

גלשני

New member
../images/Emo51.gif בהחלט נשמע שיש לכם הרבה

סיבות טובות לבחור דווקא זה את זו, וזו את זה מכל האופציות שבעולם

daldan

New member
איזו אשת שבוע!!!../images/Emo62.gif

קודם כל, מתחילת תקופת הפורומים שלי אני מכירה אותך ונהנית לקרוא את תגובותיך וסיפוריך - הפתיחות שלך והאופטימיות שאת משדרת מאד מאד בלטו לי. שאלות אני כבר אשאל בהמשך...

תודה!

דווקא אני ממש לא נהנית לקרוא את עצמי. אני תמיד קוראת את ענתש וחושבת שהלוואי ויכולתי להתבטא כך.....

חושחושה

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב היידי!, אני נהנית

לקרוא את מה שאת כותבת, את מעלה חיוך עם הפתיחות שלך, והאומץ! רוצה לשאול: (כל אחד והרגישות שלו) למה את לא נוהגת? יש לך חברת ילדות טובה טובה? את טיפוס שמתעצבן בקלות? אני מקווה שהשאלות שלי לא מוזרות

../images/Emo13.gif

אני לא נוהגת פשוט מחוסר כסף! בזמנו (לפני איזה 9 שנים) התחלתי לעשות רשיון, הגעתי לשעור 23 (והייתי ממש טובה!) ואז נפלה לי הזדמנות לטוס לחו"ל וככה נגמר לי הכסף, ומאז לא חזרתי ללמוד. דווקא עכשיו אני רוצה לחזור לזה, כי אמא שלי הבטיחה לעזור בתשלום. חברת ילדות טובה טובה? יש לי חברה מכתה ג', שגם עברה איתי לגור בגדרה (מי שהייתה אצלי במפגש אתמול גם פגשה אותה). חגגנו שנה שעברה 20 שנות חברות
אבל חברת הנפש האמיתית שהייתה לי- נרכשה בגיל 12, ועברנו יחד המון- עד שהיא נסעה למזרח וחזרה מסובבת עם כל מיני רעיונות מוזרים וסמים, ולבסוף העפתי אותה מהבית שלי לפני שנתיים (אחרי 15 שנים). הקש ששבר את גב הגמל היה שהיא אמרה לי שנסיון האונס שעברתי הגיע לי, ובזכותו אני מה שאני. זה היה טוב בשבילי. חשבתי שיוצא לי עשן מהאוזניים מרוב עצבים, ופשוט צרחתי עליה שתעוף מהבית שלי ולא תחזור. חבל שזה נגמר ככה. היא גם הייתה זו שנתנה לעמית את הטלפון שלי וככה בעצם התאהבנו. וכן- אני מתעצבנת מאוד בקלות (אבל נרגעת מהר). עמית חשב שאני מרוקאית במסווה, עד שנסענו למשפחה שלי בהולנד והוא הבין שכל הנשים ההולנדיות קצת חמומות...

ענתש

New member
../images/Emo24.gif ואני קוראת אותך וחושבת

שהלוואי והחיים שלי היו חצי מעניינים משלך ושהיה לי הכוח לעשות את הדברים שאת עשית - המון דברים שרציתי בהם אבל הייתי עצורה מכדי לעשות. אוי, אני מגלה כמה שאני משעממת...

אמברון

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo13.gif

קראתי את ההודעה האחרונה שלך בנוגע לחברות הטובות ולנסיון האונס. את יכולה להרחיב (או שזה נושא שאת לא נוגעת בו)? מתי זה קרה? איך יצאת מזה? מה זה עשה לך בהיבט הנפשי? זה נשמע נושא טעון.

לא הכי מתה על הנושא

אבל בקיצור זה היה באמצע התיכון, והמבצע היה ידיד נפש שלי שהיה אהוב מאוד גם על אמי ואחיותיי. הוא ניסה 3 פעמים - בשלוש הזדמנויות שונות, פעמיים ברחתי (ממש במזל) ובשלישית נקלע למקום ידיד אחר שלי שפוצץ את העניין ואז זה הפסיק. (עוד הייתי אז בתולה אפילו, ואני רק מודה למזלי הטוב שהוא לא הצליח לבצע את זממו). אחר כך עוד הייתי צריכה לראות אותו כל יום כאילו כלום לא קרה, וברוב טיפשותי ותמימותי לא דיווחתי למשטרה וסיפרתי רק לקומץ חברות ואחותי האמצעית. לקח לי שנים לספר לאחותי הגדולה, שלא לדבר על אמא שלי.

קראתי את השרשור ואני שואלת

מה גרם לך ללכת למיסטיקנים?האם זה היה חוסר ביטחון או סקרנות או מה?

אני אוהבת מיסטיקה מאוד.

הלכתי לשלושה- הראשון בגיל 18 (חודש אחרי שפגשתי את עמית) היה פרופסור לפילוסופיה באונ' ת"א שהוא גם סייקיק, השניה בגיל 22 (כשנפרדתי מעמית) הייתה קוראת בקלפים, והשלישית בגיל 23 (לפני שחזרתי לעמית) הייתה רבנית וקוראת בקפה ובקבלה (שילוב מוזר). היו דברים ששלושתם אמרו לי, כמו שמו של עמית (הרבנית גם אמרה את שמות הוריו ואחיו והזהירה אותי מפני אימו), שהוא יהיה בעלי והגבר האחרון שלי, שאני אבכה הרבה בחיים (קצת מפחיד), לגביי הילדים וכו'. קשה לי לזכור כרגע משהו שטעו בו, אבל כיוון שרשמתי הכל לפרטי פרטים, פעם בשנה-שנתיים אני פותחת את היומן ובודקת איך התחזיות עמדו במבחן הזמן.

nubi

New member
חייבת לגלות לך סוד

אני נורא פחדתי ממך בהתחלה. נראה לי שנבהלתי מכמות הפורומים שאת שותפה בהם.

למעלה