אשת השבוע

1 שקדיה

New member
הי ענת../images/Emo140.gif

לרוב אני לא כותבת בפורום הזה אבל תמיד נכנסת, קוראת ולומדת שמחתי מאוד לגלות שאת אשת השבוע ואני נהנית מאוד לקרוא את השרשור המקסים שלך. ההיכרות הוירטואלית שלי איתך היא מ"הריון ולידה",ומשם הערכתי הגדולה אליך מהודעותיך המקצועיות והמלאות חכמה מהן למדתי המון. האמת, בהתחלה גם אני "נפלתי בפח" וחשבתי שאת מאוד נוקבת וקשה אבל ככל שקראתי יותר ויותר את ההודעות שלך(לא רק בפורום הזה) הבנתי את טעותי והבנתי שאת אדם חכם וכדאי לי לקרוא את הודעותייך כי אני ארוויח מהן המון ידע. חוץ מזה, שנורא הערכתי(ועדיין כמובן מעריכה ) את ההשקעה שבכתיבת ההודעות, את הקישורים, את ההודעות שכתבת בעבר ואת טורחת ומעלה שוב באמת - כל הכבוד!!
ויישר כוח!!!!!! אני רק רוצה לשאול שאלה קטנה ואם היא חטטנית את יכולה לעבור הלאה
ראיתי שיש כבר שם לבן העתיד לבוא
שאלתי היא האם יש סיבה לכך? האם זה קשור להכנת נגה לבוא האח החדש? ענת, שיהיה לך המשך הריון עגול ותקין
בהצלחה בכל אשר תפני!! ותודה לך על הכל, למדתי ממך המון!

ענתש

New member
תודה יקירתי, ההודעה שלך מחממת את

הלב מאד. לגבי השם, זה עצוב וזה שמח (אני לא יודעת לענות תשובות קצרות). למעשה לנגה היה שם מהרגע שיצאנו מהסקירה כי פשוט התאהבנו בשם ואנחנו לא אנשים דיסקרטיים במיוחד אז השתמשנו בו מההתחלה. בהריון השני (בעצם השלישי, כי היה אחד מחוץ לרחם באמצע) לא היה שם כי עוד לא ידענו אם זה בן או בת. אחרי שהפסקנו אותו המשיכה וממשיכה להציק לי העובדה שלא ידעתי אם זה בן או בת ושאין לו/לה שם. כאילו שזה הופך את העובר הזה לממשי פחות בלב שלי ובזכרון שלי. במיוחד עכשיו בהריון החדש, שקצת מתערבב ליעם הקודם כל הזמן, אני מרגישה את החסרון הזה - את הצורך בהפרדה ואת הצורך בזכרון. אז התעקשתי שיהיה לו שם כי זה הופך אותו לממשי עבורי ואומר לי שהכל יהיה בסדר ושהוא יוולד בריא ושלם, כי לא יכול להיות אחרת - כבר יש לו שם. לפני שבוע וקצת היה התל"מ של ההריון ההוא. היה לי מאד קשה כי חשבתי שכשיתחיל הריון חדש אני אספור את החדש ולא אספור יותר את השבועות של הקודם. וזה לא קרה. וכאב לי נורא שלא היה לו שם והיה שיר שהתנגן לי בראש. סיפרתי על זה ב"הריון לאחר אובדן" ואני מספרת גם פה, זה השיר של הילד שלא היה והשיר של ליאור שאני יודעת שאשר לו כשהוא יוולד וינק בטוח וחמים אצלי בידיים ויש בשיר הזה את כל הרגשות שלי, את הכאב והחרטה והסליחה והכפרה והאהבה. המילים של לאה גולדברג: האילנות כל כך כבדים, כופף הפרי את הבדים, זו השעה המרגיעה, בה נרדמים הילדים. אל הבקעה מן הגלעד טלה שחור ורך ירד, כבשה פועה בוכה בדיר - זה בנה הקט אשר אבד. ישוב טלה אל חיק האם, ישכב בדיר וירדם והכבשה תישק אותו והיא תקרא אותו בשם. נסתר הליל בין הבדים והנביא הגלעדי יורד דומם אל הבקעה לחזות בשנת הילדים.

1 שקדיה

New member
ריגשת אותי......

ליאור זה גם השם של בעלי כך שיש לו משמעות גדולה עבורי. אני בטוחה שליאור שלך יביא לכם המון אור ( כמו שזה נשמע יש לך בית מאוד מואר וחמים) וליאור יגיע בע"ה למשפחה מקסימה ולאחות יפהפיה!!!

קראתי חלק והיה לי מעניין

אין לי שאלות,רק רציתי להגיד שאת אחת הדמויות ה"פורומיות" שאני יותר ממעריכה את דעתן.

אמברון

New member
אווווווה, איזה כיף ../images/Emo140.gif

ענתי, את לא תוקפנית. את ישירה, נחרצת וסופר מעניינת! אני מאוד אוהבת "לקרוא" אותך. ולשאלות שלי: האם יש רגע / סיטואציה בחיים שהיית מוחקת אילו היית יכולה? אם כן - למה ומה היית עושה אחרת? תחביבים - פרטי, נמקי והסבירי... איפה בעולם, מלבד ישראל, היית רוצה לחיות? למה? לאיזו תקופה בהיסטוריה היית חוזרת? מה גורם לך אושר (אושר אישי, לא רק כזה שתלוי / קשור לילדים, בן זוג או אחרים)?

ענתש

New member
תודה ../images/Emo140.gif איזה כיף לי ../images/Emo9.gif

והנה התשובות...
סיטואציות בחיים שהייתי מוחקת - בוודאי את הצורך להחליט על הפסקת ההריון הקודם שלי. למרות שלא הייתי רוצה למחוק את מה שלמדתי מזה... לא חושבת שהייתי פועלת אחרת בהנתן אותם הפרמטרים. אבל אי אפשר להיות שלמה עם החלטה כזו לעולם ותמיד ה"שק" הזה ישב לי על הגב, לנצח. מהצד השני - אני מאמינה גדולה בזה שבסופו של דבר כל הדברים הרעים שקורים מתאספים למשהו טוב.. אני לא מאמינה בגורל, אלא בזה שאנשים הם טובים ולכן תמיד כל חויה רעה תגרום להם לעשות טוב לאחרים בסופו של דבר. אני חושבת שעזרתי ללא מעט אנשים (בפורומים, במיילים, בטלפון) עם המון מידע בעקבות מה שעברתי וגם שלמדתי פרק חשוב באמפתיה ורגישות וכוח להתמודד ואולי זו הכפרה שלי. עוד סיטואציה שהייתי בוחרת היום לא להתמודד איתה זה הצבא. היה רע, ממש רע. "ימי הביניים" שלי בחיים - תקופה אפלה ביותר. למרות שיצאתי משם עם חברי נפש. שנאתי כל רגע. עשיתי קורס נחשב מאד והייתי בתפקיד שתמיד מלטפים לך את האגו ואומרים "אתם חוד החנית" בלה בלה בלה... ובסוף מנצלים ילדים תמימים, ששמים את המדינה ומה שחשוב לה מעל הצרכים הפרטיים שלהם ופשוט עובדים עצמם למוות. במשך שנתיים כמעט ישנתי שעתיים בלילה, כל לילה. כשהייתי באה הביתה ההורים שלי חשבו שאני משתמשת בסמים כי המוח נשרף לי, הייתי מסוגלת רק לבהות בקיר, אפילו לא לראות טלויזיה, זה היה מאמץ שכלי גדול מדיי. ניצלו אותי עד העצם וזו ההרגשה הכי מחורבנת בעולם גם ממרחק של המון זמן. יש בי כאב מאד גדול על התקופה הזו ועל כל מי שהרשה לעצמו לעשות את זה. בעיקר שגיליתי מאוחר יותר ש"פראיירים" זו הגדרה בכל הנוגע לסינון האנשים לתפקיד. בנוסף, מעבר להיותי פראיירית אני גם קוטרית אז התלוננתי - לביקורת הרמטכ"ל הגעתי. ואמרתי לו שאנחנו ישנים שעתיים בלילה ועובדים כמו חמורים גם בתפקיד וגם טוחנים מנהלות ושמירות ותורנויות בנוסף. אז הוא הלך למפקד היחידה, קיבל ממנו את "עלה התאנה" הרגיל ("מי שלא מעוניין לעבוד ככה אנחנו לא מכריחים אותו". כן, אתם רק מעיפים אותו מהיחידה ומהחברים שלו ומכל מה שהוא מכיר ובבושת פנים) והסתפק בזה. לא סולחת להם. אני לא הייתי עושה שוב את הצבא הזה.
תחביבים - ואוו. לא זוכרת כבר שיש לי כאלו. אני אוהבת להתעסק בהמון דברים, כל זמן שהם לא קטנים ודורשים ריכוז וסבלנות (השחלת חרוזים למשל - יכולה להטריף אותי). פיסלתי חלק מאד גדול בחיי (8 שנים) וגם עסקתי בתאטרון ומשחק (10 שנים). בעיקר בתקופת בית ספר ותיכון... אני מתגעגעת מאד להיות על במה וגם לפסל אבל לא מוצאת את הזמן או המסגרת הנכונה. ניגנתי הרבה שנים (קלרינט 4 שנים, סקסופון 6 שנים) ומתגעגעת בעיקר לסקסופון. אני אוהבת לקרוא מאד ואת זה אני עושה גם היום למרות שבקצב איטי יותר מפעם. אני אוהבת גם לשיר. באוניברסיטה למדתי גם פיתוח קול ונהנתי מכל שניה. אם זה לא היה עולה כמו שיעורי נהיגה הייתי ממשיכה גם היום בשביל הכיף שלי. ואני מאד אוהבת לבשל, אפילו קיבלתי במתנה ליום ההולדת הקודם קורס קונדטוריה מקצועי שנהנתי ממנו הנאה מרובה. אני מבשלת קצת פחות כרגע כי למרות השבוע המתקדם עוד לא ממש עברו לי הבחילות של ההריון. אבל אני אוהבת מאד לעשות ארוחה ולהזמין הרבה אנשים - זה הכיף הכי גדול. בקיצור - היו המון, היום יש קצת.
לפעמים אני חושבת שאולי עדיך לי לחיות מחוץ לישראל. אני לוקחת מאד קשה דברים שקורים פה... בעיקר שני פיגועים שעד היום מופיעים בסיוטים הכי מבעיתי שלי - הפיגוע בקיבוץ מצר שם מחבל ירה באמא שהגנה על שני ילדיה בפינת החדר ומייד אחר כך ירה גם בהם. והפיגוע במשפחת חתואל שם חיית אדם ביצע וידוא הריגה בילדה בת שנתיים קשורה בכסא בטיחות. קשה לי... אין מקום שהייתי מעדיפה לחיות חוץ מפה רק בגלל המשפחה והחברים שלי שאני קשורה אליהם ותלויה בהם אפילו, הייתי אומרת, כדי להתקיים - נפשית בכל אופן. אני בן אדם שנובל בלי חברים ומשפחה. לפעמים אני חושבת לקחת על עצמי את הסבל של הניתוק מפה ומכל מה שיקר לי ואת הכאב לב התמידי בשביל שלילדים שלי תהיה כבר מדינה אחרת בהם יהיו להם חברים ומשפחה ובטחון ושקט אינסופי... אני חושבת שאולי אוסטרליה או ניו זילנד הם מקומות כאלו. מקומות שמרגישים לי שבטוח שם.
תקופה בהסטוריה - ואוו, חוץ מבגאוגרפיה אני הכי גרועה בעולם בהיסטוריה. מודה ומתוודה שהסטוריה משעממת אותי למען האמת... ואני ממש בורה ועם הארץ בתחום. לא הייתי חוזרת, אני אדם של טכנולוגיה ואני מתה על העולם מבחינת האפשרויות שהוא נותן לנו. אם כבר, הייתי שמחה לקפוץ על העתיד ולזכות בהצצה. לא במה יקרה לי או לאנשים שאני אוהבת אלא במה יקרה מבחינת איכות החיים, אורך החיים, התגליות שנגלה, הטכנולוגיה.
אושר אישי שאינו קשור במשפחה ? אני בושה להגיד שאני נורא חומרנית. דברים שרציתי ואני יכולה להשיג גורמים לי אושר - לראות בתים יפים ולחמוד אותם (החלום שלי לבנות בית), לקנות משהו שנורא רציתי... וגם לשיר גורם לי אושר. אני יכולה לשכוח את עצמי בתוך שיר טוב - כזה שהמילים והמנגינה יוצרים שלמות מפעימה.

משוש30

New member
רק התחלנו וכבר מרתק!! ../images/Emo24.gif

מתחברת ולא מתחברת לדברים שאמרת על האקדמיה. מצד אחד אני הרבה יותר עמוק במערכת (גם דוקטורט גם מתרגלת וגם עוזרת מחקר) ורואה מקרוב את כל אותן הבעיות שהעלית אבל יש גם דברים טובים. לפחות לי יש את המרצה עם הלהט בעינים ויש יותר מאחד שאני בהחלט מרגישה שהם אנשים באמת בעלי השכלה רחבה וראויים להיות מרצים. הרב באמת לא. אבל כמו שאמר לי המרצה שלי "אקדמיה זה מקצוע. אנשים מכירים את התחום הצר שלהם. אולי היית מצפה שיהיו כאן יותר אנשים משכילים אבל היחס שלהם פה זהה גם ליחסם מחוץ לאקדמיה". ולשאלות:
האם את מרגישה שבעבודה כמו יועצת הנקה תוכלי למצות את הגירויים האינטלקטואליים שלך (שנראה לי שיש לך צורך קבוע בהם)? או שאת רוצה להמשיך ולהפריד אותם מהעבודה גם לאחר העבודה המקצועית? [דרך אגב זו לא ביקורת על התחום שהוא חושב ביותר בעיני]
כמה ילדים אתם רוצים?
מהם הספרים האהובים עליך?
יש לך אחים ואחיות? מה מהות הקשר ביניכם?

ענתש

New member
אני מבינה מה את אומרת.

לא אחת שמעתי שמי שכן נשאר במערכת בסוף מוצא את האנשים האלו עם הלהט בעיניים... בעיקר לקחתי קשה את העובדה שכל הזמן חסמו אותי בדרך ל"השכלה" ולא רק ל"לימוד". הקורס הכי שווה שלמדתי באוניברסיטה (3 שנים ברציפות כי הוא כל הזמן השתנה) היה "רעיונות יסוד בפיסיקה מודרנית" שם הביאו ערב רב של מרצים, כל שיעור מרצה אחר, להרצות על רעיונות יסוד בפיסיקה מתקדמת - תורת היחסות, קוונטים, תורת המיתרים... כאלו דברים. היה מרתק. ככה הייתי רוצה לראות את כל האוניברסיטה. לקחתי קורסים כמו "מבוא לנוירולוגיה" ואמרתי לעצמי, "מבוא ! כמה מרתק ! יפרשו בפנינו את כל התחום ! נלמד על רשתות נוירונים !" וכל מה שקרה זה שנטפלנו למולקולה אחת כל הסמסטר שזזה מצד לצד. מכאן עיקר האכזבה. והתשובות:
באמת לא יודעת. עלית על ה-בעיה שלי בחיים. יש לי התנגשות בין הצורך להיות "עסוקה אינטלקטואלית" בדברים שקשורים במדע וטכנולוגיה ובין הצורך לתת לאנשים ולהרגיש טוב עם זה. בדרך כלל המקצועות האלו לא הולכים כל כך ביחד... בנוסף אני מודה שיש לי צורך כפייתי בפידבק מהסביבה על מנת להרגיש טוב עם עצמי. וזו בעיה במקצועות בהם התגמול לא מיידי ובולט לעין כמו בהי-טק. כל עיסוק שיהיה לי, לכן, בתחום הטיפולי אני מקווה שיעשה בהתנדבות ולא כמקצוע. כמו שאמרתי - אני מנסה לקוות שאני אצא לפנסיה מוקדמת מאד ואז אעסוק גם בלימודים של מה שיתחשק לי (בשביל הגירוי האינטלקטואלי) וגם בהתנדבות בתחום שחשוב לי, כמו יעוץ הנקה.
ילדים אני רוצה ארבעה. בעלי עוד מסתגל לרעיון של שניים... אז הסכמנו שנחליט אחד אחד. מה שיבוא, יבוא.
ספרים אהובים - האמת שאני מכורה חזק לשלושה ז'אנרים:
מדע בדיוני - אני מעריצה של אסימוב (למרות שהוא ילדותי בכתיבה שלו) ושל ארתור סי. קלארק (וזה קשה לי במיוחד כי הוא פדופיל... ונורא קשה להבדיל בין כשרון עצום ובין אשיות מפלצתית של מי שכתב את זה) בעיקר כי שניהם עושים הכי טוב את האומנות הקשה מכולם, לדעתי, כתיבת סיפור קצר שמצליח גם להיות "סגור" והגיוני מבחינה טכנולוגית וגם להיות עם לקח, מוסר השכל וטוויסט שנשאר איתך המון שנים בראש. אוהבת מאד גם את ניל גיימן שהוא אפל ומיוחד. אבל קוראת הכל בתחום...
ספרות נוער - יש לי אפילו אוסף. מעריצה לחלוטין את מיכאל אנדה המוכשר. המדף שלי כולל את כל הספרים שלקחו אותי לחוויה מרטיטה, נפלאה ובלתי נשכחת. רשימה חלקית (מעבר לספרי מיכאל אנדה) - סידרת נרניה, ז'ול ורן, פיטר פן הגירסה המלאה, כתר הדרקון, מר אל כאן אנה, נשים קטנות, הסידרה של אן שרלי ועוד ועוד...
רומנים רומנטיים - אני מכורה כבר כמה שנים. האמת שאין הרבה הבדל בין זה למעשיות עמים כאלו עם סוף שהוא תמיד טוב ומתוק ויפה. מעדיפה רומנים היסטורים שמשולבים בסיפור מתח. סופרות אהובות - ג'וד דוורו, נורה רוברטס, לינדה הווארד.
יש לי אח (קטן ממני בשנתיים) ואחות (שקטנה ממני בשבע שנים). האמת שהקשר בינינו הוא פחות של חברים ויותר של אחים... כי אנחנו במקומות מאד שונים שמקשים עלינו למצוא הרבה שפה משותפת. אני מתה עליהם. את אח שלי אני מעריצה כי כמו אבא שלי הוא פשוט עושה את הבלתי יאומן יום אחרי יום - הוא דיסלקט מאד מאד. הוא למד לקרוא ולכתוב רק בכיתה ו' או ז'. והוא משקיע 500% איפה שאחרים משקיעים 80% והוא מצליח לעשות את הבלתי יאמן ממש ובלי הרבה הנחות בחיים. הוא סיים לימודי הנדסת אלקטרוניקה מצטיין דיקאן ונסע לחילופי סטודנטים בחו"ל ונהנה נורא (והציעו לו להשאר על מלגה מלאה לדוקטורט אבל הוא סרב). וממש בימים אלו הוא מתחיל עבודה חדשה בהיי טק. אחותי הקטנה היא טיפוס בפני עצמו, היא כרגע סטונדנטית בינתיים
נראה כמה זמן זה יחזיק... היא טיפוס מאד תחרותי ושאפתן אבל כלום לא ממש מעניין אותה. אנחנו מאד הפכים בקטע הזה - אני תמיד מתעניינת באיך דברים עובדים ולמה. היא בעיקר רוצה לדעת מה לעשות כדי שיעבוד וזהו. לא אכפת לה הדרך לעשות את זה... היא נהנית בעיקר להצליח אז היא בחרה ללמוד משהו שיהיה לה קל מספיק והיא תוציא ציונים טובים (מנהל עסקים ומדעי ההתנהגות במסלול מצטיינים, כמובן כי אחותי לא יכולה אחרת, בבאר שבע) ואחרי זה היא תחליט מה בא לה לעשות בחיים... היא רוצה להיות פרסומאית, בינתיים. משנה את דעתה כל שעה

עמית@

New member
לזה אני קוראת אשת שבוע ../images/Emo13.gif

>חוככת במוחי למצוא שאלה<

ענתש

New member
../images/Emo41.gif כדי שיהיה מעניין קבלו קישור

לדפיוצר שלי בבמה חדשה. לבושתי הוא לא התעדכן המון המון זמן... גם כי אני לא כותבת המון וגם כי אני נורא ביקורתית כלפי עצמי ואם זה לא מושלם בעיניי זה לא שם.

lulyK

New member
ברוכה הבאה ושבוע טוב ../images/Emo13.gif

בתור אושיה פורומית (ללא ספק אחת מהסלבס שיש לתפוז להציע, לא?) את יכולה לספר קצת על האבולוציה של "הדמות" שלך? מי היתה ענתש כשהתחלת לכתוב ומי היא היום, והאם ההתפתחות שלך דומה למה שעובר על כל אחד שנמצא פה מספיק זמן?

ענתש

New member
ואוו, שאלה ממש יפה.

חברה פעם אמרה ל שכשהיא קראה אותי בתחילת דרכי הפורומית הצטיירתילה שיצורה חסרת בינה ונטולת דאגות בהריון ראשון שמייד אחרי הלידה תפקיד את הילדה איפה שהוא ותמהר לחזור לג'ינס מידה 38 שלה ולשבת בבתי קפה. טוב, מעולם לא הייתי מידה 38, אפילו לא בכיתה ח'
אני חושבת שעברתי אבולוציה גדולה מאד, הרבה ממנה הכוון בפורומים. האבולוציה עצמה קרתה כי נגה נולדה לי וזיעזעה את אושיות אישיותי אם אפשר להגדיר את זה ככה. הייתי צריכה לבחון הכל מחדש אחרי מה שנשאר ממני במפץ הגדול הזה - מי אני ? מה אני רוצה מעצמי ? איזו אמא אני מסוגלת להיות ? אני חייבת המוןתודה לשני פורומים שאני מרגישה שעשו בשבילי המון במתן ידע ונסיון וחוכמת חיים של נשים מנוסות ממני ומאד חכמות - פורום הנקה ופורום חינוך לגיל הרך. אני מרגישה שאני ממשיכה ללמוד כל יום, ושאני גדלהלהיות אמא לא רעב בסופו של דבר ואדם חזק יותר ותמים פחות ומציאותי יותר. אני אוהבת את השינוי הזה. לא יודעת מה זאת אומרת "התפתחות דומה לכל מי שנמצא פה מספיק זמן" כי אני חושבת שהיופי בעולם הפורומים זה שיש פורום לכל גישה ואני מאמינה שכל אחדלוקח מה שטוב לו ומתיישב עם אישיותו ותפיסת עולמו, אז לא יכול להיות שכולנו נצמח לאותו הכיוון (או יש לאמר - תודה לאל שלא כולנו צומחים לאותו הכיוון, ככה יותר מעניין).

lulyK

New member
ה"התפתחות הדומה" שכיוונתי אליה

התייחסה למה שאמרת בתחילת התשובה שלך. נדמה לי שהרבה מאיתנו מגיעות לפורום הריון ולידה כצעירות חסרות דאגה במידה 38 (שמישהו יוכיח שלא
) משתמשות ביותר אייקונים ממה שמרשה הטעם הטוב ומתעסקות בעיקר בבורדרים וביקיני ליין לקראת הלידה. איכשהו כעבור זמן לא רב אנחנו הופכות למשהו קצת אחר. תהיתי אם זה תהליך טבעי (תוצאה של החיים האמיתיים - האימהות, אבדני הריון אצל חלקנו, התבגרות באופן כללי) או הליך טבעי-וירטואלי. ואם כבר: אם את הכי מזדהה: פרו, פייפר, פיבי או פייג'? (ובקריצה לבת דמותך שיושבת במידה 38 ושותה כרגע קפה במימד אחר: איזה מהתסרוקות של פיביב הכי מוצאת חן בעינייך?)

ענתש

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את השאלה...

אני חושבת שכולנו משתנות כך או אחרת. חלקנו משתנו לנשים במידה 40
שיושבות בבתי קפה וחלקינו למשהו אחר לגמרי. האבולוציה הזו לא קשורה לפורומים לדעתי, היא קשורה להורות ולעובדה שהגענו לפורומים על רקע ההורות הזו. אבל הכיוון שההתפתחות תיקח יכולה להיות קשורה לפורומים - למי שבוחרת ללמוד מהם. ולגבי מכושפות (מכורה, מכורה): העניין הוא קודם להחליט מה הן מייצגות בכלל - אני חושבת שפרו ייצגה אחריות, פייפר נאמנות, פיבי את כל מה שקשור בלב ובתשוקה (למרות שאני כועסת עליה בגלל עניין פעוט של אהבת אמת שהיא זרקה כלאחר יד) ופייג' להט ואמונה. אני חושבת שאני נאלצת להגיד פייפר למרות שהיא הכי פחות מעניינת
והיא די סמרטוט רצפה בחלק מהעונות ובעונה האחרונה היא מעצבנת באופן כללי, אבל אי אפשר להכחיש שהיא נאמנה - למשפחה שלה ולגבר שלה (גם כשהוא מתחרפן לגמרי בעונה הזו
).

lulyK

New member
תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

ושלא תחשבי שלא שמתי לב שהתחמקת משאלת השיער של פיבי
.

ענתש

New member
שכחתי.. לדעתי השיער הקצוץ היה

מזעזע בהתחלה אבל אחרי שהתרגלתי זו התספורת הלוקחת. מאדדדד סקסית עליה. הכי זוועה היה עם הפוני הקצוץ. איכס.

מעיןבר

New member
אני איתך בעניין הפוני

אבל גם מאוד אהבתי את הקארה הקצר של העונה הראשונה - הלוק התמים טרום ימי קול...

למעלה