עונה בשמחה:
את ניצן הכרתי בשידוך של שתי ידידות שלנו. הידידה שלי לא הכירה אותו, הידידה שלו לא הכירה אותי... וכל מה שקרה זה שהן יצאו לקניות ביחד ואחת אמרה לשניה שהיא מחפשת שידוך בשביל מישהי (אני) והשניה שאלה אותה מה אני אוהבת ? והידידה שלי אימצה את מוחה ומה שיצא זה... "סטאר טרק !". ואז הבחורה שהכירה את ניצן נזכרה שיש לו ספר בנושא (המילון הקלינגוני השלם) על המדף ויצא להם שאנחנו מתאימים. טוב, הן צדקו וקיבלו שליש מקום בגן עדן (לפי האמונה לפחות) והספר המשדך שמור אצלינו בבית על המדף.
ואוו, שאלה מעולה. אני אוהבת א-ו-כ-ל. לא מתוקים, אוכל. בעיקר אוכל מתובל ועשיר. אוהבת ירקות ממולאים כשהם עשויים טוב, אוהבת קובה כמו שסבתא שלי עושה. אוהבת מאד אוכל מהסוג המזרחי יותר - טוניסאי, מרוקאי, עיראקי. בצד היותר קליל אני אוהבת איטלקי כי זה בצקים על גבי בצקים... יאאאאמי. למעשה פיצה, באופן ספציפי, אני מוכנה לאכול בכל מצב (קר, חם, טרי, ישן), עם כל דבר עליה ובכל שעה ביום (גם על הבוקר כשקמתי) מגעילה שכמוני....
הגבר החתיך שלי בכלל לא דומה לניצן (שהוא בהיר וכחול עיניים. האהבה עיוורת). אני אוהבת בחורים כהים בעלי עור כהה ולא בעלי "יופי מושלם" ואני מאד נמשכת לכשרון ושכל ואישיות חזקה יותר מליופי קלאסי. לכן אני יכולה להגיד לפעמים דברים כמו "אדוארד נורטון חתיך" (טוב, באמריקה X זה גם נכון). ואני גם לא יותר מדיי שמה לב לפרצוף, אני אוהבת גופים... ולכן אני יכולה להגיד גם משהו כמו "רמי קליינשטיין חתיך". המודל הגברי המושלם בעיניי ? אין לי אחד כזה.
לענות יותר ? בעבודה לפעמים, אם יש לי יום קל. ובבית אחרי שנגה הולכת לישון או במהלך אחרי הצהרים אם היא מגרשת אותי ("אמא, לא דיברתי אלייך, דיברתי לבובה. אני עסוקה עכשיו, לכי לשחק במשחקים שלך...").
לא יכולה לענות קצר. מנוגד לאופי שלי.
מאד מתאים לי להציל את איש המערות. מתאים לי בול... בעיקר הסיפור עם הכרטיס שכתוב עליו "גונבת" או "לא גונבת" והאישה עונה "לא גונבת, אולי יש ביטוח רפואי ? אולי אפשר לדבר עם הרופא ?"... אני תמיד אחפש את הפתרונות הלא קונבנציונלים לכל מצב ואני לא הגיונית ואני קשקשנית ואני מתאימה לכל מה שהוא מתאר שם - בול.