א ב " ג

adva sharon

New member
מה הסיכויים לעבור את ראיונות ב"ש?

רציתי לשאול כמה מזומנים לראיונות בב"ש וכמה עוברים אותם? זה נכון שהשנה מתכוונים להגדיל את הפקולטות בכלל ובב"ש בפרט?

Corpus Magnus

New member
קיבלתי זימון לראיון לאב"ג.

שימו לב, התפרסמו באתר אב"ג הזימונים לסבב הראיונות הראשון. בהצלחה לכולם !

symbol1

New member
סכם בן גוריון

היי לכולם, לכל מי שקיבל זימון לראיונות לבאר שבע - האם אתם מוכנים להגיד מה הסכם שלכם? אני בעל סכם של 781 ועדיין לא קיבלתי זימון. אודה על תשובותיכם

symbol1

New member
סכם בן גוריון

בהמשך להודעה הקודמת- הזימון מופיע ב"בדיקת מצב הרשמה"? או במקום אחר?

ככה...

בואי נגיד שלראיון הראשון מוזמנים 800 איש. מתוכם יקבלו 200 הזמנה לראיון נוסף. כלומר, סיכוי של 0.25. מתוך מאתיים יעברו 70 ויזכו להיות סטודנטים, כלומר סיכוי של 0.35. כלומר סיכוי של 0.0875 לאדם. לא מחמיא...

nis original

New member
שאלה נוספת

עבור מי שזומן לראיון באב"ג: הסטטוס אמור להיות "בטיפול"?

mmm wondering

New member
כן הסטטוס בטיפול

אם זה לא נפתח תנסה לפתוח את זה במחשב אחר בכל מקרה הם ישלחו לך מכתב שכתוב בו מתי הראיון בהצלחה

נצל"ש לימודים בגרמניה

טוב אז יש טיפה חדש למרות שאמרתי שאני לא יתעסק בזה עד ה29 ביוני בגרות אחרונה!!!!!!! אבל סבתא שלי תרגמה לי את החוברות שהשגרירות שלחה לי בגרמנית ואני סופ"ש לא הזה אל הבא יהיה אלה ואז נראה אם יש שם איזה מידע מועיל:) בכל מקרה אבא שלי אמר שהוא הבין ממנה משהו שיש גם אולי איזה אפשרות מיוחדת ללמוג פה בארץ על חשבון גרמניה ע איזה הסכם איתם... קיצר לא יודעת לא היה לי זמן להתעסק בזה:) אני מבטיחה לעדכן כשיהיה יותר מידע:) אני כבר מתחילה לחשוב שללמוד 6 שנים בגרמנית זה פחות נורא מלקבל מגן 100 בהיסטוריה!

dorin276

New member
כנ"ל!

איפה זה מופיע באתר? כי ב"בדיקת מצב הרשמה" הכל כרגיל ואין שום חדש... רשום "בטיפול". ואין שם אפילו מילה אחת לגבי תאריך לראיון.

hedva84

New member
גם אני קיבלתי - באותו יום של המו"ר

ב-8 ביוני, בבאר-שבע בשעה 12 ובתל-אביב ב-12:45, יהיה לי קצת קשה להספיק לשניהם, גם אם יהיה לי מסוק

למעלה