15.6 שעה 15:00
D dorin276 New member 25/5/06 #94 דיברת עם אב"ג? הם שינו לך את תאריך הראיון? אשמח לשמוע כי גם אני בדיוק באותו תאריך, 8 ביוני, אמורה להיות בב"ש ובת"א בו זמנית למו"ר ולראיונות של אב"ג!!
דיברת עם אב"ג? הם שינו לך את תאריך הראיון? אשמח לשמוע כי גם אני בדיוק באותו תאריך, 8 ביוני, אמורה להיות בב"ש ובת"א בו זמנית למו"ר ולראיונות של אב"ג!!
V vadim88dd New member 23/5/06 #43 עתודאי כפי שהבנתי הזימון ראיונות בבן גוריון הוא מ-680 ומעלה. יש לי 681 ובאתר לא רשום שום דבר לגבי זימון לראיונות... האם זה נורמלי???
עתודאי כפי שהבנתי הזימון ראיונות בבן גוריון הוא מ-680 ומעלה. יש לי 681 ובאתר לא רשום שום דבר לגבי זימון לראיונות... האם זה נורמלי???
א אנכרוניסט New member 24/5/06 #52 כנראה יש לך חוסם פופ-אפים, תנסה לשחק בהגדרות של האקספולרר או לסגור את נורטון אינטרנט סקיוריטי אם יש לך (או כל אנטי וירוס/חוסם פרסומות אחר).
כנראה יש לך חוסם פופ-אפים, תנסה לשחק בהגדרות של האקספולרר או לסגור את נורטון אינטרנט סקיוריטי אם יש לך (או כל אנטי וירוס/חוסם פרסומות אחר).
ק קונגונדה New member 23/5/06 #10 כי מו"ר כבר יש לי, אז כל הקונספירציות על "מרד במערכת הדואר" הלכו לפח.
ק קונגונדה New member 23/5/06 #12 היום אני עוד כולי באטרף התרגשות. זה ב - 8.6 ממש קרוב. אפילו פתחתי שרשור בנוגע - לאיך להתכונן למו"ר חבל שאף אחד לא עונה לי שם (פולניה שכמותי).
היום אני עוד כולי באטרף התרגשות. זה ב - 8.6 ממש קרוב. אפילו פתחתי שרשור בנוגע - לאיך להתכונן למו"ר חבל שאף אחד לא עונה לי שם (פולניה שכמותי).
M mmm wondering New member 23/5/06 #13 איזה יופי המון בהצלחה את יודעת מה את צריכה לעשות? ללכת ולשאול סטודנטים שכבר עשו מו"ר ולבוא ולעדכן אותנו בכלל..במכתב שקיבלת לא קיבלת דוגמה לדילמה מוסרית? אז תציגי אותה כאן ושכל אחד יענה..מעין הקדמה למו"ר
איזה יופי המון בהצלחה את יודעת מה את צריכה לעשות? ללכת ולשאול סטודנטים שכבר עשו מו"ר ולבוא ולעדכן אותנו בכלל..במכתב שקיבלת לא קיבלת דוגמה לדילמה מוסרית? אז תציגי אותה כאן ושכל אחד יענה..מעין הקדמה למו"ר
ק קונגונדה New member 23/5/06 #14 היה היה אבל דוגרי - קשה לי להאמין שאת "התותחים הכבדים" נתנו לי בחוברת המסכנה הזו... הדילמה היא על משטרת ההגירה...
היה היה אבל דוגרי - קשה לי להאמין שאת "התותחים הכבדים" נתנו לי בחוברת המסכנה הזו... הדילמה היא על משטרת ההגירה...