א ב " ג

mazuzboy

New member
סבבה

לא שמעתי את זה מהצבא, אלא מהפורום פה אנשים אמרו שהצבא בשנים קודמות הזמין אותם ל"סדנאות" הכנה משו בסגנון כל מקרה.

nis original

New member
אני

כן. ישנה סדנה שחר"פ מעביר בתה"ש. אבל כמו שנה שעברה, גם זו תיערך לאחר הראיונות באב"ג.

ארגינין

New member
דווקא..

דווקא שנה שעברה היא הייתה לפני הראיון של בן-גוריון.. פשוט תתקשרו ותשאלו בצבא על זה ותזכירו להם שיש לכם ראיונות בתאריך X, כי יש 2 סבבים של הסדנה הזאת (לפחות ככה היה שנה שעברה)

nis original

New member
נכון

התכוונתי לסבב השני (שבו השתתפתי)- הוא היה לאחר הראיון באב"ג.

mazuzboy

New member
הראיון בבאר שבע

מאחר והחלון לא עולה לי באתר של האוניברסיטה, כשהתקשרתי המזכירה אמרה לי שהראיונות בבניין הפקולטה לרפואה. מישהו יודע איפה בדיוק נערכים הראיונות (חדרים/אולמות וכ"ו...) ויש כמה בניינים בפקולטה לרפואה אם אני לא טועה ?

dorin276

New member
הקמפוס באב"ג מחולק

לכמה חלקים. החלק הרלוונטי, הפקולטה למדעי הבריאות, נמצא בחלק הדרומי של דרך בן-גוריון, בצד של בית החולים סורוקה. החלק המרכזי של הקמפוס נמצא בצד השני, צפונית לאותו כביש. (אם אתה מגיע מצפון - מכביש 40, נוסעים בתוך באר-שבע בדרך רגר עד שעוברים את האוניברסיטה ופונים שמאלה לשד' בן-גוריון. ממשיכים אחרי הכניסה לסורוקה, ומימין רואים את הכניסה לפקולטה.) בתוך הפקולטה עצמה, צריך להגיע למזכירות, נרשמים שם וממתינים, ואז המראיינים מגיעים, "אוספים" את המועמד, והוא הולך בעקבותיהם לחדר בו ייערך הראיון. המועמד יושב בחוץ מס' דקות עד שהמראיינים מסיימים לקרוא את קורות חייו וההמלצות, ואז מזמינים אותו פנימה לחדר, שהוא בעצם משרד של אחד מחברי הסגל. ככה היה בשנה שעברה, אני משערת שהפורמט יהיה דומה השנה.

hilushm

New member
מישהו יודע מתי הקורס קיץ בב"ש?

הם לא יבטלו אותו בטעות נכון?

אני בספק רב שהם יבטלו אותו

עד כמה שאני זוכרת, מישהו כאן כתב בדיוק מתי הקורס השנה, כדאי לעשות חיפוש...

vadim88dd

New member
ראיונות באב"ג

מתי יודעים את התשובה אם עוברים או לא את ראיון א? מתי מתקיים סבב של ראיון ב? מה זה קורס הקיץ שמלמדים בבן גוריון?האם הוא חובה לכולם?

dorin276

New member
ע"ס השנה שעברה, והיום הפתוח השנה:

1. תשובה לגבי מעבר הראיון הראשון הגיעה בשנה שעברה בסוף יוני. מי שעבר קיבל הודעה טלפונית, מי שלא נאלץ להמתין למכתב דחייה, כשבעצם הוא כבר יודע שעבר התאריך לקבלת זימונים לראיון השני. כלומר סבירות גבוהה מאוד שהוא נדחה. 2. הראיון השני התקיים בתחילת יולי. תשובות בסוף יולי. 3. לפי מה שנאמר השנה ביום הפתוח באב"ג, קורס הקיץ יכלול מתימטיקה, ביולוגיה ואתיקה רפואית. ניתן לגשת למבחן פטור (במתימטיקה. אני לא יודעת לגבי שני התחומים האחרים). בכל אופן הקורס חובה. 4. בהצלחה מרובה!

למעלה